GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Heidenheim – Werder Bremen: duel de Bundesliga sau nimic

Articol de - Publicat luni, 06 iulie 2020 17:21 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 22:15

După 0-0 în tur, 1. FC Heidenheim și Werder Bremen se vor întâlni diseară, de la ora 21:30, în manșa secundă, care se va disputa pe terenul echipei care a terminat pe locul al treilea în 2. Bundesliga. Mari favoriți în această dublă, „verzii” n-au reușit să obțină un avantaj în partida de pe „Weserstadion”, iar, acum, la retur, vor trebui să se descurce și fără căpitanul Niklas Moisander, eliminat în finalul primului joc. Meciul va fi LiveStream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde poți găsi o mulțime de cote speciale, așa cum te-am obșinuit. Printre altele, poți paria pe numărul de goluri, cartonașe sau ofsaiduri, pe marcatori și rezultat final, dar și pe scor corect oricând. Ai aici oferta completă pentru duelul dintre Heidenheim și Werder Bremen.

SCHIMBAREA SISTEMULUI A FUNCȚIONAT

Deși a jucat aproape întreg sezonul din divizia secundă cu un sistem cu patru fundași în linie, la Bremen, Frank Schmidt a ales să treacă la o defensivă cu trei apărători centrali, lucru care a funcționat foarte bine. Deși Bremen a dominat prima parte clar, Heidenheim s-a închis foarte bine și a fost aproape să lovească pe contre. Partea secundă s-a disputat după același tipar, cu mențiunea că misiunea celor două echipe a fost îngreunată de ploaie. Werder și-a continuat dominația, dar Heidenheim putea să se impună pe final, după ce adversarii au rămas în inferioritate numerică. Deschide cont la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit, care poate ajunge până la 1.200 Lei plus 300 rotiri gratuite în 3 superjocuri

La retur, Frank Schmidt ar putea să meargă pe aceleași idei la care a apelat la primul joc și care au funcționat foarte bine în blocarea adversarului. Busch, Mainka și Beermann ar putea forma din nou apărarea de trei din fața portarului Muller, în timp ce la închidere va juca, cel mai probabil, tot căpitanul Griesbeck. Modificări ar putea apărea în față, acolo unde are șanse să fie titular Kerschbaumer, omul care a marcat golul victoriei în meciul decisiv cu Hamburg, care a dus-o pe Heidenheim la baraj. Acesta a fost folosit doar în ultima jumătate de oră la Bremen, lui Schmidt fiindu-i probabil teamă de posibilitatea ca el să primească un cartonaș galben și să fie suspendat în retur. Titular pe „Weserstadion” a fost Kevin Sessa, un jucător de 19 ani, care nu mai prinsese primul 11 până acum și care mai bifase doar două apariții pentru club. Instalează aplicația Superbet, urmărește meciurile preferate în direct și pariază oricând și de oriunde!

VOGT SAU GROSS, ÎN LOCUL LUI MOISANDER

Faptul că Werder Bremen are parte de un sezon foarte slab s-a văzut și în primul meci cu Heidenheim, când neputința jucătorilor lui Florian Kohfeldt a făcut ca aceștia să nu obțină un avantaj înaintea returului. Mai mult decât atât, eliminarea lui Niklas Moisander (a treia a sezonului), care a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 87, i-a lăsat pe nordici și fără căpitan. Finlandezul își face astfel loc pe lista indisponibililor, pe care se mai află și Sebastian Langkamp și Nuri Șahin, fiind greu de crezut că cei doi vor fi recuperați până la ora partidei de la Heidenheim.

Revine însă, după suspendare, Kevin Vogt, apărătorul împrumutat de la Hoffenheim, iar acesta ar putea reintra ca titular, în centrul defensivei, alături de sârbul Milos Veljkovic. O altă variantă pentru înlocuirea lui Moisander ar putea fi Christian Gross. De altfel, atât Vogt, cât și Gross au mai jucat titulari, atunci când Kohfeldt a apelat la o apărare cu trei stoperi, iar unul dintre cei doi a evoluat lângă Moisander și Veljkovic.

Speranțele vin însă de la jucătorii din față, acolo unde tânărul antrenor al lui Bremen are destul de multe soluții, care s-ar putea dovedi utile într-un meci de un asemenea nivel. Klaassen, Bittencourt, Osako, Fullkrug, Sargent și, mai ales, Rashica ar trebui să fie oamenii care să încline balanța în favoarea lui Bremen. Totodată, nu este exclus ca și veteranul Claudio Pizarro să-și facă apariția în finalul partidei. Atacantul peruvian care va împlini 42 de ani în octombrie se va retrage după acest joc. 

AL CINCILEA BARAJ ÎN CARE TURUL SE ÎNCHEIE LA EGALITATE

De la reintroducerea barajului de menținere / promovare în Bundesliga, începând cu sezonul 2008-2009, au mai fost alte patru situații când turul disputat pe terenul formației din prima divizie s-a încheiat la egalitate. În trei dintre cazuri, inclusiv atunci când scorul a fost 0-0 (Hamburg - Greuther Furth, în 2014), echipa din liga superioară a reușit să obțină menținerea în manșa secundă.

Singura dată când a treia clasată din Zweite a promovat după o remiză în tur a fost anul trecut, când, după 2-2 la Stuttgart, Union a ajuns în Bundesliga, după 0-0 la Berlin. A fost și a treia oară din 11 dispute când echipa mai slab cotată a câștigat barajul.

În afara duelului din tur, cele două echipe s-au mai întâlnit de doar două ori. În urmă cu 9 ani, la singurul meci disputat la Heidenheim, gazdele s-au impus cu 2-1, în Cupa Germaniei. Tot în Cupă a fost și penultima partidă. În octombrie 2019, Werder câștiga pe propriul teren cu 4-1. Înaintea meciului din această seară, echipa din Zweite Bundesliga are 5 victorii consecutive pe propriul teren, iar în 2020 nu a pierdut niciun meci acasă. 

ALEGE-ȚI BONUSUL DE BUN VENIT ONLINE PREFERAT

Trăiește și mai intens meciurile care te interesează. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă, cel care-ți poate plăti SuperBani pe biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care pierzi un singur meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Gabriel Ilcu, Superbet

Te bucuri de SuperBilete în fiecare zi? Ai de unde alege, ai ce vedea, ai ce juca! Vino și fă istorie la Superbet!

Rapid aleargă după a 8-a promovare din istorie în primul eșalon. Giuleștenii reiau asaltul la Mioveni!

Jackpot record plătit de Superbet.ro! Vezi cât de mare e și Superjoacă să câștigi tu unul și mai mare!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează