GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liga Campionilor se întoarce! Prinde Supercotele Speciale la cea mai tare competiție din fotbal!

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 16:41 / Actualizat vineri, 07 august 2020 16:41

Așteptarea a luat sfârșit. După ce ne-am încălzit cu meciurile din Europa League, a venit timpul să-i vedem pe gazon pe cei mai buni fotbaliști în competiția stelelor din fotbal, UEFA Champions League. 

Diseară, de la ora 22:00, sunt două partide pe muchie de cuțit, Manchester City – Real Madrid și Juventus – Olympique Lyon. La Superbet, ai cote speciale pentru cele două partide din returul optimilor de finală. 

Deschide cont la Superbet, superdistrează-te și obține Bonusul De Bun Venit!

MANCHESTER CITY – REAL MADRID

Manchester City – Real Madrid ar fi putut fi o finală în acest sezon, dar spaniolii au avut o primă jumătate de sezon mai slabă, au câștigat doar trei meciuri din cele șase disputate și astfel că au terminat pe locul 2 în grupă, după PSG. Nici sorții nu le-au „protejat” pe cele două echipe și le-au pus față în față în primul tur eliminatoriu. 

În aceste condiții, pierzătoarea acestei confruntări își ia adio de la Liga Campionilor încă din faza optimilor de finală. Real a fost eliminată în această fază și în 2019. Manșa retur se reia cu Manchester City în postură de mare favorită, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 la Madrid. Isco a deschis atunci scorul în minutul 60, dar trupa lui Pep Guardiola a întors rezultatul spre final, după reușitele lui Gabriel Jesus și Kevin de Bruyne, din penalty. 

PEP GUARDIOLA A PREGĂTIT TERENUL PENTRU A CÂȘTIGA LIGA CAMPIONILOR 

Manchester City a pierdut titlul în Premier League, a ratat și șansa de a câștiga FA Cup, dar totul se șterge cu buretele dacă va câștiga Liga Campionilor în acest sezon. De altfel, acesta a fost și principalul obiectiv pentru Guardiola pe banca „cetățenilor”, în al patrulea an de mandat, după două titluri cucerite consecutiv în Premier League. Tot ce a făcut managerul catalan după restart a fost să-și aducă jucătorii în cea mai bună formă pentru această dată, motiv pentru care a și rotit permanent primul „11”.

În perioada de vară, Manchester City a obținut nouă victorii din 12 jocuri. A arătat și momente de vulnerabilitate, așa cum a fost semifinala cu Arsenal în FA Cup (0-2), dar cele mai multe victorii le-a obținut la scor. Formația de pe „Etihad” a câștigat șapte meciuri la o diferență de cel puțin trei goluri diferență. Iar în propriul fief, procentajul a fost sută la sută: șase succese cu un golaveraj dezarmant la prima vedere, 24-1.

REAL MADRID ESTE O ALTĂ ECHIPĂ FAȚĂ DE MANȘA TUR 

Real Madrid este în mare dificultate în economia dublei manșe, dar are un cu totul alt tonus după meciul tur de acum cinci luni. În primul rând, echipa lui Zinedine Zidane a câștigat titlul în La Liga, după o bătălie până spre final cu FC Barcelona. „Galacticii” au înregistrat 10 victorii în primele 10 partide după restart, doar în ultima evoluție, cu Leganes (2-2), cedând primele puncte. Zarurile erau deja aruncate la vremea respectivă. 

Real Madrid s-a dovedit a fi o echipă mai pragmatică, doar în trei partide reușind să facă o difrerență mai mare de un gol. Băieții lui Zidane au jucat în primul rând la rezultat și au lăsat spectacolul de altădată pe planul secund. Real Madrid vine, așadar, cu multă încredere pe „Etihad”, cu speranța că va reuși să răstoarne rezultatul. Managerul francez a anunțat că pentru echipa lui vor urma patru finale! 

VEȘTILE DIN CELE DOUĂ TABERE 

Ambele formații au avut timp la dispoziție pentru a-și reface forțele după un final de sezon destul de solicitant. Dar atât Manchester City, cât și Real Madrid au câte o absență majoră. Englezii nu se pot baza pe Aguero, în continuare accidentat. De partea cealaltă, spaniolii nu-l vor avea la dispoziție chiar pe căpitanul Sergio Ramos, suspendat după cartonașul roșu din tur. 

„Los Blancos” au însă și vești bune. Față de acum cinci luni, au reușit să recupereze doi jucători cheie, pe Eden Hazard și Marco Asensio. Doi oameni de atac care au dovedit de-a lungul timpului că au calitatea de a decide jocuri. Probabil însă că doar belgianul se va regăsi în primul „11”, în timp ce Asensio poate fi elementul surpriză. 

Ar mai fi de notat că atât Guardiola, cât și Zidane au semne de întrebare în privința fundașului stânga. Benjamin Mendy este suspendat la gazde, iar catalanul pare tentat mai degrabă să îl trimită pe Cancelo în stânga, în dauna lui Zinchenko, portughezul evoluând de regulă ca fundaș dreapta. Managerul francez are semne de întrebare în privința lui Marcelo, dar Ferland Mendy a avut evoluții constante și cel mai probabil va începe jocul indiferent de starea de sănătate a brazilianului. 

Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România.

JUVENTUS – OLYMPIQUE LYON

”Dubla” cu Lyon părea să fie accesibilă pentru ”Bătrâna Doamnă”, dar prima manșă din optimile UCL a fost adjudecată de francezi cu 1-0, pe 26 februarie, prin reușita lui Tousart. A urmat apoi întreruperea sezonului, iar acum alb-negrii au șansa de a răsturna situația la Torino. 

Învingătoarea din această ”dublă” va da piept în Final 8 din Portugalia cu formația care se va califica din duelul Manchester City - Real Madrid. 

S-AU MENAJAT PE FINAL DE SERIE A

Juventus are un avantaj din punct de vedere al ritmului de competiție, recent încheindu-se sezonul de Serie A, cu piemontezii păstrându-și titlul. Cum formația lui Maurizio Sarri a fost virtual campioană deja, în ultimele două partide, ”bianconerii” au fost relaxați, pierzând cu 0-2 la Cagliari și cu 1-3 acasă cu AS Roma. 

Pentru acest joc, Sarri nu știe dacă va conta pe Dybala, incert. În schimb, este clar că vor lipsi fundașul De Sciglio și atacantul Douglas Costa, accidentați. 

AU PIERDUT FINALA CUPEI LIGII

În Franța, sezonul a fost înghețat, astfel că lyonezii antrenați de Rudi Garcia nu au jucat nicio partidă oficială din 8 martie până în 31 iulie! La finalul lunii trecute, OL a pierdut finala Cupei Ligii la loviturile de departajare, contra campioanei PSG, după ce fusese 0-0 la capătul celor 120 de minute regulamentare. ”Les Gones” vor evolua în sezonul viitor de eurocupe doar dacă vor cuceri UCL! 

Deși sunt cotați cu șansa a doua, francezii, la care fundașul Kone este accidentat, sunt optimiști. Goleadorul Memphis Depay, cel care a punctat de cinci ori în prezentul sezon de Ligă, s-a arătat încrezător: ”Ce pot spune acum este că avem o echipă dornică de afirmare și că nu ne este absolut deloc teamă de Juventus!” 

SE REPETĂ SITUAȚIA DIN 2019?

Fanii torinezilor speră că vor revedea situația de anul trecut, atunci când după 0-2 la Madrid, Cristiano Ronaldo, prin ”tripla” sa de neuitat, a calificat-o pe Juve în sferturile de finală. Așteptările sunt mari de la starul lusitan, mai ales că în această stagiune de Ligă, CR7 nu a marcat decât două goluri! 

Statisticile țin cu Juve: alb-negrii nu au pierdut niciun meci din cele 12 susținute pe teren propriu de-a lungul vremii cu echipe din Ligue 1 în eurocupe. De asemenea, torinezii, care niciodată nu au fost eliminați de vreo trupă franceză într-o ”dublă” continentală, au suferit doar patru eșecuri în cele 41 de partide din cupele europene programate pe ”Juventus Stadium”. 

PUȚINE GOLURI ÎN CELE 5 „DIRECTE”

Din 2014, când a avut loc prima confruntare competitivă între ele, cele două cluburi s-au duelat de cinci ori, partidele neaducând prea multe goluri, în ciuda calității existente la ambele echipe. În 2014, Lyon a pierdut acasă cu 0-1 și în retur cu 1-2 contra lui Juve, în Europa League, faza sferturilor de finală. Apoi, în grupele UCL din 2016, am avut iarăși parte de două meciuri strânse: italienii au câștigat ”afară” cu 1-0, dar OL a scos un 1-1 în Peninsulă. Apoi, Lyon a scos prima victorie contra alb-negrilor, în 26 februarie (1-0). 

SUPER PARIURI SPECIALE PENTRU SUPER MECIURILE DE AZI

Cele două super meciuri de azi beneficiază de cote și pariuri speciale pe site-ul și în aplicația Superbet. Printre altele, poți paria pe marcatori, total cartonașe, faulturi, scor corect la final sau oricând în timpul meciului, intervalul primului gol sau chiar pe procentajul posesiei. Tot în secțiunea Speciale, poți găsi un duel inedit între gazdele și oaspeții de diseară și multe alte pariuri care includ evenimente de la ambele partide. Ai aici oferta completă pentru meciurile din Liga Campionilor.

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe meciurile din Liga Campionilor, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Inter, United și Sevilla sunt marile favorite la câștigarea Europa League. Vezi cu cine țin Ambasadorii Superbet și află toate pronosticurile lor!

Revine Liga Campionilor, după cea mai lungă pauză din istoria competiției: care sunt favoritele?

Daniel Pancu: “Încă păstrez mănușile lui Cordoba, care m-au făcut Pantera din Kadikoy”. Vezi ce alți fotbaliști de câmp au intrat în poartă!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează