GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum poți avea o viață sexuală mai bună?

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 ianuarie 2022 12:00 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 16:20

Cum pot avea o viață seaxuală mai bună? Iată o întrebare care se află pe buzele multora, mai ales a cuplurilor care sunt căsătorite de mai multă vreme. 

Dar și a celor care acum se descoperă. Pe scurt, toată lumea ar trebui să meargă la o farmacie pentru a lua ceva pentru îmbunătățirea vieții sexuale. 

Apelează la un afrodisiac. Produse miraculoase, conform unora, afrodisiacele sunt cele care pot intrigă foarte multe persoane care vor să își condimenteze viața sexuală. 

Schimbă și obiceiurile. Înlocuiește deci vechea pijama cu o lenjerie sexy, faceți dragoste după-masa, uitați-vă la un film porno împreună... trebuie mereu să încercați lucruri noi, să vă schimbați obiceiurile pentru ca pasiunea să revină în cadrul cuplului. 

Vorbiți des despre sex. După cum se spune sau bine știi, pofta de mâncare vine mâncând. Cu cât vorbești mai mult despre asta prin mesaj, la telefon, cu atât mai mult vei dori să o faci. Trimiterea de mesaje sexy ajută deci la readucerea pasiunii în cuplu, la fel cum Astha ajută la imunitate. 

Jocurile de rol mai năstrușnice pot să fie și ele cele mai bune idei. Cum ar fi deci dacă te-ai folosi de creativitate în serviciul libidoului sau al cuplului? Jocurile de rol erotice sunt cea mai bună alegere atunci când vrei să te distrezi în doi, dar când vrei și să te bucuri de o plăcere sexuală. 

Redescoperiți împreunaă complicitatea. Trebuie deci să redescoperiți împreună anumite gesturi precum trimiterea de mesaje în timpul zilei, cumpărarea de lenjerie nouă, încercarea de jocuri mai năstrșnice ca preludiu... Scopul este să-l surprinzi plăcut pe celălalt, deci lasă-ți imaginația să lucreze!

Schimbă decorul. Dacă veți face dragoste altundeva decât în pat- iată care este primul pas în a alunga rutina. De fapt, fiecare cameră din apartament sau casă se poate transforma în locul perfect- toaleta, biroul, scaunul fără brațe și chiar un perete (pentru a-ți testa echilibrul!). …Pentru a adăuga un plus de picant, fă o listă cu locuri pe care nu le-ai încercat încă. Scopul este de a descoperi cât mai multe încăperi și poziții.

Aduceți jucăriile sexuale cu voi în pat. Fără creativitate și fără ajutor, relațiile sexuale ajung întotdeauna să se desfășoare în același mod: același preludiu, același loc și aceleași poziții.

Dar, jucăriile sexuale sunt cele mai binevenite pentru a alunga rutina. Ele oferă o plăcere diferită și de foarte multe ori o emoție care te face să începi să vibrezi de dorință încă de la început. Această dorință puternică continuă pe tot parcursul actului.

Clasicii mari, cum ar fi vibratorul, sunt cei mai buni pentru începători. De asemenea, puteți găsi  recomandări despre stimulatorul clitoridian. Această jucărie mai mică este capabilă să o ducă pe parteneră în al șaptelea cer în doar câteva minute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează