GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Continuă lupta pentru titlul din Portugalia! Vezi ce Pariuri Speciale ți-am pregătit pentru etapa de azi!

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 13:23 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 14:01

În urmă cu 82 de ani, fanii lui Porto priveau emoționați fiecare victorie a favoritei, sperând la un debut fabulos al Dragonilor în fotbalul modern. Susținerea acestora și voința imprimată în ADN-ul echipei au transformat-o pe FC Porto în prima echipă care a cucerit titlul Primeira Liga. Bucuria a fost nemărginită, iar astăzi, “prima campioană” face tot posibilul să mai adauge încă un titlu în palmaresul echipei, însă marea rivală, Benfica, e pe urmele ei și vrea să îi “sufle” gloria pe ultima sută de metri. Orice rezultat poate fi decisiv pentru soarta acestui campionat, iar meciurile importante merită întodeauna sărbătorite cu un bilet câștigător. Vezi ce surprize ți-am pregătit în oferta Superbet de Pariuri Speciale și lasă-te cuprins de plăcerea de a paria! Vrei să-ți începi cariera de parior? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet!

Vicecampioana gata s-o detroneze pe Benfica!

Sezonul trecut, Vulturii de la Benfica s-au bucurat de câștigarea titlului, Porto fiind lăsată pe poziția secundă la finalul campionatului. Anul acesta, Dragonii din Porto sunt mai motivați ca niciodată să le ia fața adversarilor și să rămână pe prima poziție până la fluierul final. Aflate la o diferență de 6 puncte, ambele echipe sunt obligate să câștige derby-urile de azi jucate împotriva noi promovaților de la Famalicao și a formației din Tondela. Rămâne de văzut dacă Famalicao va reuși să se impună în fața Benficăi, eliminând-o decisiv din lupta pentru titlu sau dacă Tondela le va face o surpriză Dragonilor și va lua cele trei puncte. Tu ce părere ai, vor reuși favoritele să obțină rezultatul scontat sau vom asista la două bombe, după cum Benfica și Porto ne-au mai oferit de la reluarea campionatului, după pandemie? 

Primeira Liga, campionatul orgoliilor!

Deși Porto s-a bucurat prima de titulatura de campioană, Benfica e leader la capitolul campionatelor câștigate. Aflați pe prima poziție cu 37 de titluri cucerite, Vulturii de la Benfica sunt detașați în ceea ce privește numărul de titluri, urmați de rivalii de la Porto cu 28 de titluri. Diferența e destul de mare, însă Porto poate reduce din acest avantaj sezonul acesta dacă își menține distanța în aceste ultime etape. Ultimii 10 ani au fost prolifici pentru formația Benficăi. Aceasta a reușit să cucerească de 6 ori titlul, mărindu-și avantajul față de marea rivală. Va reuși Porto să reducă din avantaj la finalul acestui sezon sau Benfica va fi din nou campioană?

Scoate profitul din cartonașe!

De la faimoasa Revoluție a Garoafelor, portughezii le-au demonstrat tuturor că violența nu le e caracteristică. Acest lucru se reflectă și în jocul elegant cu care echipele portugheze își surprind suporterii meci de meci. Poate la o primă vedere nu-ți dă de gândit acest lucru, însă poți profita de eleganța vedetelor din Primeira Liga cu un pariu pe cartonașe galbene. Famalicao și Benfica au împreună o medie de 4.93 cartonașe per/meci, în timp ce Porto și Tondela stau mai bine la acest capitol, cu o medie de 4.62 cartonașe per/meci. Ai parte de două SuperDerby-uri din care poți face un mix pentru pariul pe cartonașe. Alege pariul pe mai puțin de 5.5 cartonașe încasate și ai toate șansele să-ți dublezi câștigul cu fiecare meci. Vezi aici oferta de Pariuri Speciale și alege pariul potrivit pentru tine!

Ai curaj să pui pariu pe cornere?

Pariul pe cornere te poate transforma dintr-un simplu parior în câștigătorul săptămânii! Carlos Vinicius, Pizzi sau Alex Telles sunt doar câțiva dintre jucătorii care te pot ajuta pentru pariul pe cornere. Execuțiile acestora sunt incredibile, însă portarii sunt și ei pe fază la fiecare ocazie și reușesc să respingă deseori mingea în corner. Pariul pe cornere se potrivește ca o mănușă pentru cele două SuperDerby-uri. Benfica și Famalicao au o fabuloasă medie de 11.82 cornere per/meci, excelentă pentru pariul pe +10.5 cornere per/meci. Nici Porto și Tondela nu sunt departe de această performanță, cele două formații au o medie de 10.72 cornere, potrivită pentru același tip de pariu. Surprizele nu se termină aici! Indiferent de meciul ales, pariul pentru +10.5 cornere îți dublează câștigurile de pe bilet! Ce mai aștepți? Statisticile vorbesc de la sine, tu doar trebuie să fii curajosul și norocosul câștigător! Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe smartphone-ul tău!

Pune mâna acum pe Bonusul de Bun Venit!

Trăiește și mai intens meciurile din Primeira Liga! Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă, cel care-ți poate plăti SuperBani pe biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care pierzi un singur meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei, Superbet  

E joia românilor în Turcia! Se joacă meciuri tari dincolo de Bosfor! Etapă decisivă pentru Lung și Săpunaru

SuperLive Show 9 de la 19:00! Vezi în direct emisiunea online în care primești informații în exclusivitate și poți câștiga SuperPremii!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează