GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Granzii din Bundesliga 2 vor să iasă din corzi. În weekend urmează etapa a 27-a!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 15:57

Drumul spre prima scenă a fotbalului german e lung și anevoios. Prima etapă de după reluarea campionatului a fost una complicată pentru candidatele la promovare, niciuna dintre primele 5 clasate nereușind să câștige. La retrogradare s-au aprins puțin speranțele unora, dar nu și ale lui Dynamo Dresda, în lotul căreia bântuie Covid-19 și care trebuie să mai aștepte până va juca din nou fotbal, meciurile ei fiind încă amânate. Avancronica celor 8 meciuri ale etapei din Bundesliga 2 sugerează o revitalizare a favoritelor, fapt care poate fi fructificat și de pariorii Superbet.

Nurnberg – Aue, salvare sau promovare?

Nu am inversat rolurile, chiar așa stau lucrurile! În ciuda tradiției, Nurnberg se zbate la subsolul Bundesligii 2 și se teme pentru retrogradarea în Liga a 3-a, în timp ce Erzgebirge Aue a revenit cu o victorie clară și speră măcar la baraj. Gazdele au pierdut redebutul, pe terenul lui St. Pauli, iar acum țintesc 3 puncte care să le ofere o gură proaspătă de oxigen. Nurnberg e favorită la casele de pariuri, dar grijă mare la 1 solist! Bavarezii au câștigat doar 3 meciuri pe teren propriu, în acest sezon. 

GG – Ambele Marchează poate fi o soluție bună pentru evitarea pariului pe rezultat! Superbet oferă o cotă de 1,65 pentru această opțiune!

Heidenheim – Wehen, gazdele atacă podiumul

Trupa din Baden-Württemberg dă pe dinafară de ambiție, iar după ce în 2014 a promovat pentru prima dată în Bundesliga 2, vrea acum în Bundesliga 1. E a patra în clasament, dar aproape de locurile 2 și 3, ceea ce îi dă încredere. O victorie cu Wehen, echipă implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, din subsol, pare la îndemână. De reținut faptul că Heidenheim este o echipă în meciurile căreia se marchează multe goluri, în ambele porți.

Osnabruck – Hannover, pași mărunți pentru salvare

Între locul 9 și locul 18 sunt 9 puncte, fapt pentru care nu trebuie să vă mire că vom menționa “salvarea de la retrogradare” în destul de multe meciuri. Pur și simplu, oricine este clasat în a doua jumătate a clasamentului poate să cadă în al treilea eșalon, iar acesta este cazul și celor două adversare de sâmbătă. Osnabruck și Hannover sunt despărțite de o poziție, iar lucrurile pot aluneca ușor la vale, dacă cele două nu sunt atente. Se preconizează un meci închis, cu teamă de înfrângere și cu egalul ca scor foarte posibil, sugerat și de echilibrul cotelor oferite de Superbet.

Darmstadt – St. Pauli, meci pentru totul sau nimic

Darmstadt joacă sezonul cu numărul 20 în Bundesliga 2 și este al treilea consecutiv după retrogradarea din Bundesliga. A avut mereu starturi grele, atât de campionat, cât și de retur, iar revenirea de după pauza forțată n-a fost mai bună. Trupa din Hesse a pierdut inexplicabil la Karlsruher, una dintre favoritele la retrogradare, și a ratat apropierea de podium. Vrea să-și ia revanșa cu St. Pauli, dar meciul cu trupa din Hamburg se anunță foarte echilibrat.

Sandhausen – Regensburg, obiectiv: clasarea peste linia roșie

Partida este încă una din zona dură a clasamentului Bundesligii 2. Gazdele n-au câștigat niciun meci din ultimele 5 și formează cea mai ieșită din formă trupă a campionatului. Retrogradarea e la doar două puncte în spate și îi suflă în ceafă lui Sandhausen, care nu are voie să piardă acasă, cu Jahn Regensburg. Oaspeții sunt puțin mai liniștiți, dar nu foarte, și nici lor nu le-ar prinde bine o înfrângere. Vor ține cu dinții măcar de un egal, rezultat pe care l-au obținut de 6 ori în acest sezon.

Hamburger SV – Arminia Bielefeld, derby între locul 1 și locul 2

Etapa a 27-a din Bundesliga 2 propune și un șoc fotbalistic de zile mari, meciul de pe superbul Volksparkstadion. Ambele echipe au remizat în runda de revenire, dar au fost două remize diferite. Dacă Hamburg a obținut un 2-2 pe terenul unei contracandidate la promovare, Greuther Furth, Bielefeld a pierdut două puncte mari pe teren propriu, 1-1 cu Osnabruck, echipă din subsolul clasamentului. Chiar și așa, oaspeții rămân lideri, cu 6 puncte peste locurile 2 și 3, o marjă de roare încă bună, înainte de derby-ul cu Hamburg.

Superbet oferă o cotă de peste 3,00 pentru egal în derby-ul rundei, rezultat care s-a produs și în turul dintre Hamburg și Bielefeld.

Holstein Kiel – VFB Stuttgart, șvabii sunt iar în criză

VFB a furnizat anul trecut una dintre cele mai mari dezamăgiri posibile, retrogradând în Bundesliga 2 după barajul cu Union Berlin. S-a considerat un moment de cotitură, dar bogata trupă din sudul Germaniei a promis că revenirea pe prima scenă va fi doar o formalitate. Și așa a părut, cel puțin o perioadă! Stuttgart a pierdut și a făcut egal în ultimele două meciuri de dinainte de întrerupere, iar la revenire a mai suferit o înfrângere neașteptată, pe terenul lui Wehen. A picat pe 3, loc de baraj cu locul 16 din Bundesliga, dar trebuie să fie atentă! Poate încă promova direct, doar să încheie criza mai repede.

Karlsruher – Bochum, meciul premiantelor din runda 26

Ambele echipe, care se vor înfrunta duminică în meci direct, au câștigat etapa trecută și au primit o binevenită infuzie de încredere pentru ce urmează. Gazdele sunt încă pe loc de retrogradare, dar un succes le poate duce peste linie, ceea ce visează din iarnă. Și Bochum a început superb, 3-0 cu Heidenheim, dar cele 31 de puncte nu sunt suficiente ca să se relaxeze. Mai e mult până la finalul campionatului și e bine să nu piardă cu contracandidatele la salvarea de la retrogradare. Și acesta este un meci foarte echilibrat, prezent în oferta Superbet.

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maximum magia Bundesligii 2, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

de Gigi Stancu, Superbet

Citește și:

Nemții au început tare și promit o nouă etapă de foc în Bundesliga! Vezi ce poți paria la Superbet, meci cu meci!

Liga Campionilor Jackpoturilor! Peste 8 milioane de lei în conturile a 7 superjucători!

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la superbet!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează