GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Concursul #SuperStamAcasa continuă! Vezi ce superprovocare ți-a pregătit Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 10:39

Dacă ați crezut că ne oprim aici, v-ați înșelat. Concursul #SuperStamAcasa continuă. Intrăm în faza a doua și lansăm #SuperProvocarea #AmbasadoruluiSuperbet. Până acum, le-ai arătat ambasadorilor noștri cum te superdistrezi de acasă în această perioadă, iar ei au premiat clipul preferat. Ei bine, a venit timpul pentru o schimbare și noi provocări.

Ilie Dumitrescu, Cătălin Moroșanu, Mihai Leu, Giordan Watson, Alex Stancu, Ovidiu Horșia și Georgiana Bazon ți-au urmărit cu atenție videoclipul, dar acum sunt pregătiți să intre în acțiune. Fiecare dintre ei ți-a pregătit o provocare. Surpriza? Acum nu te vor mai juriza, ci tu va trebui să le depășești recordurile la propriile provocări. Deschide cont la Superbet.ro să poți câștiga și premiul suplimentar de 500 Lei!

Alătură-te superprovocării lui Ilie Dumitrescu

În faza a doua, prima etapă a #SuperProvocărilor #AmbasadorilorSuperbet este lansată de Ilie Dumitrescu. Fostul component al Generației de Aur ne-a încântat pe toți cu tehnica sa deosebită, iar acum te provoacă să ții pe picior cu hârtia igienică. Acceptă superprovocarea, participă la concurs pe pagina de Facebook Superbet sau pe contul de Tik-Tok și postează un video în care jonglezi cu sulul de hârtie. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

Pentru a fi eligibil clipul tău, trebuie să ne demonstrezi talentul nativ și să ții pe picior mai mult decât Ilie Dumitrescu. Câștigătorul va fi stabilit prin extragere random dintre cei care s-au calificat. Fericitul câștigător va fi premiat cu un voucher de 500 de lei pentru magazinul eMag și un premiu extra de 500 de lei pe contul Superbet, dacă ești parior și ai un cont activ. Provocarea propusă de Ilie Dumitrescu începe pe 15 aprilie și durează două zile, până pe 16 aprilie. Așadar, ai destul timp la dispoziție pentru a ne arăta skillurile cu care ai fost înzestrat.

Intră în cursa pentru premiul de pe Tik-Tok

#SuperProvocarea #AmbasadoruluiSuperbet va avea 7 etape, fiecare cu câte un câștigător. Regulile prezentate mai sus rămân valabile și pentru următoarele provocările ale ambasadorilor noștri.

Dacă ai peste 18 ani și ești încrezător în propriile skilluri, ai tot ce-ți trebuie pentru a primi premiul acestei etape. Pentru cei care nu sunt utilizatori de Facebook, venim cu variante! Poți participa și pe Tik-Tok cu SuperVideoclipul tău la concursul #SuperStamAcasa. Intră pe Tik-Tok, bagă pagina @Superbet.ro la follow și postează video-ul cu #SuperStamAcasa și tag @Superbet.ro pentru a te putea urmări. La finalul concursului de pe Tik-Tok, unul dintre ambasadorii Superbet va desemna câștigătorul, premiul fiind tot un voucher de 500 de lei pentru magazinul eMag și un extra premiu de 500 de lei pe contul Superbet, dacă ești parior și ai un cont activ la Superbet.

Concursul este dedicat tuturor celor care au peste 18 ani, astfel că nu am impus restricții de participare. Dacă ai pagina de Facebook Superbet la aprecieri și ai un video eligibil, în care depășești recordul ambasadorului Superbet, ai șansa de a câștiga marele premiu la extragerea random.

Distrează-te acum cu un SuperConcurs și devino primul câștigător al noii provocări!

#SuperStămAcasă #PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

Autor Razvan Zeldea, pentru Superbet

Citește și: 

Superpromoția de Paște îți aduce la superbet.ro până la 5.000 lei bonusuri!

Superponturile românului care a câștigat 1.385.217 lei la superbet.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează