GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Începe Jupiler League cu Denis Drăguș, singurul reprezentant al României! Ei sunt compatrioții care au făcut istorie printre valoni și flamanzi!

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 16:50 / Actualizat vineri, 07 august 2020 16:59

Șefii fotbalului belgian au fost printre puținii din Europa care au hotărât încheierea sezonului la momentul fracturării lui din cauza pandemiei, cu riscul de a fi sancționați de UEFA. N-au vrut să aproximeze ce urmează și nici să joace cu frica în sân, iar decizia a venit logic. Din luna martie, totul s-a închis, FC Brugge a fost declarată campioană și s-au început pregătirile pentru sezonul 2020-2021. Acesta începe azi, dar doar cu Denis Drăguș în schemă, la Standard Liege. Să nu uităm însă trecutul, când românii au câștigat numeroase, în speranța că aceste lucruri îl vor inspira și pe fostul jucător al Viitorului. 

Deschide cont online la Superbet și pariază din nou pe campionatul Belgiei, unul preferat de jucători pentru golurile multe care se marchează în fiecare etapă!

Ladislau Boloni a lăsat în urmă un titlu și două Supercupe

Surprinzător a fost abandonul lui Ladislau Boloni de la Anvers, echipă pe care a preluat-o de la promovarea din 2017 și la care a fost mai mult decât antrenor principal. Românul a mers cu flamanzii în cupele europene, dar aceștia au intrat acum pe mâna croatului Ivan Leko. Fostul international nu va rămâne mult fără loc de muncă, imaginea pe care o are în zona vorbitoare de limba franceză asigurându-i mereu oferte tentante. Ladislau Boloni lasă în Belgia titlul și cele două Supercupe castigate în 2008 și 2009 pe banca lui Standard Liege, acolo unde ștafeta este acum dusă mai departe de Denis Drăguș. 

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și pariază pe debuturile lui Anvers și Standard Liege în noul sezon, acasă, cu Mouscron, respectiv Cercle Brugge!

Rednic, Selymeș și Alin Stoica sunt și acum idoli în Jupiler

Nu trebuie să uităm nici de cei care au deschis drumul spre Belgia, imediat după 1990. Mircea Rednic a ajuns în 1991 la Standard Liege, iar în 1993 a ieșit campion național. A stat acolo până în 1996, când a mers pentru un an la Saint-Truiden, revenind apoi în România, la Rapid. Tibor Selymeș a jucat și el cu folos în prima ligă belgiană, iar în 2000 a câștigat titlul cu Anderlecht, în același an cu Alin Stoica. Fiul lui Tudorel Stoica e de-a dreptul o mică legendă în Belgia, acesta punând mâna pe nu mai puțin de 9 trofee, 5 cu Anderlecht și 4 cu FC Brugge, dar și pe cel individual, de cel mai bun tânăr jucător al campionatului, în 2001.

Stanciu și Chipciu, campioni cu Anderlecht. Marin a luat Cupa cu Standard

Avem exemple fericite de jucători români în Belgia și din perioada recentă. Nicușor Stanciu și Alexandru Chipciu au ieșit la braț campioni cu Anderlecht, în 2017, an în care au câștigat și Supercupa, chiar în fața echipei lui Răzvan Marin, Standard Liege, câștigătoarea Cupei. După anul mirific 2017, toți au apucat-o însă spre alte zări, fiecare după posibilități. Răzvan Marin a urcat o treaptă și a semnat cu Ajax Amsterdam, Stanciu joacă acum pentru Slavia Praga, iar Chipciu e proaspătul campion al României, cu CFR Cluj. Campion al Belgiei, cel puțin pe hârtie, este și olteanul Vladimir Screciu, cel care a bifat suficiente meciuri pentru Genk în sezonul 2018-2019, astfel încât să primească medalia. 

Vino în agențiile Superbet, creează un bilet din minimum 11 meciuri cu cotă de la 1,30 în sus și beneficiază din nou de Pariul Șansă! Dacă pierzi un singur meci, încasezi 10% din ce rămâne, după ce împarți suma totală la cota pierdută!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe campionatul Belgiei, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Gigi Stancu, Superbet

Inter, United și Sevilla sunt marile favorite la câștigarea Europa League. Vezi cu cine țin Ambasadorii Superbet și află toate pronosticurile lor!

Revine Liga Campionilor, după cea mai lungă pauză din istoria competiției: care sunt favoritele?

Liga Campionilor se întoarce! Prinde Supercotele Speciale la cea mai tare competiție din fotbal!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează