GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

E spectacol sub panou! Granzii din NBA se pregătesc de play-off, dar locul contează enorm! Pariază la Superbet pe meciurile din această noapte!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 14:18 / Actualizat joi, 13 august 2020 22:42

Supercampionatul nord american a suferit mult din cauza pandemiei, dar echipele au primit până la urmă voie să joace. În condiții speciale, evident, cu sălile închise și fără să călătorească prea mult. Asta a fost posibil doar transformând competiția în câteva mini-turnee gen Liga Campionilor sau Liga Europa, sparte în mai multe așa-zise bule. Despre cea de la Orlando vom vorbi în acest articol, pentru că se joacă în această noapte și este una dintre cele mai puternice.

Deschide cont online la Superbet și pariază pe cele 4 partide care se joacă în această noapte, în bula de la Orlando, Florida!

Fără Harden, viața a fost tristă pentru Rockets 

Houston Rockets e una dintre echipe solide ale acestei superligi care a redefinit baschetul și nu va avea probleme de calificare în play-off. E pe locul 4 în Conferința de Vest, dar locul 3, ocupat acum de Denver Nuggets, îi e încă la îndemână. O victorie marți, în fața vecinilor texani de la San Antonio, ar fi ajutat enorm, dar absența lui James Harden a fost prea importantă. Westbrook n-a putut fi decisiv de unul singur, iar Rockets au pierdut clar: 105-123. Toată lumea va fi însă aptă pentru partida cu Indiana, care va începe la ora 23:00, iar Houston nu ia în calcul decât victoria. Cota oferită de Superbet vorbește de la sine despre favorit, iar Houston promite un meci mare.

Creează cont pe site sau pe aplicația de mobil și urmărește în format Live Stream partida dintre Houston Rockets, locul 4 din Vest și Indiana Pacers, locul 5 din Est!

Canadienii luptă să-și apere primul titlu din istorie

Toronto Raptors, singura franciză canadiană din această compeitție, nu se lasă și vrea neapărat titlul și în acest sezon. Anul trecut a jucat o finală electrizantă contra lui Golden State Warriors de care a trecut cu 4-2. Anul acesta orice este însă posibil. Nicio echipă nu mai domină atât de autoritar, iar în condițiile speciale în care se joacă, Canada poate da din nou campioana și poate face istorie pentru al doilea sezon consecutiv. Raptors e pe 2 în Est, sub “Cerbii” din Milwaukee și trebuie să țină ritmul. 76ers a mai pierdut din turație față de anul trecut, dar e încă în play-off, statut văzut rar în ultimul deceniu. În mod normal, ar trebui să fie meciul lui Toronto, dar poți ajusta handicapul canadienilor pentru o victorie la diferență mică, care îți va crește cota!

Vest vs Est în OKC – Heat

Oklahoma City Thunder și Miami Heat sunt alte două echipe pe care le vom revedea în play-off, dar locul lor e încă incert. Iar cum împerecherea în fazele finale se face după criteriul  1 cu 8, 2 cu 7, etc, orice poziție urcată contează enorm. OKC vine după o înfrângere clară, 101-128 cu Phoenix Suns și doar forma slabă a celor din Utah a menținut-o pe locul 5. Miami Heat are locul 4 încă neamenințat de Indiana, la fel cum nici ea nu prea mai are timp s-o întreacă pe Boston Celtics. Meci echilibrat astfel, la care îți recomand să verifici absențele de ultim moment. Gallinari și Adams de la OKC, precum și Nunn și Okpala de la Heat vor lipsi de la acest meci.

Urmărește secțiunea de ȘTIRI de pe site-ul Superbet, acolo unde găsești toate informațiile importante, astfel încât să pariezi mereu informat!

Denver – Clippers e derby-ul dimineții în NBA

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe meciurile din liga nord americană de baschet masculin, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

Ce e mai bun e lăsat la final și în viața reală, iar cel mai tare meci al zilei e programat la ora 04:00 dimineața. Astfel, pentru cei matinali, pentru cei care nu au somn și pentru cei care pariază premeci, partida dintre Nuggets și Clippers e soluția ideală și, de ce nu, profitabilă! E partida dintre locurile 2 și 3 în Conferința de Est, Clippers ținând trena lui Lakers în drumul spre play-off, iar trupa din Colorado încheind podiumul. Ambele echipe vin însă după înfrângeri clare, Clippers în fața celor de la Brooklyn, iar Denver în fața Lakers-ului lui Lebron James. Va fi un meci foarte echilibrat, iar total puncte te poate scăpa de calvarul de a ghici câștigătoarea!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe meciurile din liga nord americană de baschet masculin, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Gigi Stancu, Superbet

În Țările Nordice, vara e ca iarna! Scandinavii joacă fotbal pe răcoare, dar ne trimit rezultate fierbinți! Ție ce fotbal din zonă îți place să pariezi?

Străinii se vor bucura pe tărâm german! Cronica unei eliminări anunțate de istorie! Pe cine pariezi că merge până la capăt?

Începe Jupiler League cu Denis Drăguș, singurul reprezentant al României! Ei sunt compatrioții care au făcut istorie printre valoni și flamanzi!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
tipsy
tipsy  •  13 August 2020, 15:50

Nici macar nu au corectat :)) La cum merg lucrurile in tara asta, probabil ca advertorialul asta va fi considerat un succes - comentarii, vizualizari, etc., iar autorul va fi laudat in ciuda aberatiilor pe care le-a scris. Timpul trece, leafa merge. E amuzant ca n-a facut doar o greseala in treacat, asta se mai intampla. Nu, omul a scris un intreg paragraf despre cum Toronto a pierdut anul trecut, zici ca traieste intr-o realitate paralela.

viforul
viforul  •  13 August 2020, 13:38

Ăștia sunt jurnaliștii volumtari, pardon colaboratori pe care i-ați găsit ? Pe linga faptul ca nu e semnat, articolul e plin de greșeli jalnice. Un articol prost, scris pentru un ziar la fel de prost. Așa se întîmplă cind suferi de ceva și nu știi. Rușine! Mai bine spuneați ca Voluntariului a cistigat anul trecu NBA-ul ca era mai hazliu.........

doardinamo1948
doardinamo1948  •  13 August 2020, 06:52

Iartă-ne Herr Daum, că nu am ascultat ce ne-ai spus! Nea Caisă, Toronto are un titlu NBA, câștigat in 2019 in fata celor de la GSW.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează