GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cinci ponturi bune pentru Champions League runda a 4-a, 24-25 noiembrie

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 16:58 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 16:58

Cea mai urmărită competiție fotbalistică la nivel de cluburi revine în cursul acestei săptămâni, cu cele 16 partide programate pe 24 - 25 noiembrie. Actuala ediție de Champions League a ajuns deja la jumătatea grupelor, astfel că ne aflăm în fața returului, iar momentul este cel mai așteptat de pariori, din cel puțin două motive. 

Am văzut cum a arătat raportul de forțe în tur, iar favoritele grupelor încearcă acum să-și securizeze pozițiile câștigate, turând motoarele la maxim. Asta ca să nu mai spunem că mai sunt echipe, precum Real Madrid sau Inter Milano, pentru care ecuația calificării este departe de a fi rezolvată.

În condițiile acestea, toate cele 16 partide se anunță a fi foarte disputate, însă aici vă prezentăm pe scurt cinci din cele mai populare ponturi pariuri Champions League 24-25 noiembrie, excelent cotate la agenția Unibet.

PSG - Leipzig, marți, 24 noiembrie, 22:00

Situația nu este deloc roz pentru PSG, după primele 3 runde din UCL, parizienii reușind să acumuleze doar 3 puncte, cu care ocupă poziția a 3-a în Grupa H, la 3 puncte distanță de Leipzig, adversara de marți. În Germania a fost 2-1 pentru Leipzig, însă trupa lui Nagelsmann Julian nu a arătat prea bine în ultimele 5 deplasări (2 egaluri, 2 înfrângeri și o singură victorie). Singurul meci din grupă disputat în deplasare a fost acel eșec 0-5 de pe terenul lui United. 

Cu doar 3 puncte, lot mult mai valoros și avantajul propriului teren (4 victorii în ultimele 5 meciuri, medie de 3 goluri/meci), PSG este condamnată să-și ia revanșa în fața germanilor și are toate șansele să o facă, nu însă fără gol primit - am văzut destule vulnerabilități ale defensivei în partida de la Monaco, pierdută cu 3-2.

La Unibet ai posibilitatea să creezi propriile pariuri, cu funcția Creare Pariu, iar cota afișată pentru Victorie PSG & GG este de neratat, 2.63.

Cinci ponturi bune pentru Champions League runda a 4-a, 24-25 noiembrie

Atletico Madrid - Lokomotiv Moscova, miercuri, 25 noiembrie, 22:00

Trupa lui Diego Simeone a început cât se poate de rău actuala aventură în grupele UCL, fiind spulberată la Munchen, scor 4-0. A urmat apoi victorie la limită acasă cu Salzburg și doar egal la Moscova. Totuși, în La Liga Atletico are un start de sezon excelent, fiind pe locul secund, la 3 puncte de lider, însă cu 2 meciuri restanță. În ultimul meci jucat în Spania, madrilenii au arătat foarte bine, impunându-se în fața Barcelonei (1-0) pentru prima oară după mai bine de 10 ani (în La Liga).

Moscoviții sunt pe 8 în Rusia și fără victorie în grupa A a Ligii Campionilor, acolo unde se află pe 3, la două puncte de Atletico. Dacă ne uităm la cotele la pariuri, victoria lui Atletico pare extrem de probabilă (1.25), însă, pentru un plus de valoare, putem opta pentru un pariu Atletico câștigă la zero - cotat la Unibet cu 1.75. Atletico a primit gol o singură dată în ultimele 5 meciuri jucate acasă, iar Lokomotiv a pierdut la zero ambele meciuri disputate pe terenul lui Atletico până în prezent (2-0 în 2019 și 3-0 în 2018).

Cinci ponturi bune pentru Champions League runda a 4-a, 24-25 noiembrie

Bayern Munchen - Salzburg, miercuri, 25 noiembrie, 22:00

După cum era de așteptat, deținătoarea trofeului s-a instalat pe prima poziție în Grupa A după primele 3 partide, obținând tot atâtea victorii. Ultima dintre ele este cea care ne interesează cel mai tare, deoarece s-a consemnat chiar în Austria. A fost 6-2 pentru bavarezi la Salzburg, iar istoria are toate șansele să se repete și pe Allianz Arena din Munchen, miercuri seara. 3.4 goluri / meci este media lui Bayern în ultimele 10 partide de acasă, iar Salzburg are gol marcat în fiecare din ultimele 10 deplasări.

Cinci ponturi bune pentru Champions League runda a 4-a, 24-25 noiembrie

Inter Milano - Real Madrid, miercuri, 25 noiembrie, 22:00

Duelul dintre singurele două formații de top care suferă cu adevărat în acest nou sezon din Liga Campionilor va fi fără doar și poate un meci pe viață și pe moarte. La jumătatea partidelor din grupe, Real este pe 3, cu 4 puncte, iar Inter pe 4, cu 2 puncte. A fost 3-2 pentru echipa lui Zinedine Zidane la Madrid, iar Inter nu a mai câștigat în fața „galacticilor” din 1998. Astfel, nu putem să nu luăm un calcul pariul șansă dublă X2, cotat foarte sus la Unibet, 1.75.

Cinci ponturi bune pentru Champions League runda a 4-a, 24-25 noiembrie

Liverpool - Atalanta, miercuri, 25 noiembrie, 22:00

Ca și Bayern, Liverpool a câștigat toate partidele de până acum, fără să încaseze nici măcar un singur gol, iar ultimul meci din Grupa D a fost unul pe care Atalanta, adversara de miercuri, și-ar dori să-l uite cât mai repede. A fost 5-0 pentru „cormorani” chiar pe Gewiss Stadium din Bergamo, iar italienii nu o duc prea bine nici în Serie A, acolo unde se află pe poziția a 7-a, după primele 8 etape.

Cinci ponturi bune pentru Champions League runda a 4-a, 24-25 noiembrie

Ne așteaptă, așadar, două seri pline de fotbal de cea mai bună calitate, iar cotele la pariuri arată excelent. Cel puțin la Unibet, acolo unde aveți posibilitatea să profitați nu doar de o ofertă de pariere pe Champions League completă, ci și de promoții speciale, cum ar fi 25 RON Freebet la 4 pariuri X 25 RON sau Pariu Live Gratuit 25 RON la minim 50 RON plasați pe partide din UCL cu funcțiile Pariuri Combo sau Creare Pariu. 

Tot Unibet vine și cu o opțiune Cash Out pre-meci 100%, care te scutește de emoțiile unui bilet plasat greșit sau, pur și simplu, te ajută să închizi un bilet pre-meci fără să pierzi nimic din suma mizată, atâta vreme cât cotele nu s-au modificat.

Mai trebuie spus și faptul că la Unibet ai 0% comision pentru depunerile prin Apple Pay, metodă de plată din ce în ce mai populară în ultima vreme.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează