GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vino pe plajele Superbet pentru superdistracție toată vara la mare!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021 12:19 / Actualizat luni, 16 august 2021 16:53

Superdistracția s-a mutat în vacanța de vară și odată cu ea Super Prietenii pot fi găsiți și pe plajele de la mare. La Superbet ne-am gândit că cel mai frumos mod de distracție este cel care vine și cu premii instant garantate, de aceea echipa de sexy promoterițe Superbet te așteaptă pe plajele noastre: Cucaracha, Flora, Zanzibar și H2O Beach în Mamaia, Modern în Constanța, Belona în Eforie Nord, Obelisc în Costinești și Yolo Beach în Vama Veche! Caută-ne și vei avea multe lucruri de câștigat!

Totul se petrece foarte simplu și relaxat și ai 2 posibilități să câștigi super premii. Prima este prin completarea unui chestionar anonim care ne va ajuta să fim mai buni, iar a doua este să răspunzi provocărilor noastre sportive și să pariezi pe prestațiile tale sau ale prietenilor tăi. Avem concursuri de Baschet 3x3, Fotbal de plajă, Volei pe plajă și în apă, Petanque și alte sporturi și jocuri de apă sau de plajă. Tot ce trebuie să faci este să participi și să vii cu energia și bucuria la cotele cele mai înalte.

Premiile pe care le poți câștiga sunt accesorii de plajă: umbrele, prosoape, mingi, aripioare de înot, ochelari de soare, genți frigorifice și participări la alte distracții de pe plajă cum sunt Parasailing sau Paddle.

La finalul participării tale poți imortaliza aceste momente speciale de bună dispoziție pentru că avem pe fiecare plajă și un Photo Corner unde prietenii se strâng pentru fotografii gratuite de la jocurile Superbet.

Pe fiecare dintre plaje sunt zone de distracție special amenajate care cuprind diferite atracții pe lângă cele sportive. Te lăsăm să descoperi în stațiunea ta tot ce are plaja Superbet de oferit în materie de distracție și să profiți de toate din plin.

În plus, pe plajele Superbet poți avea norocul să te întâlnești cu unul dintre ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu, Cătălin Moroșanu sau Virgil Stănescu și să pleci acasă cu o fotografie cu ei sau cu un autograf.

Jocurile și super distracția se desfășoară în fiecare zi până pe 15 Septembrie între orele 09:00 – 12:00 și 16:00 – 19:00 așa că fii pe fază, vino la plajele Superbet și spune Da echipei noastre de promo!

Nu rata vara asta super distracția de la mare pe care ți-a pregătit-o Superbet! O vară fierbinte și sexy este cea mai bună metodă de reîncărcare a bateriilor și meriți din plin să te bucuri de ea.

Până pleci la mare te poți superdistra și de acasă cu pariuri verzi și sloturile cele mai tari pe care le avem pentru tine pe platforma Superbet, pe site și în aplicațiile de mobil Android și iOS. Dacă nu ai deja cont poți să îți deschizi unul de aici în doar 2 minute.

Beneficiezi de cele mai tari promoții și bonusuri pe care le găsești numai la Superbet. Află aici toate promoțiile active.

#superbet #plajelesuperbet #superpariuri #impreunasuntemsuper

Cel mai mare Jackpot din istoria sloturile în România, 4,8 Milioane de lei a fost lovit la Superbet

Pedigree-ul european al lui Reghecampf e atuul oltenilor. Craiova - Laci, ofertă Specială pe Superbet!

4 ani, 3 divizii, un parteneriat: Rapid și Superbet, din nou împreună în prima ligă!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
paolo12
paolo12  •  01 August 2021, 05:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ibn90
ibn90  •  30 Iulie 2021, 15:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează