GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dă startul unei noi săptămâni de pariuri! Prima ligă vine cu un SuperDerby pentru tine: Viitorul-U Craiova!

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 16:52 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 16:56

Cine se scoală de dimineață, departe ajunge! Așa că, ce mai aștepți? Dă-te jos din pat, fă-ți o cafea și începe-ți săptămâna cu un SuperBilet pe meciurile tale preferate! Dacă ești încă amețit după somnul bun de weekend, te ajutăm noi să căuți meciurile perfecte pentru biletul tău. Prima opțiune e mereu cea mai importantă, iar aici, prima ligă sare cu un derby în ajutorul tău. Viitorul lui Hagi îi va înfrunta pe Oltenii de la Universitatea Craiova în cea de a treia etapă a sezonului. Un meci important pentru ambele formații, meci care merită o miză bună pentru un pariu favorabil. Ce mai aștepți? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Oltenia e pe val!

Plecarea lui Corneliu Papură și venirea italianului Cristiano Bergodi pe banca oltenilor a fost un semn bun pentru formația Studenților. Calificarea în Europa a fost primul pas, însă sezonul acesta, Liga Campionilor e marea țintă a craiovenilor, iar primele două etape au mers ca unse pentru istorica echipă a olteniei. După două victorii cu Astra Giurgiu(2-0) și cu Sepsi OSK(1-0), Craiova se îndreaptă către prima poziție, însă trebuie să treacă și de Puștii lui Hagi cu brio pentru a fi lider de clasament. Antrenorul Italian crede în puterea jucătorilor lui Știința, iar titrata echipă a Craiovei are toate șansele să le sufle cfr-iștilor titlul în acest sezon. Spre deosebire de adversarii constănțeni, lucrurile merg ca pe roate pentru alb-albaștrii Craiovei. Rămâne de văzut dacă a treia va fi cu noroc pentru formația lui Hagi sau dacă oltenii se vor îndrepta direct către primul loc. Vezi aici oferta de pariuri pe care ți-am pregătit-o pentru meciul de azi și pariază pe favorita ta!

Conturile neîncheiate mențin marile rivalități!

Oltenii și-au demonstrat supremația față de echipa Puștilor lui Hagi. Ultimele două confruntări ale acestora s-au terminat cu victoria detașată a oltenilor (1-2, 3-1), însă, sezonul acesta, dobrogenii au șansa să-și spele rușinea ultimelor înfrângeri cu un rezultat victorios pe teren propriu. Trebuie să recunoaștem, statisticile sunt de partea Stundeților de la Craiova, însă miracolele există, iar puțină mobilizare din partea Regelui i-ar putea duce pe tinerii jucători pe culmile victoriei. Înfrângerea din partida cu FCSB(3-0) și egalul cu UTA Arad(1-1) au fost lovituri grele pentru Viitorul, iar poziția a 15-a nu e demnă de calitatea tinerilor jucători. Dacă simți o revenire din partea acestora, mizează pe victoria tinerilor constănțeni, altfel, craiova poate fi alegerea ideală pentru a obține o cotă bună pentru primul bilet al săptămânii. Ce zici? Te simți gata să pariezi pe una dintre cele două formații?

Ruben de la Barrera Fernandez ar putea avea zilele numărate!

O greșeală poate fi iertată, însă neputința nu poate fi trecută cu vederea de către Gică Hagi. Primele două etape au fost dezastruoase pentru noul antrenor de la Viitorul. Ruben de la Barrera Fernandez este unul dintre cei mai tineri antrenori din campionatul României, iar experiența acestuia denotă un SuperPotențial pentru fotbalul românesc. Cu toate acestea, în primele două etape n-a reușit să se remarce printr-un început favorabil, fiind două meciuri catastrofale pentru formația constănțeană. Trecutul acestuia sună bine! La doar 35 de ani, Ruben de la Barrera a dus-o pe Cultural Leonesa în liga secundă a Spaniei, oferindu-i șansa să evolueze unui club mic într-o țară în care fotbalul poate fi considerat sport național. Costel Gâlcă și Cristi Chivu erau celălalte opțiuni pentru banca Viitorului, însă Maradona din Carpați a preferat să meargă pe mâna unui străin pentru acest sezon. Să fi fost lozul norocos sau doar o încercare eșuată, rămâne de văzut! Poate începutul slab îi va motiva pentru un parcurs perfect, iar tu poți paria oricând la Superbet pe evoluția acestora. Descarcă aici aplicația Superbet și plasează pariurile direct de pe smartphone-ul tău!

Vezi în rețeaua SuperSocial cele mai tari bilete pe campionatul României!

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende ale fotbalului românesc. Hai în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe prima divizie a României! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

 

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Vara SuperMilioanelor s-a încheiat cu un Jackpot de +2.000.000 lei câștigat în cazinoul online Superbet! Dar și toamna va plăti SuperMilioane!

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează