GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Câștigi alături de stranierii noștri derby-ul Slavia-Sparta Praga?! Vezi meciul în direct la Superbet.ro și prinzi SuperBilete!

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 18:51 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 19:03

Nicușor Stanciu e așteptat să facă diferența în derby-ul praghez dintre Slavia și Sparta. Revenit în superformă după lunile de izolare impuse de pandemia de COVID-19, el a reușit două goluri și 7 pase de gol și a câștigat titlul de Campion al Cehiei. Dacă va înscrie și azi, îți poate înmulți de peste 3 ori banii pariați la Superbet.ro unde găsești cea mai bună cotă pentru Specialul pe Stanciu - Marcator: 3.20. Adaugă pe biletul tău și acest pariu și vezi meciul în direct pe site-ul și aplicația Superbet, începând cu 19:00!

Superdebut în Pražské derby pentru Stanciu

În Cehia, Stanciu a jucat mai întâi pentru Sparta Praga, la care s-a transferat de la Anderlecht în 2018. Primul său “Clasic al Cehiei” a fost un meci de neuitat: a marcat două goluri și a dat o pasă de gol. A fost titular și a jucat toate cele 90 de minute! Nu e de mirare că în septembrie trecut, când a jucat din postura de adversar al Spartei în acest derby cu o tradiție care datează din secolul 19, fanii Spartei au afișat bannere în care i-au spus că e un Iuda și l-au jignit în diferite feluri, de nemenționat aici.  All time, Sparta conduce la numărul de titluri 33 (le-am adunat și pe cele din perioada Cehoslovaciei, Slavia are 19 titluri, dar e Campioana ultimilor 3 ani!). Instalează aplicația Superbet.ro pentru cele mai tari statistici și pentru cele mai rapide retragei ale câștigurilor!

124 de ani de rivalitate

Mai rar găsești în Est o perioadă atât de îndelungată de rivalitate. Suntem practic în al treilea secol pe axa timpului, de la prima confruntare directă, un meci din 1896, o remiză albă! Azi, 0-0 e un scor pe care dacă pariezi la Superbet și pariul e câștigător, banii ți se înmulțesc de peste 14 ori! Pariul pe Scor corect e unul dintre cele pentru care ai și opțiunea Cash Out la Superbet și poți închide pariul mai devreme, dacă ești mulțumit de nivelul la care ajunge câștigul! Și într-un asemenea debry, e posibil ca tabela să rămână intactă până foarte târziu! Vezi aici toată oferta pe Slavia Praga-Sparta Praga și alege-ți pariurile!

Meci SuperSpecial pentru Stanciu

Nu doar că-și întâlnește echipa care l-a adus în Cehia, dar el egalează numărul de meciuri în tricoul Spartei. Azi va purta pentru a 31-a oară tricoulS laviei, echipă alături de care a jucat în grupele Ligii Campionilor în chiar “Grupa Morții” în acest sezon, o grupă în care le-a întâlnit pe Barcelona, Dortmund și Inter! Un sezon de vis pe care Nicușor îl încheie superînvingător, cu laurii de campion în palmares. Tot 31 de meciuri are și pentru Sparta, numai că performanțele alături de echipa fanion a Cehiei sunt inferioare celor reușite alături de Slavia.

Niță - titular diseară?!

Ce frumos ar fi! Niță pierduse echipa, dar în etapa trecută a fost din nou titular și a reușit să nu primească gol. Înainte de pandemie, ultimul său meci ca titular pentru Sparta în campionat data de la 1 septembrie 2019! Un 3-3 cu Sigma Olomouc! După acel meci, a mai apărat doar în Cupă. Ultima lui prezență în primul 11 data din ianuarie anul acesta, într-un amical cu Bodo Glimt, scor 1-2. De la reluarea campionatului din Cehia, Niță a prins 3 meciuri între buturi. De două ori Slavia a câștigat cu 3-0, al treilea meci fiind o înfrângere cu 1-2 în deplasare la Plzen. La Superbet ai cota 4.89 că Nița nu ia gol diseară (pariul GNG - Gazdele nu marchează). Deschide cont și alege-ți pariul!

Bucură-te derby-urile românilor din străinătate și alege-ți Bonusul de Bun Venit!

Trăiește SuperIntens cele mai tari dueluri ale Estului. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Alex Molico, Superbet

Restart și în MLS, liga care a suferit pierderi de un miliard de dolari din cauza pandemiei

Remontada sau nu, dar spectacolul e garantat! FCSB – Dinamo nu are cum să fie un retur cuminte, în ciuda acelui 3-0 din tur!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează