GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cauți meciuri deosebite de pariat în fiecare zi? Duelurile Fantezie sunt soluția! La Superbet ai cele mai inedite încrucișări de echipe și derby-uri pe bandă rulantă

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 13:39 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 13:40

Cu toții căutăm în oferta Superbet cele mai tari meciuri ale zilei, dar nu de fiecare dată se întâmplă să avem parte de derby-uri sau de partide foarte puternice. În acest context, cea mai mare casă de pariuri sportive din România a venit cu un produs nou și foarte atractiv: Duelurile Fantezie. Iar acestea fac tot mai mult sens odată cu reluarea majorității campionatelor din Europa și creșterea numărului de variante.

Ce sunt Duelurile Fantezie de la Superbet?

Duelurile Fantezie sunt practic niște meciuri indirecte între două echipe care joacă într-o zi, dar fiecare cu alt adversar. Rezultatul final rezultă comparând cifrele echipei A din meciul său cu cifrele echipei B din meciul său. Comparația pleacă de la goluri și poate ajunge până la cornere, cartonașe, pauză-final și altele. E foarte simplu de analizat și de pariat. Spre exemplu, Dinamo – Everton, Duel Fantezie jucat duminică, 21 iunie, s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru români. Asta chiar dacă alb-roșii au pierdut cu 3-1 în fața lui Sepsi, iar “caramelele” au făcut 0-0 cu Liverpool. La Fantezie s-au pus golurile fiecărei echipe și a rezultat Dinamo – Everton, 1-0, deci 1 solist. 

Superbet îți propune zilnic mai multe Dueluri Fantezie izvorâte din partidele zilei. Poți paria pe rezultat final, goluri, handicap asiatic și alte tipuri pe care le preferi.

Duleurile Fantezie de luni, 22 iunie!

Odată înțeles mecanismul simplu după care se dispută Duelurile Fantezie, cerul devine limita pariurilor tale la Superbet. Asta pentru că vei avea zilnic la dispoziție derby-uri și meciuri dintre cele mai tari, acolo unde este posibil, chiar cu români implicați. Săptămâna 22 – 28 iunie începe cu Academica Clinceni – Villareal și cu Chindia Târgoviște – Lecce. Astfel, dacă ești sigur că cele două echipe românești vor marca în meciul lor direct, din prima ligă românească, mai mult decât Villareal în fața Sevillei și Lecce în fața lui AC Milan, atunci 1 solist e de pariat la ambele. 

De departe cel mai tare Duel Fantezie al zilei este Juventus – Manchester City, cu englezii favoriți fără discuție, din moment ce joacă în realitate cu Burnley, iar Juve merge la Bologna. Nu uitați nici de Viitorul – AC Milan, un duel fantezie în care românii au șansa lor, pentru că primesc vizita lui Sepsi și pot puncta serios. 

Duelurile Fantezie îți pot salva zilnic biletul! Încearcă-le pe cele care te inspiră și combină-le cum vrei tu la Superbet!

Fiorentina – Dinamo Kiev, Sevilla – Trabzonspor și Antalyaspor – Hermannstadt sunt alte Dueluri Fantezie, aparent mai ușor de anticipat decât meciurile acestor echipe din realitate.

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să fructifici cum trebuie Duelurile Fantezie, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online sau în agenții, acolo unde te așteptăm să joci în SuperSiguranță!

de Gigi Stancu, Superbet

 

Superstreaming pentru superbilete într-o săptămână de vis pentru pariori!

Bologna n-a mai învins-o acasă pe Juventus de peste 20 de ani

Ești pasionat de istoria fotbalului românesc? Află cine au fost primii fotbaliști români care au jucat în străinătate!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close