GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cote și ponturi pariuri Manchester City vs. Chelsea - finala UCL 2021

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 13:21 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 13:21

Programată inițial la Istanbul, Finala Ligii Campionilor ediția 2020/2021 se joacă sâmbătă, 29 mai, de la ora 22:00, pe Estadio do Dragao din Portugalia, cel pe care echipa FC Porto dispută meciurile de acasă. Partida poate fi urmărită în direct la Digi Sport 1 și Telekom Sport.

Avem, din nou, o finală 100% britanică, la fel ca acum 2 ani - când Liverpool se impunea în fața celor din Tottenham - însă de această dată protagonistele sunt Manchester City și Chelsea, alte două reprezentante de top ale fotbalului britanic. 

Unibet oferă cote excelente pentru Finala UCL 2021

Cote pariuri Manchester City. Campioni din nou în Premier League și cu un lot mai valoros (1.03 miliarde de euro - City față de 779.8 milioane de euro - Chelsea, potrivit transfermarkt.com), „Cetățenii” sunt creditați cu prima șansă în oferta de pariuri finala Champions League, la o cotă de 1.48 să ridice trofeul și 1.95 pentru victorie în 90 de minute. 

Un succes al lui City în Extra Time este cotat cu 9.50, victoria la penalti-uri are cota 11.00, iar opțiunea Manchester City câștigă fără să primească gol este cotată cu 2.90. 

Cote și ponturi pariuri Manchester City vs. Chelsea - finala UCL 2021

Cote pariuri Chelsea. De cealaltă parte, Chelsea are o cotă de 2.65 să repete performanța din 2012 și 4.25 să se impună în timp regulamentar. Cote foarte atractive, în condițiile în care, deși au terminat abia pe poziția a 4 în Premier League, la 19 puncte de City, londonezii au câștigat ultimele două partide directe. Chelsea a eliminat-o pe City din semifinalele FA Cup pe 17 aprilie și s-a impus cu 2-1 în Premier League pe 8 mai, chiar pe Etihad Stadium, e drept, City era 99% campioană la ora meciului.

Un succes al lui Chelsea în Extra Time este cotat cu 16.00, cota pentru victorie Chelsea la penalti-uri este 12.00, iar un succes la zero al elevilor lui Thomas Tuchel este cotat cu 6.75.

Legat de cotele uriașe oferite de Unibet pentru victorie la penalti-uri (11.00 și 12.00): ambele finale UCL pe care Chelsea le-a disputat până în prezent s-au decis la lovituri de departajare.

  • Moscova, 2008: Chelsea vs. Manchester United 1-1 (5-6 la penalti-uri)
  • Munchen, 2012: Chelsea vs. Bayern München 1-1 (4-3 la penaltiuri)

Trei ponturi pariuri care merită luate în calcul la finala UCL

Peste 1.5 Goluri & Peste 7.5 cornere - cota 2.02 în secțiunea Pariuri Combo Unibet

Cu o astfel de miză în joc, e greu de presupus că vom avea parte de prea multe reușite în finala de sâmbătă seara, însă am avut peste 2.5 goluri în 4 din ultimele 5 meciuri directe dintre Manchester City și Chelsea, așa că sunt șanse mari să vedem cel puțin 2 goluri în meci. Iar pentru o cotă și mai atractivă, putem alege opțiunea Peste 1.5 goluri combinată cu Peste 7.5 cornere. Loviturile de colț nu lipsesc mai deloc din fotbalul britanic, iar în ultimele 3 meciuri directe am avut de fiecare dată minim 8 cornere.

Cote și ponturi pariuri Manchester City vs. Chelsea - finala UCL 2021

Ambele Marchează - cota 2.02

Patru din ultimele cinci partide directe s-au încheiat cu goluri de ambele părți, iar cota oferită de Unibet pentru acest pariu este excelentă. E clar că ambele echipe vor pune defensiva pe primul loc, însă acest pont este unul din cele mai populare pentru finala de sâmbătă, iar acest lucru nu ne miră deloc, deoarece ambele echipe iubesc fotbalul ofensiv și au în componență marcatori de top, precum Aguero, Jesus, Sterling, Foden, Werner, Pulisic, Ziech și Giroud.

Cote și ponturi pariuri Manchester City vs. Chelsea - finala UCL 2021

Ambele Marchează & Peste 3.5 cartonașe - cota 2.85 cu funcția Creare Pariu

Un alt pariu cotat excelent la Unibet și cu șanse bune de reușită presupune faptul că vom vedea minim un gol în ambele părți (în primele 90 de minute) și cel puțin 4 cartonașe. Dacă despre goluri am vorbit mai sus, haideți să vedem ce ne spun statisticile despre cartonașe. Singurul din cele mai recente 3 dueluri în care am avut doar 2 cartonașe a fost ultimul meci direct - cel jucat în Premier League imediat după ce City și Chelsea își asiguraseră deja calificarea în finala UCL, iar City era 99.99% campioană în Premier League. În mod contrar, în precedentele 2 partide directe (cu miză reală) s-au consemnat 4 și 5 cartonașe.

Mai mult decât atât, arbitrul finalei este ibericul Antonio Miguel Mateu Lahoz, recunoscut pentru ușurința cu care acordă cartonașe. În sezonul acesta, Lahoz a acordat 25 de cartonașe în cele 5 meciuri arbitrate în UCL, iar în La Liga are o medie de 4.61 cartonașe galbene pe meci (83 de cartonașe în 18 meciuri). 

Cote și ponturi pariuri Manchester City vs. Chelsea - finala UCL 2021

Pe lângă cotele afișate, pe site-ul agenției online Unibet poți alege din aproximativ 600 de opțiuni de pariere pe finala UCL 2021. Astfel, poți miza pe rezultat în Timp Regulamentar, în Extra Time sau la Lovituri de departajare, pe piețe Handicap, Linii Asiatice, Cornere, Cartonașe, Marcatori, Șuturi, Statistici, Scor Corect, Pauză / Final și altele. 

În plus, îți poți crea propriile pariuri multiple cu selecții din finală (Funcția Creare Pariu) sau poți alege din sugestiile prezentate în secțiunea Pariuri Combo. Desigur, pentru mai multă adrenalină și cote mai atractive, poți plasa pariuri live pe finala UCL - piețele live Unibet rămân deschise pe toată perioada finalei Ligii Campionilor.

Dacă ai de gând să pariezi pe finala Ligii Campionilor, ar fi bine să știi că Unibet a pregătit și o promoție specială. Clienții care pariază minim 50 RON pe un bilet construit cu funcția Creare Pariu (cota minimă 1.40/selecție), în perioada vineri 28 mai, ora 01:01, ora României - sâmbătă, 29 Mai, ora 22:00, primesc un pariu gratuit live în valoare de 25 RON. Nu este nevoie de optare/înscriere.

Alte informații despre finala UCL 2020/2021

  • Dacă pentru City este prima finală de Champions League, Chelsea se află pentru a 3-a oară în ultimul act al competiției supreme în fotbalul european și intră pe teren cu gândul la succesul din 2012
  • Au trecut mai bine de 50 de ani de când cele două formații se întâlneau într-o competiție europeană
  • City a fost eliminată din UCL 2018 și 2019 de echipe din Anglia - Liverpool și Tottenham
  • Este a 3-a finală UCL 100% britanică. În prima - Moscova 2008 - Chelsea a pierdut la penalty-uri în fața lui Manchester United, iar în urmă cu doi ani, Liverpool a învins-o pe Tottenham Hotspur la Madrid
  • City este al nouălea club din Anglia care apare într-o finală a unei Cupe Europene, mai mult decât orice altă țară. Italia și Germania, următoarele pe listă, au câte șase echipe ce au disputat minim o finală europeană
  • Pep Guardiola, câștigător UCL cu Barcelona în 2009 și 2011, ar putea deveni al șaselea antrenor care să câștige trofeul cu două cluburi diferite, după Ernst Happel (Feyenoord 1970, Hamburg 1983), Ottmar Hitzfeld (Borussia Dortmund 1997, Bayern München 2001), José Mourinho (Porto 2004, Internazionale 2010), Jupp Heynckes (Real Madrid 1998, Bayern 2013) și Carlo Ancelotti (AC Milan 2003, 2007, Real Madrid 2014)

Cotele afișate pot suferi modificări în orice moment. Pariați responsabil!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close