GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Derby-ul cu FCSB poate duce CFR-ul în topul european al forțelor dominante!

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 12:27 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 12:28

FCSB și CFR Cluj se întâlnesc pe Superbet duminică, de la ora 20:00, în ceea ce poate fi meciul care rupe definitiv clasamentul în campionatul intern. Cu un avans de zece puncte după primele 21 de etape ale sezonului regular, campioana ultimelor patru sezoane se poate desprinde la 13 lungimi, diferență care ar transforma-o în al doilea cel mai autoritar lider din Europa, la bătaie cu austriecii de la RB Salzburg. Pentru FCSB, meciul e un must win, roș-albaștrii fiind nevoiți să smulgă cele trei puncte pentru a rămâne cu șanse la titlu și a nu risca încheierea luptei înainte ca aceasta să înceapă!

CFR-ul, în topul european

Început foarte bine cu Marius Șumudică, sezonul celor de la CFR Cluj a căpătat o formă și mai fermă după venirea lui Dan Petrescu și, după o perioadă în care fostul fundaș dreapta al Generației de Aur a căutat reglajele necesare, echipa nu s-a mai oprit din victorii. Cu trei puncte după trei puncte și succes după succes fără gol primit, ardelenii și-au creat o zonă de confort incontestabilă, care cuprinde nu mai puțin de zece puncte (53, față de cele 43 ale FCSB-ului). Doar liderii din Austria (RB Salzburg), Bosnia și Herzegovina (Zrinjski), Țara Galilor (The New Saints) și Franța (Paris Saint-Germain) au un avans mai mare decât cel pe care-l deține CFR-ul, în timp ce liderii din Turcia (Trabzonspor) și Grecia (Olympiakos) se află în situații asemănătoare, cu nouă puncte față de a doua clasată.

Ajunge CFR la +13 față de FCSB? Vezi Cotele Superbet și pariază inspirat!

Derby-ul cu FCSB poate duce CFR-ul în topul european al forțelor dominante!

Niciodată atât de sus

În cei patru ani consecutivi în care a dominat competiția internă și a câștigat titlul, CFR nu a reușit niciodată performanța de a avea un avans atât de mare după primele 21 de etape din sezonul regular. În stagiunea 2017/2018, feroviarii puseseră cinci puncte între ei și FCSB în același punct al sezonului, iar un an mai târziu aveau un avans de șase puncte față de clubul lui Gigi Becali. În urmă cu două sezoane, CFR adunase 41 de puncte din 63 posibile, Astra strânsese 40, iar FCSB era pe locul al treilea, cu 39. Anul trecut a fost și singurul în care trupa lui Dan Petrescu nu s-a aflat în fruntea clasamentului în acest punct, având un deficit de un punct față de FCSB, dar și un avans de șase puncte față de Craiova. CFR a reintrat în normal pe finalul sezonului regular, apoi a turat motoarele în play-off și a câștigat și al patrulea titlu consecutiv în cea mai bună perioadă din istoria sa.

Cine marchează în derby? Vezi Cotele Speciale pregătite de Superbet și alege-le pe cele mai bune!

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor!

Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Superbet Lightning Roulette: dragoste fulgerătoare pentru cel mai nou joc de Live Casino

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Top 5 Jackpoturi în 2021 sunt 100% Superbet! Acum, Jackpot de +6 milioane lei de câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează