GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Debut pentru Xavi în El Clasico și debut pentru tine cu SuperPariuri și 50 Lei Free Bet?

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2023 19:25 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 19:25

Încearcă responsabil și informat experiența de parior cu ocazia celui mai urmărit derby din fotbalul mondial! El Clasico se joacă duminică de la 22:00 pe terenul Barcei. De ce debut pentru Xavi? Fiindcă va fi primul El Clasico pe care îl va gestiona din postura de manager al Barcelonei, acasă: în Catalonia, pe Camp Nou, după 6 confruntări cu Realul (4 victorii și 2 înfrângeri) din această postură de antrenor.

Profită de oferta Superbet pentru jucătorii noi: deschide cont din acest link, plasează un bilet cu miză de minimum 25 lei pe selecții din oferta SuperPariuri pe El Clasico și primești garantat un Pariu Gratuit în valoare de 50 lei.

Va fi un El Clasico de cel mai înalt nivel: decisiv pentru titlu foarte probabil, dacă Barca va câștiga (în condițiile în care catalanii sunt pe locul 1, cu 9 puncte avans). Va fi și un duel între cea mai bună defensivă, Barcelona, cu numai 8 goluri încasate și cel mai bun atac, Real Madrid, cu 50 de goluri marcate! Și cert, e ocazia perfectă să debutezi și tu, direct cu un SuperPariu.

SuperPariurile sunt piețele care combină golurile, cornerele, cartonașele și alte evenimente din meci într-un singur pariu, la o cotă care poate ajunge foarte mare. Pentru acest El Clasico, Superbet îți oferă aproape 300 de SuperPariuri, la cote de la 1.25 până la +225!

La acest El Clasico ai streaming live, super avantaj, oferta de SuperPariuri, plus oportunitatea de a testa experiența de suporter parior, pornind cu un SuperPariu plasat pe Barcelona-Real Madrid și 50 de lei Pariu Gratuit, dacă te înregistrezi la Superbet.ro din acest link și joci cel puțin un bilet de 25 lei miză, pe SuperPariuri.

Fii responsabil. GO SUPER 

Aventură responsabilă! Află ce primești din prima când îți activezi cardul de beneficii SuperClub

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Harta SuperJackpoturilor de Inimă Neagră din România! Superbet le-a dat pe toate în 2022

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează