GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Favoritele la pariuri pe EURO 2020 înainte de sferturi

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iulie 2021 12:17 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 12:17

Competiția pentru stabilirea Campioanei Europei la fotbal a ajuns în faza sferturilor de finală. În mod surprinzător, între ultimele 8 echipe din competiție nu se regăsesc Franța (campioană mondială în 2018), Portugalia (campioana europeană în 2016) sau Germania (3 titluri EURO - 1972, 1980, 1996). 

Cum fiecare dintre cele 3 echipe se afla în topul favoritelor la pariuri EURO 2020 cotele au suferit modificări substanțiale.

Favoritele la pariuri pe EURO 2020 înainte de sferturi

Anglia principala favorită la câștigarea EURO 2020

Echipa Angliei nu a suferit foarte mult în fața Germaniei, în optimi, chiar dacă golurile calificării au venit după minutul 70. Fără să impresioneze în ofensivă, englezii nu au încasat niciun gol în cele 4 meciuri disputate până acum, deși stâlpul apărării, Harry Maguire, era incert la startul competiției. În oferta pentru EURO 2020 a agenției de pariuri online 888, după eliminarea Germaniei în optimi, trupa lui Southgate este favorita competiției, cu o cotă de 3.05. 

Favoritele la pariuri pe EURO 2020 înainte de sferturi

Acest lucru nu este de mirare având în vedere că accederea în semifinale pare facilă, următorul adversar fiind Ucraina, o echipă foarte tânără și fără prea multe argumente. Mai multă inspirație din partea lui Harry Kane și a mijlocașilor englezi, dar și faptul că semifinalele și finala se dispută pe Wembley, ar putea aduce un nou titlu major în insulă, după Cupa Mondială din 1966, câștigată pe același stadion (refăcut între timp).

Spania nu a convins, dar are a doua șansă la câștigarea competiției

4.20 este cota afișată de 888sport pentru ca echipa Spaniei să câștige din nou EURO. 3 egaluri și o victorie nu reprezintă un argument prea puternic în acest sens, dar faptul că spaniolii au marcat de 11 ori prin 6 jucători diferiți ne arată un potențial ofensiv evident.

Triller-ul cu Croația, în care au revenit de la 0-1, au condus cu 3-1 și au fost egalați în ultimele minute, pentru ca în prelungiri să înscrie de două ori, ne-a arătat o echipă iberică tânără, foarte bine pregătită fizic și cu un psihic puternic, capabilă să treacă peste momentele dificile ale jocului. Spaniolii vor avea nevoie de toate aceste calități pentru a trece în sferturi de ambițioasa Elveție, echipa care a trimis acasă campioana mondială în exercițiu.

Italia, a treia favorită la EURO 2020 în opinia bookmakerilor 

După un start formidabil, cu victorii în cele trei meciuri din grupă și un golaveraj excelent, 7-0, Italia a suferit cumplit în meciul din optimi, în care Austria le-a pus multe probleme. Două goluri în prelungiri păreau a alunga nesiguranța, dar finalul a fost extrem de încins, după ce austriecii au redus din handicap. Cota Italiei pentru a deveni noua campioană a Europei este de 4.70 la 888sport.

Sferturile de finală vor aduce în fața italienilor o altă favorită la trofeu. Având aceeași cotă ca la începutul competiției (8.00), Belgia este a patra favorită pentru a deveni campioana continentului.

Favoritele la pariuri pe EURO 2020 înainte de sferturi

Dacă Italia a arătat că poate schimba partiturile de joc din mers, jucătorii de pe bancă reușind să aducă clarviziune și viteză, Belgia a arătat dependență de forma de joc arătată de De Bruyne și Lukaku. Accederea în semifinalele competiției după un astfel de meci va reprezenta un puternic impuls pentru ultimele faze ale competiției. 

Când se joacă sferturile de finală EURO 2020

Conform site-ului oficial UEFA, programul sferturilor de finală ale EURO 2020 este următorul:

  • Elveția vs. Spania – Vineri, 2 iulie, ora 19:00, Saint Petersburg Stadium din St. Petersburg, Rusia
  • Belgia vs. Italia – Vineri, 2 iulie, ora 22:00, Football Arena din Munchen, Germania
  • Cehia vs. Danemarca – Sâmbătă, 3 iulie, ora 19:00, Stadionul Olimpic din Baku, Azerbaidjan
  • Ucraina vs. Anglia – Sâmbătă, 3 iulie, ora 22:00, Stadionul Olimpic din Roma, Italia.

Dacă Spania, Belgia, Italia și Anglia sunt prezențele așteptate în această fază, celelalte 4 formații sunt surprizele plăcute ale competiției. Poate cea mai merituoasă dintre toate, Elveția a pătruns între cele mai bune echipe ale Europei în dauna Franței, revenind de la 1-3 în timpul regulamentar și impunându-se la loviturile de departajare. 

Cehia a avut un parcurs de regularitate, doar Anglia reușind să o învingă până acum. Profitând de forma excelentă a lui Patrick Schick (a marcat de 4 ori și are cota 6.00 la 888sport pentru a deveni golgheterul competiției) cehii au trecut ușor de Olanda cu scorul de 2-0. Cehul lui Leverkusen este al doilea în topul favoriților la titlul de Cel mai bun marcator la EURO, pe prima poziție fiind Cristiano Ronaldo, cu 5 reușite. 

Favoritele la pariuri pe EURO 2020 înainte de sferturi

Danemarca și Ucraina sunt echipele care au ajuns în faza eliminatorie cu doar 3 puncte obținute în grupe. Ucraina a obținut calificarea în ultimul minut al prelungirilor din meciul cu Suedia, iar Danemarca s-a impus cu 4-0 în fața Țării Galilor, după un meci fără istoric. De remarcat creșterea în joc a danezilor, după nefericitul eveniment al cărui protagonist a fost căpitanul Christian Eriksen.

Cotele la pariuri prezentate pot suferi modificări în orice moment.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează