GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Care sunt avantajele debitarii cu laser?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 15:31 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 15:31

Motivul pentru care inginerii preferă un serviciu de debitare cu laser constă în lunga listă de avantaje pe care le oferă. Avantajele tăierii cu laser sunt flexibilitate, precizie, repetabilitate, viteză, rentabilitate, calitate excelentă, tăiere fără contact, versatilitate și posibilități de automatizare.

Flexibilitatea debitarii laser 

Debitarea cu laser nu necesită un schimb de instrumente pentru fiecare tăiere separată. Aceeași configurație este potrivită pentru tăierea multor forme diferite în aceeași grosime a materialului. De asemenea, tăieturile complicate nu pun probleme.

Precizie de tăiere

Precizia este unul dintre avantajele principale ale tăierii cu laser în comparație cu alte metode de tăiere termică.

O precizie de +/- 0,1 mm oferă o oportunitate de a obține o precizie ridicată fără niciun post-tratament. În majoritatea cazurilor, un standard atât de ridicat înseamnă că nu sunt necesare toleranțe suplimentare.

Repetabilitate

+/- 0,05 mm asigură piese care sunt aproape replici unele cu altele.

Tăierea cu laser este mult mai rapidă decât metodele tradiționale de tăiere mecanică. Mai ales în cazul tăierilor mai complexe.

Când îl comparați cu alte metode de tăiere termică, cum ar fi tăierea cu plasmă sau cu flacără, laserul le bate cu o viteză de până la o anumită grosime, care este de aproximativ 10 mm. Punctul exact de avantaj se reduce însă la puterea dispozitivului de tăiat cu laser.

Automatizare

Locul de muncă are nevoie de puțină forță de muncă, deoarece mașinile moderne de tăiat cu laser sunt extrem de automatizate. Un operator cu experiență al mașinilor joacă încă un rol important în calitatea finală, dar viteza de tăiere și nevoia redusă de muncă manuală duc la costuri mai mici comparativ cu alte metode de tăiere.

Multe mașini vin chiar cu sisteme de alimentare, precum și cu transportoare de urmărire. Desigur, astfel de setări fac o mașină de tăiat cu laser la un preț mai ridicat. Alegeti servicii profesionale de indoire tabla cu abkant - Laser Processing.

Deoarece frezele cu laser creează astfel de tăieturi precise, puteți fi siguri că piesele și ansamblurile dvs. sunt exacte. Mașinile de tăiat cu laser sunt programate cu programe CNC CAD / CAM, asigurându-se că aceleași tăieturi pot fi repetate de câte ori este necesar. Deoarece tăierea cu laser este extrem de precisă, puteți fi sigur că tăierile vor fi exact așa cum au fost programate. Rezultatul acestei precizări și programări este consistența în fiecare proiect de fabricație. Când creați mai multe copii ale aceluiași produs, puteți fi sigur că fiecare copie iese exact la fel. De asemenea, puteți fi sigur că de fiecare dată când utilizați tăietorul cu laser, acesta va produce același produs de calitate.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează