GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nemții au început tare și promit o nouă etapă de foc în Bundesliga! Vezi ce poți paria la Superbet, meci cu meci!

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 16:50

Bundesliga mult așteptată s-a reluat weekendul trecut cu etapa a 26-a, iar pariorii au fost în delir. Cele 9 meciuri au oferit 27 de goluri, adică exact o medie de TG3+, și doar Leipzig a dezamăgit, dând peste cap biletele unor jucători. În rest, succese solide pentru Borussia Dortmund (chiar în derby-ul Ruhrului), Gladbach, Hertha, Bayern și Leverkusen, fotbal plăcut și mult entuziasm. Vineri, 22 mai, începe o nouă rundă, iar Superbet îți propune o analiză meci cu meci, astfel încât să pariezi mereu informat. 

Deschide cont online la Superbet, încasează Bonusul Bun Venit Sport, în valoare de până la 500 de lei, și ai la dispoziție cea mai tare ofertă pe Bundesliga!

Hertha – Union e bătălia pentru Berlin

“Etapa și derby-ul în Bundesliga” pare să fie mottoul actual al fotbalului german. Dacă runda trecută am avut parte de un Dortmund – Schalke de senzație, acum ne pregătim pentru un derby al capitalei Germaniei. Pe Olympiastadion din Berlin se va juca partida dintre Hertha și Union, două echipe cu o rivalitate istorică, acum vecine de poziții la mijlocul clasamentului Bundesligii. Hertha a început impresionant, 3-0 la Hoffenheim, iar Union a pierdut cu 2-0 în fața lui Bayern Munchen, onorabil, dar neproductiv. Păcat că nu vor fi spectatori la acest meci, așa cum s-a întâmplat în tur, când Union a câștigat cu 1-0.

Gladbach – Leverkusen, meci pentru locurile de Liga Campionilor

Sâmbătă, de la 16:30, două performere ale primei runde de după restart se vor întâlni în meci direct, pentru o miză uriașă: un loc între primele 4, care va duce automat în Liga Campionilor. Gazdele îl ocupă deja cu 52 de puncte, în timp ce Leverkusen e prima sub linie, cu două puncte mai puțin și cu Leipzig între ele. Lupta va fi dură, între locul 2 și locul 5 fiind doar 4 puncte, iar meciurile directe pot fi hotărâtoare, una urmând să rămână pe dinafară. Din acest motiv, Gladbach -Leverkusen, alteori un meci la care se mergea cu sacul pentru goluri, poate fi acum echilibrat și mai mult de egal.

Wolfsburg – Dortmund, alt duel de foc din top 6

De la locul 5, ocupat de Leverkusen cu 50 de puncte, se cască o prăpastie de 11 puncte, iar pe 6 urmează Wolfsburg, echipă cu obiectiv Liga Europa. “Lupii” au câștigat în prelungiri primul meci de după revenire, 2-1 la Augsburg, și vor încerca să-i facă zile fripte Borussiei. Istoricul direct dintre cele două e însă devastator pentru gazde. Wolfsburg a scos un singur punct cu Dortmund în ultimele 7 meciuri, iar în ultimele 6 partide n-a marcat în poarta Borussiei. Meci aparent de 2 solist și de GG3+.

La Superbet încasezi nelimitat! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar!

Freiburg – Werder Bremen, probleme mari pentru oaspeți

Gazdele sunt în grafic față de ce și-au dorit la începutul sezonului, fără sperieturi cu retrogradarea, de care o separă acum 15 puncte mari și late. Și la revenire a fost bine pentru echipa din Baden-Württemberg, 1-1 pe terenul unei candidate la titlu, Leipzig, semn că Petersen și compania sunt o nucă tare. În schimb, Werder Bremen continuă prăbușirea și după revenire, semn că pauza n-a putut rezolva nimic din problemele care copleșesc clubul din nordul Germaniei. După 1-4 cu Leverkusen, pe teren propriu, Werder merge în genunchi la Freiburg, salvarea e deja la 9 puncte distanță, iar retrogradarea pare tot mai mult o certitudine. Tradiția o obligă însă pe Bremen să nu abandoneze lupta, iar alb-verzii își vor vinde pielea cât mai scump posibil.

Paderborn – Hoffenheim, suferință vs. răzbunare

Este un alt meci foarte interesant al rundei cu numărul 27, Paderborn sperând încă în salvare, chiar dacă nu pare posibilă. Ultima clasată a scos un egal la Dusseldorf și 3 puncte cu Hoffenheim ar apropia-o de locul de baraj. Oaspeții au încasat un 3-0 de neimaginat de la Hertha, cel mai dezamăgitor rezultat al primei etape, poate unul mai mare decât cel oferit de Leipzig. Hoffenheim va dori să demonstreze că ce s-a întâmplat weekendul trecut a fost un accident, iar trupa din Sinsheim rămâne o candidată la cupele europene. 

Bayern – Eintracht, meci de tradiție, dar dezechilibrat

Liderul Germaniei merge ca un ceas elvețian spre un nou titlu, pus sub semnul întrebării pe început de campionat. 4 puncte peste Dortmund nu sunt multe, dar Bayern știe mai bine decât oricine să le conserve, negafând acolo unde nu este cazul. După 2-0 la Union, bavarezii o așteaptă pe Eintracht, trupă care e o umbră a celei de anul trecut. Oaspeții au pierdut cu 3-1 la revenire, în fața lui Gladbach, și Liga Europa rămâne singurul obiectiv viabil pentru Dost și compania. Toată lumea așteaptă un meci dominat copios de Bayern, probabil cu Lewandowski printre marcatori, cu multe cornere de partea gazdelor și cu posibilități nelimitate de pariuri combinate. Cerul este limita la Bayern – Eintracht, meci care va încheia ziua de sâmbătă în Bundesliga, de la ora 19:30.

Schalke – Augsburg, meci în care gazdele vor să uite de acel 0-4

Evident, nu e vorba de acel 04 din denumire, ci de înfrângerea rușinoasă suferită sâmbătă în Revierderby. Schalke a început bine sezonul, dar David Wagner a pierdut undeva cârma din mână și barca se îndreaptă spre stânci. N-a câștigat decât un meci din ultimele 11 și a pierdut de 4 ori cu scoruri de la 3-0 în sus, fără gol marcat. Augsburg pare însă victima perfectă pentru Schalke și victoria gazdelor e văzută ca probabilă și pe www.superbet.ro, la o cotă de aproximativ 2,00. Oaspeții n-au mai câștigat nici ei de mult, iar apărarea lor e a treia cea mai slabă din Bundesliga: 54 de goluri primite.

Superbet a crescut suma maximă pe care o poți retrage zilnic pe card, de la 45.000 de lei la 200.000 de lei.

Mainz – Leipzig, meci crucial pentru oaspeți

Leipzig chiar a crezut că ascensiunea clubului înființat în 2009 va continua și se va solda în 2020 cu maximul posibil: titlul în Bundesliga. A fost și pe primul loc câteva etape, dar 2, 3 gafe sunt suficiente pentru ca experimentata Bayern să profite și să evadeze din pluton. Din acest film face parte acel 1-1 cu Freiburg, de la revenire, care i-a costat pe oaspeți două puncte mari în lupta la vârf. Pentru a rămâne totuși aproape, dar și pentru a nu periclita locul din primele 4, Leipzig e obligată să câștige la Mainz, echipă preocupată doar să mențină distanța față de ultimele 3 clasate și să mai bifeze un sezon în Bundesliga. 

FC Koln – Fortuna Dusseldorf, meciul echipelor fără noroc

Etapa a 27-a din Bundesliga se va încheia duminică, pe Rhein Energie Stadion, acolo unde Koln va încerca s-o îmbuneze pe Fortuna. Nu pe zeiță, ci pe cea din Dusseldorf, ambele echipe bifând o rundă de revenire foarte frustrantă. Koln a condus-o pe Mainz cu 2-0 până în minutul 60, dar meciul s-a încheiat 2-2. De asemenea, Fortuna Dusseldorf a dominat-o pe Paderborn în stilul Barcelona, dar n-a reușit să marcheze și jocul s-a încheiat 0-0. Koln e totuși o echipă fără griji, spre deosebire de oaspeți, care stau momentan pe loc de baraj, tot mai puțin siguri de salvare, dacă ne gândim la minunea săvârșită de Union Berlin în 2019, când a promovat după ce a câștigat dubla cu Vfb Stuttgart, echipă din prima ligă.

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maximum magia Bundesligii, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția contin

de Gigi Stancu

Citește și

SuperDerby în Belarus! Ultimele două campioane, față în față în etapa a 10-a

Prinde SuperMeciurile acestei săptămâni! Costa Rica și Estonia revin în forță cu cele mai tari Derby-uri!

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la superbet!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează