GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Favoritele la pariuri în Liga 1 ediția 2021/2022

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 10:53 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 10:53

Liga 1 se reia pe 15 iulie, cu meciul dintre FC Botoșani și FCSB, și se anunță și mai interesantă. Dincolo de tridentul CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, Farul Constanța a reapărut pe prima scenă după ce a fuzionat cu Viitorul lui Gică Hagi. 

De asemenea, Rapid a revenit în Liga 1 și a făcut transferuri interesante, iar U Craiova 1948, cu Adrian Mutu antrenor, are planuri mari și țintește cel puțin prezența în play-off.

CFR Cluj țintește al cincilea titlu la rând

Gruparea a fost preluată de Marius Șumudică și acesta vrea să ducă mai departe munca excelentă a lui Dan Petrescu și Edi Iordănescu, antrenorii care au adus ultimele patru titluri în Gruia.

Șumudică a simțit nevoia să facă modificări în lot, în condițiile în care CFR avea mulți jucători trecuți de prima tinerețe.  Tahiri (Waalwijk), Bouhenna (Sepsi), J. Rodriguez (FC Botoșani), Cristiano (Hermannstadt), D. Graovac (Astra), D. Rusu (Șoimii Lipova), D. Paraschiv (Viitorul Tg. Jiu) și Meleke (Botoșani) sunt jucătorii aduși de CFR Cluj, cu mențiunea că Paraschiv a fost împrumutat deja la Voluntari. La capitolul plecări, numele cele mai sonore sunt fundașul central Vinicius, considerat prea vârstnic de conducerea clubului, și mijlocașul Mihai Bordeianu. Pentru acesta din urmă, cei de la CFR încă mai poartă negocieri și speră să-l readucă. 

CFR se bucură așadar de un lot experimentat, obișnuit cu performanța și cu evoluțiile pe mai multe fronturi, în condițiile în care echipa a debutat deja cu dreptul în Liga Campionilor. Urmează să vedem dacă eșecul din Supercupă a fost doar un accident. În Liga 1, pentru al cincilea titlu la rând, 888sport îi acordă cota 2.35 să devină campioană. 

Favoritele la pariuri în Liga 1 ediția 2021/2022

888sport, una din casele de pariuri preferate ale românilor, oferă sute de variante de pariere la cele mai tari meciuri din fotbal, inclusiv pariuri live pe Liga 1, alături de cote pre-meci și antepost excelente.

FCSB caută primul titlu din 2015 încoace

Potrivit Transfermarkt, FCSB este echipa cu cel mai valoros lot din Liga 1 (31.7 milioane de euro), chiar și peste CFR Cluj (29.5 milioane euro). Totuși, FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015 și speră să oprească supremația lui CFR Cluj cu un antrenor neexperimentat, Dinu Todoran. Acesta a fost numit după ce Toni Petrea nu a mai dorit să continue și vine după mandate de scurtă durată la echipe precum Slatina sau Voluntari.

FCSB a încercat să-și acopere găurile din apărare în această vară și i-a adus pe Alexandru Crețu și Stipe Vucur. Totuși, echipa a încasat gol în patru din cele cinci meciuri amicale, în condițiile în care adversarii nu au fost de un nivel ridicat. Atacantul ceh Zdenek Ondrasek și Andrei Cordea de la Clinceni sunt alte achiziții făcute de FCSB.

Gruparea roș-albastră nu a pierdut jucători importanți, ci doar cei care prindeau rar sau deloc echipa, precum Nedelcu, Buziuc sau Stan. Dar în perioada următoare l-ar putea vinde pe Florin Tănase, care e dorit de mai multe echipe din străinătate.

Fără Tănase, FCSB ar avea o misiune dificilă în cursa pentru titlu. Momentan este a doua favorită, iar 888sport îi acordă cota 3.50.

Favoritele la pariuri în Liga 1 ediția 2021/2022

Universitatea Craiova mizează pe omogenitate

Oltenii au renunțat doar la jucători care nu erau foarte importanți pentru echipa de start. Din Bănie au plecat Acka (Kiryat), Bărbuț (Sepsi), Al. Tudorie (Arsenal Tula), Camară (împrumut de la Jagiellonia expirat), M. Șerban (Chindia), Burlacu (liber) și Marinescu (liber).

În schimb, au venit portarul David Lazar și jucătorii de câmp Marieș (Recea), D. Rusu (liber), Conte (Beitar Jerusalem) și Găman (Astra), iar revenirea lui Gustavo este și ea notabilă.

O altă mutare importantă este păstrarea grecului Marinos Ouzounidis. Acesta a venit în a doua parte a sezonului precedent, a ratat titlul, dar a câștigat Cupa României și Supercupa. Așadar, conducerea i-a dat credit și în stagiunea următoare, în care Universitatea Craiova pornește cu șansa a treia la câștigarea titlului. Oltenii au cota 6.00 la 888sport.

Unirea dintre Viitorul și Farul, una dintre mutările verii

Una dintre cele mai spectaculoase mutări din această vară a fost unirea dintre Farul Constanța și Viitorul. Echipa va continua în prima ligă sub numele Farul, cu Gică Hagi revenit pe banca tehnică.

Lotul va fi în continuare format în mare măsură din jucători de la Viitorul, la care se adaugă nume cunoscute precum Larie (Gaz Metan), Ad. Petre (UTA Arad), Aioani (Chindia), R. Pires (Hermannstadt), Florin Purece (liber) și Jefte Betancor (Voluntari).

La capitolul plecări, noua echipă Farul a renunțat la jucători precum Cojocaru, Căbuz sau Cosmin Matei. Dar lotul arată bine, iar Farul este o echipa promițătoare în noul sezon. Din acest motiv, 888sport îi acordă cota 17.00 la câștigarea titlului.

Favoritele la pariuri în Liga 1 ediția 2021/2022

Debut în forță în noul sezon

Prima etapa a noului sezon va oferi meciuri precum FC Botoșani - FCSB și CFR Cluj - U Craiova 1948. Un interes special va fi pentru meciul din Gruia, în condițiile în care echipa din Craiova s-a mișcat bine pe piața transferurilor, a adus jucători interesanți din străinătate, și l-a numit antrenor pe Adrian Mutu. La pariuri, CFR Cluj este favorită să obțină victoria, având cota 1.68. Victoria U Craiova 1948 are cota 4.90, iar egalul are cota 3.80.

Cotele la pariuri prezentate pot suferi modificări în orice moment.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează