GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Conference League e șansa tuturor! Dau echipele mici calculele peste cap în play-off?

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 15:51 / Actualizat joi, 19 august 2021 15:51

Conference League, noua competiție înființată de UEFA, aduce la start atât echipe mici, dornice de afirmare pe plan european, cât și cluburi mari, de tradiție, care nu au prins loc în Europa League sau Liga Campionilor. Joi se joacă play-off-ul, adică dubla manșă care face diferența între un sezon european lung și unul scurt, iar în blockstart-uri regăsim foste campioane europene, pe Jose Mourinho și AS Roma, pe Tottenham, dar și echipe de plan secund, pentru care Conference e biletul de intrare în lumea bună a fotbalului continental.

Fă-ți acum cont pe Superbet, ia bonusul de bun venit și fă-ți SuperBiletele!

Sezonul european al lui Jose Mourinho începe devreme

Venit la AS Roma pentru a-și relansa cariera de antrenor după mai multe experiențe considerate nereușite, Jose Mourinho e cel mai mare dintre antrenorii care vor intra în scenă joi seară. Trabzonspor - AS Roma se joacă de la 20:30, live pe Superbet, și marchează un nou început pentru tehnicianul portughez, obișnuit în trecut cu trofeele europene, meciurile din fazele finale ale competiției și adrenalina dată de Champions League sau Europa League. De data aceasta va fi diferit, iar Specialul are de creat o nouă echipă competitivă pe Stadio Olimpico, de unde a plecat Edin Dzeko, omul de gol al ultimelor sezoane, dar unde a venit Tammy Abraham, tânărul englez pe care Mourinho îl cunoaște din Premier League și în care-și pune mari speranțe că se va transforma rapid într-un idol al fanilor capitolini.

Din Champions League în Conference

Pe noua scenă europeană clădită de UEFA își vor face apariția nume cunoscute și obișnuite cu Liga Campionilor, precum Basel, Anderlecht sau Tottenham, iar cei de la Rennes vor face doi pași în spate. Dacă sezonul trecut jucau un fotbal-spectacol și se calificau în grupele Ligii Campionilor, francezii sunt nevoiți acum să coboare două nivele, iar stagiunea lor europeană începe devreme, cu un play-off în care o vor înfrunta pe Rosenborg, cândva forța dominantă a fotbalului din Norvegia și o echipă cu care microbiștii se obișnuiseră la masa bogaților, în grupele celei mai importante competiții intercluburi din lume. Dar cum prezentul nu ține cont de trecutul glorios, și Rosenborg are pași mulți de făcut pentru a reclădi o echipă care să ajungă la performanțele de acum câțiva ani!

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor!

Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Șerif Tiraspol, în fața istoriei. Țările care au trimis o singură echipă în grupele UCL

Vino pe plajele Superbet pentru superdistracție toată vara la mare!

Cel mai mare Jackpot din istoria sloturile în România, 4,8 Milioane de lei a fost lovit la Superbet

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close