GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Costumul la comandă - Armura bărbatului cosmopolit

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 14:36 / Actualizat vineri, 26 august 2022 14:36

Moda masculină îi poartă pe domni prin cele mai variate şi versatile abordări stilistice, ajutându-i să descopere întotdeauna cea mai bună variantă, oferindu-le un plus de stil şi originalitate, scoţându-le în evidenţă farmecul şi personalitatea. Cu toate acestea, atunci când vrei să atingi notele fine şi discrete ale eleganţei, când vrei să fii avantajat de croiala şi textura unei ţinute, când vrei să fii unic şi special, costumul se va dovedi a fi cea mai bună alegere.

Eleganţa costumului bărbătesc

Costumul bărbătesc înseamnă stil şi eleganţă, rafinament şi valoare. Un costum bine croit, nu doar că va conferi stil ţinutei tale, dar va prezenta şi avantajul de a-ţi evidenţia statura şi a-ţi puncta postura, te va ajuta să dai un plus calităţilor şi să atenuezi părţile mai puţin avantajoase din silueta ta. Costumul bărbătesc reprezintă abordarea vestimentară pe care tu trebuie să o adopţi ori de câte ori contextul sau evenimentul la care participi o impune. Astfel, vei purta un costum clasic şi elegant, atunci când participi la un eveniment monden, la o întâlnire de afaceri, când eşti invitat la o nuntă sau la un botez, când eşti mire sau naş, dacă faci parte dintr-o comisie universitară sau atunci când participi la o conferinţă importantă. 

Costumul va fi outfit-ul potrivit atunci când mergi la birou, când faci o prezentare, când lucrezi în vânzări sau când participi la o gală de decernare de premii. Costumul, piese elegante combinate cu rafinament şi stil, conceput din texturi fine şi valoroase, accesorizat inspirat şi purtat cu naturaleţe, reprezintă atuul bărbatului cosmopolit, înseamnă modernitate împletită cu linii clasice, înseamnă creativitate în exprimarea vestimentară, originalitate, eleganţă şi farmec.

Costumul la comandă - Armura bărbatului cosmopolit

Costumul potrivit 

Un costum îşi va demonstra valoarea, atâta timp cât este ales corect. Posibilitatea de a-ţi procura un costum cu măsurile conforme cu dimensiunile tale, este destul de mică, ajustarea şi modificarea pieselor impunându-se de cele mai multe ori. A planifica să-ţi comanzi un costum, va reprezenta cel mai frumos cadou pe care poţi să ţi-l faci. 

Profesioniştii  MARSAY îşi vor demonstra toată măiestia, concepând şi creând pentru tine cel mai modern, interesant şi potrivit costum. Folosind țesături de cea mai înaltă calitate de la cei mai prestigioși producători europeni, alegând accesorii inspirate şi luând în calcul măsurile şi personalitatea ta, aceştia vor da naştere costumului potrivit ţie. Chiar dacă nu eşti familiarizat cu o astfel de abordare vestimentară, consultanţii specializaţi îţi vor sta la dispoziţie cu sfaturi şi îndrumări, ajutându-te să iei cea mai bună decizie şi să beneficiezi de costumul de haine care se va potrivi cel mai bine contextelor importante din viaţa ta. 

Costumul la comandă - Armura bărbatului cosmopolit

Fii original şi alege inspirat

Orice ţinută masculină devine unică prin modul în care este purtată, prin accesoriile adăugate şi prin nota de personalitate pe care i-o transferi. Astfel, este foarte important, ca pe lângă costumul la comandă potrivit unui anumit cadru, să ştii să îţi alegi accesoriile. Evită opulenţa şi poartă-ţi costumul cu un ceas elegant, cu butoni discreţi şi ace de cravată asortate. Alege batiste de buzunar şi cravate, adaugă pantofi eleganţi şi dă nota finală, solicitându-le profesioniştilor să creeze pentru tine un costum de haine personalizat. 

Costumul la comandă - Armura bărbatului cosmopolit

Un costum conceput şi creat doar pentru tine, reprezintă o investiţie, un plus adus imaginii tale. Purtând costumul care ţi se va potrivi perfect, vei deveni vizibil, prin eleganţă, originalitate şi stil. 

Costumul la comandă - Armura bărbatului cosmopolit

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează