GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cine pune mâna pe Cupă, Bergodi sau Sabău? Vezi Oferta pentru Supermeciul Sepsi - U Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2023 14:24 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 14:25

Competiția surprizelor își va afla noua (sau vechea) câștigătoare marți, de la 20:30, când pe noul stadion din Sibiu se vor înfrunta Sepsi OSK, deținătoarea trofeului, și Universitatea Cluj. Vom avea parte de 90 de minute de foc pentru ambele echipe, dar și pentru formațiile din play-off, situația privind calificarea în Europa urmând să se schimbe în funcție de rezultatul meciului. Sepsi - U Cluj se joacă cu trofeul pe masă și nu mai lasă loc de greșeli sau interpretări. Live pe Superbet alături de Supercote, Superpariuri, Superavantaj și Cote Speciale!

Înregistrează-te, verifică-ți contul și SuperDistrează-te! Primeşti 50 Lei FreeBet la verificarea contului +500 Lei Bonus de Bun Venit!

Sepsi e favorită la al treilea trofeu din istorie!

Unul dintre cele mai tinere cluburi din fotbalul românesc, Sepsi OSK a devenit rapid ceea ce în limbaj fotbalistic numim o specialistă a Cupei. Echipa din Covasna a avut un prim parcurs lung în ediția 2019/2020, când a pierdut finala, apoi s-a revanșat sezonul trecut, când și-a trecut trofeul în palmares. A câștigat și Supercupa României după o finală cu CFR Cluj, iar acum clubul patronat de Laszlo Dioszegi pune ținta pe a doua Cupă din istorie. O Superperformanță, mai ales că Sepsi a luat viață abia în 2011! Dacă ai încredere în Sepsi, pe Superbet găsești o cotă de 2.15 pentru un succes al covăsnenilor în 90 de minute sau o cotă de 1.55 că Sepsi va câștiga trofeul.

În timp ce Sepsi e un june al fotbalului românesc, Universitatea Cluj e una dintre cele mai vechi formații, un club istoric fondat în 1919, dar pentru care trofeele sunt o raritate. Studenții au câștigat Cupa în 1964-1965, iar de atunci au mai jucat un singur ultim act, în stagiunea 2014-2015. Pentru Șepcile Roșii, marele avantaj e reprezentat de prezența lui Ioan Ovidiu Sabău pe bancă, fostul mare mijlocaș al Generației de Aur reușind să redefinească din mers un sezon care părea complicat.

Bergodi vs. Sabău, superduel tactic

Capabil să câștige 11 dintre cele 20 de meciuri pe care le-a jucat din postura de antrenor al Universității Cluj, Sabău joacă în această seară pentru ceea ce ar putea fi întâiul trofeu al carierei de tehnician, chiar cu echipa sa de suflet. Însă misiunea nu va fi una ușoară, în condițiile în care adversar îi va fi un antrenor cu un CV impresionant, unul dintre cei mai buni antrenori străini din istoria fotbalului românesc.

Cristiano Bergodi, căci despre el e vorba, are trei trofee (Cupa și Supercupa cu Sepsi, o altă Cupă cu Rapid în sezonul 2007-2008) în fotbalul românesc și se confundă cu succesul recent din istoria lui Sepsi. Italianul are de partea sa experiența în duelul cu Sabău, fiind la al 15-lea club ca antrenor profesionist, iar cele 39 de victorii în 82 de meciuri ca antrenor al lui Sepsi reprezintă un bilanț cel puțin decent. Marți, la Sibiu, Bergodi nu trebuie să ezite dacă vrea un nou trofeu și calificarea în preliminariile Conference League!

Superpovestea trofeelor din marile campionate! Pe 18 mai vedem trofeul SuperLigii

Aventură responsabilă! Află ce primești din prima când îți activezi cardul de beneficii SuperClub

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează