GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Champions League 2021: Cum arată cotele la calificare și la trofeu înainte de sferturi. Ponturi pariuri UCL 6-7 aprilie

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 15:05 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 15:06

Astăzi, 6 aprilie, de la ora 22:00, sunt programate primele 2 dueluri din sferturile de finală ale celei mai urmărite competiții fotbalistice europene intercluburi, Champions League, iar mâine seară, de la aceeași oră, se dispută celelalte două meciuri. 

Avem, astfel, parte de acțiune la cel mai înalt nivel, iar agenția de pariuri online Unibet a pregătit, ca de obicei, o ofertă excelentă pentru cele 4 partide. Pe lângă cele 400+ opțiuni de pariere pe fiecare duel din sferturi, putem profit și de două promoții foarte bune. 

Vorbim despre un premiu de 125.000 RON pe care poți pune mâna fără să riști nici măcar un singur leu - trebuie doar să răspunzi corect la cele 6 întrebări din predictorul Game of Champions și premiul este al tău (sau o parte din el, dacă sunt mai mulți câștigători). În plus, orice 25 RON rulați la pariuri sportive până la finalul lunii mai îți aduc un tichet la extragerile la sorți săptămânale cu premii în gadgeturi de ultimă generație, bani cash, pariuri și rotiri gratuite - mai multe detalii aici.

Care sunt cele 8 echipe rămase în cursă și ce cote au la pariuri să câștige UCL 2021

Cu doar câteva ore înainte de startul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor ediția 2020/2021, cele 8 formații ce se află încă pe drumul către Istanbul (orașul în care se joacă finala competiției, pe 29 mai) au următoarele cote la trofeu în oferta de pariuri UCL 2021 pregătită de Unibet.

  • Manchester City  3.00
  • Bayern München  4.75
  • Liverpool  6.00
  • Chelsea  6.25
  • Paris SG  8.00
  • Real Madrid 10.00
  • Borussia Dortmund  28.00
  • FC Porto  31.00

Programul primelor patru partide 6-7 aprilie plus ponturi pariuri

Marți, 6 aprilie, ora 22:00 - Manchester City vs. Borussia Dortmund

Ca și în anii trecuți, Manchester City este din nou favorita numărul 1 la trofeu. Totuși, acest lucru nu a ajutat-o prea tare până acum, însă visul interzis al „Cetățenilor” s-ar putea materializa, în sfârșit, în acest sezon, în care pare a fi cea mai în formă echipă. 

Dacă City este aproape campioană în Premier League, Dortmund este abia pe 5 în Bundesliga, cu doar 2 victorii în ultimele 5 partide. De remarcat faptul că Dortmund a înscris în fiecare din ultimele 20 de deplasări în toate competițiile. Astfel, un pariu foarte bine cotat și cu șanse bune de reușită pentru partida de pe Etihad Stadium, arbitrată la centru de Ovidiu Hațegan, este Victorie City și GG - cota 2.80 la Unibet, cu funcția Creare Pariu - mai multe selecții din același eveniment pe același bilet, cu o cotă unică.

Champions League 2021: Cum arată cotele la calificare și la trofeu înainte de sferturi. Ponturi pariuri UCL 6-7 aprilie

Marți, 6 aprilie, ora 22:00 - Real Madrid vs. Liverpool

De 13 ori câștigătoare a Ligii Campionilor, Real Madrid este, în acest moment, favorita numărul 6 la trofeu, iar Liverpool este creditată cu șansa a 3-a. Dacă madrilenii sunt implicați în lupta pentru titlu în La Liga, „cormoranii” sunt abia pe locul 7 în Premier League, astfel că singura șansă de a salva sezonul rămâne Champions League, în ciuda victoriei din ultima etapă, 3-0 pe terenul lui Arsenal.

Astfel, este destul de probabil să vedem goluri de ambele părți, nu prea multe însă, așa cum ar fi normal având în vedere miza uriașă și faptul că se joacă în dublă manșă.

Champions League 2021: Cum arată cotele la calificare și la trofeu înainte de sferturi. Ponturi pariuri UCL 6-7 aprilie

Miercuri, 7 aprilie, ora 22:00 - Bayern Munchen vs. PSG

Reeditarea finalei de anul trecut, Bayern Munchen vs. PSG, este, fără doar și poate, cel mai tare duel din sferturi și le găsește pe cele două protagoniste în situații destul de diferite. Bavarezii tocmai au făcut un pas uriaș către un nou titlu în Bundesliga, după victoria cu 1-0 obținută pe terenul contracandidatei la titlu, Leipzig, iar PSG a cedat în Ligue 1, cu același scor, în fața rivalei din Lille, chiar pe propriul teren, astfel că acum are a doua șansă la trofeu.

Dacă nemții nu vor putea conta pe vedeta Lewandowski, francezii au multe absențe notabile în lot - Bernat, Florenzi, Icardi, Kurzawa, Paredes și Veratti. În aceste condiții, cota oferită de Unibet pentru victorie Bayern, 1.97, este de neratat.

Champions League 2021: Cum arată cotele la calificare și la trofeu înainte de sferturi. Ponturi pariuri UCL 6-7 aprilie

Miercuri, 7 aprilie, ora 22:00 - FC Porto vs. Chelsea 

Ultimul din cele 4 meciuri din sferturi are loc pe Estadio Ramón Sánchez Pizjuán din Sevilla și le aduce față-n față pe FC Porto și Chelsea, două dintre echipele cu șanse mai mici la trofeu. Londonezii sunt favoriți la calificare în semifinale, cu o cotă de doar 1.28 și, cel mai probabil, vor reuși să-și pună în valoare atu-urile în fața celor din Porto.

Chelsea a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri directe jucat cu Porto și a trecut în optimi fără probleme de Atletico Madrid, impunându-se în ambele manșe. Ca atare, o victorie a lui Chelsea, cotată cu 1.80 la pariuri online UCL Unibet, nu ar surprinde pe nimeni, chiar dacă Porto a reușit să o elimine pe Juventus în optimi.

Champions League 2021: Cum arată cotele la calificare și la trofeu înainte de sferturi. Ponturi pariuri UCL 6-7 aprilie

Cotele prezentate sunt disponibile pe www.unibet.ro la ora realizării acestui material. Ele pot crește sau scădea în orice moment, în funcție de o mulțime de factori. Dacă alegeți să pariați, nu uitați să practicați întotdeauna un joc responsabil!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează