GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

GALERIE FOTO TriKids Challenge a adunat peste 1.000 de oameni în Parcul Herăstrău

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 01 octombrie 2012 12:20

Oriunde întorceai capul puteai vedea baloanele roşii inscripţionate cu logoul Gazetei Sporturilor. Oricît ai fi fugit, nu aveai cum să nu auzi ţipetele copiilor care se pregăteau poate de cea mai importantă cursă din viaţa lor. Nu cursa împotriva problemelor de zi cu zi, cu răutatea oamenilor, cu fel de fel de obstacole. NU! De data aceasta, se pregăteau de cursa de la TriKids Challenge 2012, din Parcul Herăstrău.

Gazeta Sporturilor şi smartatletic au adunat în parcul bucureştean peste 1.000 de copii şi părinţi veniţi să-şi vadă micuţii în probleme de cross sau duathlon. Aproape 500 de copii, cu vîrste cuprinse între 4 şi 13 ani au luat startul de lîngă Roata Mare, cea mai cunoscută zonă pentru ei din Herăstrău. 

Printre invitaţii speciali s-a aflat şi Mihai Orzan, vicepreşedintele DJST Constanţa, fostul sportiv de performanţă care nu vrea să renunţe sub nicio formă la viaţa sportivă şi onorează cu prezenţa la orice eveniment din judeţul de pe malul Mării Negre. 

Considerat un adevărat succes atît din partea organizatorilor, cît şi din partea părinţilor şi a copiilor,  TriKids şi-a premiat toţi participanţii cu diplome, medalii şi premii oferite de Gazeta Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează