GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Câștigă o motocicletă Harley Davidson în noiembrie la Vlad Cazino!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 22:43 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 22:43

Bucură-te de jocurile de cazino online preferate la Vlad Cazino și intri automat în cursa pentru una din cele 4 motociclete Harley Davidson rămase în joc! 

Rulează 30 RON la sloturi de la cei mai buni provideri, la mesele cu dealeri reali din Live Cazino sau în camerele de Bingo și primești un tichet la extragerile săptămânale ce au loc în fiecare zi de vineri, până pe 26 noiembrie!

Prima din cele 5 super motociclete personalizate de celebrii actori de stand up comedy Micutzu și Bordea (ambasadori ai brandului Vlad Cazino) a plecat deja către fericitul câștigător în urma extragerii de vineri, 29 octombrie, la care au participat 723.987 tichete.

Cea mai nouă campanie Vlad Cazino abia și-a „turat motoarele”, așa că alte patru motociclete Harley Davidson și sute de premii extra în bani, rotiri la sloturi și vouchere de bingo așteaptă să fie câștigate în săptămânile care urmează.

Este prima campanie cu premii în motociclete Harley organizată în România, iar participarea nu presupune nimic special, în afară de înscrierea în campanie și activitatea uzuală la jocurile preferate.

Pașii care te pot duce către unul din premiile campaniei sunt foarte simplu de parcurs

După cum spuneam, este necesar să te autentifici în contul tău real de la Vlad Cazino (oferta este disponibilă și pentru cei care își deschid cont în această perioadă) și să te înscrii la promoția „Câștigă o motocicletă Harley Davidson și alte premii”. Înscrierea se face simplu, de pe butonul galben „Optați”, o singură dată. 

Ulterior, fiecare 30 RON rulați la sloturi, în Live Cazino sau în camerele de Bingo îți vor aduce în mod automat un tichet la extragerea de la finalul săptămânii.

Mai mult decât atât, toate tichetele acumulate pe perioada campaniei intră în joc și la Marea Extragere de la finalul promoției, la care se vor oferi 3 motociclete Harley Davidsonpersonalizate special de ambasadorii Vlad Cazino - Micutzu (Cosmin Nedelcu) și Cătălin Bordea. Valoarea unei motociclete este de aproximativ 17.800 de euro, la care se adaugă, desigur, și plusvaloarea generată de unicitatea lor.

Colaborarea dintre Cătălin Bordea și primul cazino online cu specific românesc a început în vara anului 2020 și a fost benefică pentru ambele părți. Spoturile TV și postările pe social media în care Bordea s-a alăturat simpaticelor personaje mascotă ale Vlad Cazino (vampirul Vlad, Igor și alții) au primit extrem de multe aprecieri, iar ineditul Roast Battle Bordea vs. Vlad a adunat aproape 40 de mii de vizualizări pe You Tube.  

“Bordea este unul dintre cei urmăriți actori de stand-up comedy atât în mediul online, cât și în emisiuni TV și în show-uri offline cu public. Am considerat că este foarte compatibil cu Vlad și oferă content de calitate publicului nostru dornic de divertisment pe toate planurile. Aceasta este de fapt promisiunea noastră continuă: o experiență de distracție all-inclusive pentru români, cu jocuri online pe cea mai modernă platformă, dar în paralel oferirea de surprize pentru divertisment complementar, așa cum procedăm de exemplu când sprijinim atmosfera de festival în momente precum UNTOLD sau Overnight”, declarau reprezentanții Vlad Cazino în iunie 2020.

Un an mai târziu, în mai 2021, echipa Vlad Cazino creștea numeric și valoric prin alăturarea unui alt simbol din zona de stand-up comedy autohton, celebrul Micutzu. Colaborarea a venit pe cale firească, Vlad Cazino sprijinind divertismentul de cea mai bună calitate și în industria de stand-up comedy, prin parteneriatul cu Global Headliners - agenție din zona de stand-up comedy fondată de Micutzu - Cosmin Nedelcu, Călin Crețu, Lucian Ștefan și Matei Dima.

Așadar, dacă vă place să vă încercați norocul din când în când la jocuri de casino online, nu uitați că orice 30 RON rulați la Vlad Cazino până pe 15 noiembrie înseamnă o șansă la una din motocicletele Harley Davidson și celelalte premii secundare.

Citește și:

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Altele
„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
Superliga
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”
Superliga
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează