GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cotă 6.00 la Viitorul, cotă 2.25 la derby-ul CFR - FCSB. Plus vestea pe care o aștepți de mult!

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 18:38

La Casa Pariurilor ai zeci de cote noi în oferta pe Liga 1. Probabil știi deja că pe 13 iunie începe fotbalul nostru mult iubit, care le așează pe CFR Cluj și FCSB lângă Bayern Munchen, Real Madrid și Inter Milano, în oferta de pariere. Da, toate intră pe teren în weekend, pentru tine și pentru toți jucătorii din România! Dar știi cum e vorba aia, timpul înseamnă bani, așa că nu trebuie să mai aștepți minutul 90 pentru a număra câștigurile. Acum poți să câștigi instant cu Pariurile la Minut din fotbal, pe care le descoperi din două click-uri, în oferta LIVE de pe casapariurilor.ro.

Cu siguranță atenția ta se îndreaptă pe duelurile din campionatul românesc. Am vrea să spunem că e ușor să alegi câștigătoarele, dar, mai poți să știi? Au fost 3 luni de pauză, nu toată lumea e la punct cu pregătirea fizică, iar presiunea rezultatelor e mare. Păi, la titlu trag toate cele 6 echipe din play-off, iar la retrogradare e și mai și! Acolo avem 6 echipe despărțite de 5 puncte, și nu se știe cine va lua drumul ligii secunde și cine va fi în Liga 1 și la anul. Dar poate ai tu o vreo idee!

Oricum ar fi, ai de unde alege cotele cele mai bune. La CFR Cluj - FCSB ai cotă 2.25 să vezi o primă repriză fără gol, iar Astra are 2.40 să o bată pe Gaz Metan, luni seară. În play-out, Hermannstadt are 1.67 să scape neînvinsă pe terenul lui Sepsi, campioana remizelor în România. Sau poate vrei să joci pe Viitorul lui Gică Hagi, duminică. Noi îți dăm o sugestie de pariu original: cum ar fi să conducă Viitorul în minutul 10? Ai cotă 6.00 pe casapariurilor.ro, unde găsești tot ce-ți poftește inima pentru biletele tale "verzi".

Ești "convocat" pe site, într-un weekend plin de fotbal. Până luni, când deschidem agențiile (uite și o informație tare!), stai în Casă, că stai bine. De pe 15 iunie te așteptăm în agențiile Casa Pariurilor, să te întâlnești din nou cu casierițele tale favorite, să bagi "la bile", la "virtuale" și să "dai" iar în aparate. Revederea va fi plăcută. Și poate faci și niște bani în weekend, cu Festivalul Fotbalului!

CITEȘTE ȘI:

Futbol Fiesta cu 5 pariuri "suculente" în weekend: pariuri la minut și cote originale, pentru jucătorii adevărați

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close