GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

El Clasico nu vine niciodată singur! Top meciuri în weekendul 9-11 aprilie

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 14:13 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 14:15

Vremea capricioasă din acest început de aprilie ne ține mai mult în case, dar iubitorii sportului nu se pot plânge prea mult deoarece în acest weekend vor avea loc mai multe meciuri de fotbal de tradiție, încărcate cu miză. Meciul dintre Real Madrid și Barcelona în La Liga va fi, cu siguranță, capul de afiș din acest sfârșit de săptămână, dar un interes major va fi și în jurul disputelor Tottenham – Manchester United în Premier League sau Universitatea Craiova – CFR Cluj în Liga 1.

Real Madrid vs. FC Barcelona - sâmbătă, ora 22:00

Real Madrid și Barcelona sunt două dintre cele mai iubite echipe la nivel mondial. Pe 10 aprilie, de la ora 22:00, pe Stadionul Alfredo di Stefano din Madrid, se va disputa al 245-lea meci oficial dintre cele două mari puteri fotbalistice. Cele două, alături de Atletico Madrid, sunt implicate în lupta pentru titlu în La Liga. Cu 9 etape înainte de final, conduce Atletico cu 66 de puncte, urmată de Barcelona cu 65 de puncte și Real cu 63 de puncte. 

Un egal în El Clasico nu avantajează pe nimeni. Dacă va câștiga acest meci, Real va deveni principala contracandidată a concitadinilor de la Atletico, în timp ce o înfrângere ar elimina-o din lupta pentru titlu. Ne așteptăm, așadar, ca una dintre cele două echipe să câștige după un meci în care fiecare dintre ele va marca. 

Pe site-ul de pariuri unibet.ro, acest pronostic, obținut cu ajutorul funcției Creare Pariu (GG și șansă dublă 1 sau 2), are cota 2.15. Dacă pariezi la Unibet, nu uita că orice bilet plasat cu miza minimă 25 RON îți va aduce un tichet la tragerile la sorți săptămânale, cu premii în gadgeturi de mii de euro, bani cash, rotiri gratuite la sloturi sau pariuri gratuite! Cea mai nouă campanie promoțională marca Unibet a debutat odată cu luna aprilie și va rula până la finalul lunii mai.

El Clasico nu vine niciodată singur! Top meciuri în weekendul 9-11 aprilie

Statistica și forma de moment ale celor două protagoniste lasă loc oricărui rezultat. Madrilenii au câștigat 97 de meciuri directe, față de 95 câștigate de catalani. De altfel, diferența este făcută de meciurile din 2020 în care Realul s-a impus cu 2-0 și 3-1. Cele două echipe sunt neînvinse de 12 meciuri și, respectiv, 9 meciuri. În ultimele partide disputate, Realul a învins pe Liverpool în sferturile de finală ale Champions League (scor 3-1), în timp ce Barcelona s-a impus greu în fața celor de la Valladolid (scor 1-0). Un fapt interesant este că cei mai buni marcatori ai celor două echipe nu au mai marcat în derby în ultimele 9 întâniri (Benzema), respectiv 7 întâlniri (Messi).

Tottenham vs. Manchester United - sâmbătă, ora 18:30

Un derby de tradiție din Anglia, Tottenham – Manchester United este un meci între actuala și fosta echipă antrenate de managerul Jose Mourinho. Partida, care contează pentru runda cu numărul 31 din Premier League, se va disputa duminică, 11 aprilie, de la ora 18:30, pe Tottenham Hotspur Stadium din Londra. 

Aflată pe locul al doilea, la 14 puncte de liderul Manchester City, formația antrenată de Oleg Gunnar Solskaer nu pare a mai avea vreo șansă la titlu, deși are un meci mai puțin disputat cu 8 runde înainte de final. Totuși, ,,diavolii” vor încerca să-și securizeze poziția, pentru a se putea concentra pe meciurile din Europa League, competiție în care și-au asigurat în mare măsură prezența în semifinale, după ce s-au impus joi seara cu 2-0 pe terenul lui Granada, în prima manșă din sferturi.

El Clasico nu vine niciodată singur! Top meciuri în weekendul 9-11 aprilie

De cealaltă parte, Tottenham trebuie să tragă tare pentru a se califica în ediția viitoare a Champions League. Băieții lui Mourinho vor lupta pentru un loc în competiția regină a cluburilor europene cu Leicester, West Ham, Chelsea, Liverpool și Everton. Cum programul este unul foarte dificil, este obligatoriu un rezultat pozitiv în partida de duminică. 

Un pronostic cu șanse bune pentru acest meci este acela că gazdele nu vor pierde și că ambele echipe vor înscrie minim o dată(1x și GG). Un pariu plasat la Unibet pe această selecție primește cota 2.15. Ultimul meci direct s-a terminat cu un incredibil 6-1 pentru Tottenham.

Universitatea Craiova vs. CFR Cluj - duminică, ora 21:30

Calificate deja în Play-off-ul Ligii 1, cele două echipe au nevoie de victorie în ultima etapă a sezonului regulat pentru a ține pasul cu FCSB, liderul competiției. Dacă pentru CFR Cluj o înfrângere ar putea însemna că va începe Play-off-ul cu 2 puncte mai puțin decât FCSB (presupunând că aceasta va câștiga la Sepsi Sf. Gheorghe), distanță care poate fi recuperată în meciurile directe, o înfrângere ar putea însemna pentru olteni pierderea titlului. Aflați în acest moment la 7 puncte în spatele liderului, aceștia ar începe ultima parte a campionatului cu un deficit de 5 puncte și ar fi obligați să câștige cam toate cele 10 meciuri din play-off pentru a obține titlul, după 30 de ani.

El Clasico nu vine niciodată singur! Top meciuri în weekendul 9-11 aprilie

Meciul se va disputa duminică 11 aprilie, de la ora 21:30, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Forma bună arătată de Universitatea în meciul cu FCSB (0-0, cu penalty ratat), chinul prin care a trecut CFR pentru a-și adjudeca cele 3 puncte din meciul cu Dinamo, în condițiile în care au avut mai bine de 60 de minute 2 oameni în plus, și compartimentele defensive de care dispun cele două formații fac foarte probabil un pronostic 1x și sub 2.5 goluri, selecție care la Unibet are cota 2.12.

Nu rata nici super partida din Liga Campionilor la handbal: returul dintre ȚSKA Moscova și CSM București!

Duminică, 11 aprilie, de la ora 17:00, echipa de handbal feminin CSM București o va înfrunta pe TSKA Moscova în returul sferturilor de finală ale Champions League. Dacă vor reuși să apere avansul luat în partida tur (scor 32-27), „tigroaicele” vor avansa în Final Four-ul competiției, care se va disputa la Budapesta.

El Clasico nu vine niciodată singur! Top meciuri în weekendul 9-11 aprilie

Meciul va putea fi urmărit pe canalele de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport, dar și pe Unibet TV, canalul de Streaming Live al agenției de pariuri online Unibet, partener oficial al echipei CSM București. La acest operator cota la pariuri online pentru victoria CSM București este 3.50, în timp ce victoria gazdelor primește cota 1.43, iar un rezultat de egalitate are cota 10.00.

*Cotele afișate pot suferi modificări în orice moment.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
saramago
saramago  •  09 Aprilie 2021, 15:04

... El Clasico, desigur.

saramago
saramago  •  09 Aprilie 2021, 15:03

Atenție, în acest weekend avem Al Clasico și la baschet, în Liga Endesa. Poate că pe parchet se va afla și Pau Gasol.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează