GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

INFOGRAFIC: Liderii din Bundesliga în fiecare aspect al jocului

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 14:59

Etapa a 27-a, a doua de la mult așteptata reluare a Bundesligii, începe pe Betano vineri, de la 21:30, cu Derby-ul Berlinului, Hertha - Union, și se termină duminică (ora 19:00) cu FC Koln - Dusseldorf. Pe lângă reluarea luptei la titlu, runda aduce și continuarea unor dueluri individuale între cei mai importanți jucători.

Bayern, forța dominantă din punct de vedere ofensiv

Lider al campionatului, Bayern Munchen reușește să dea, în acest moment, golgheterul campionatului (Robert Lewandowski - 26 de goluri), cel mai bun pasator decisiv (Thomas Muller - 16 assist-uri), pe omul cu cele mai multe șuturi (Lewandowski - 112), dar și pe ghinionistul campionatului, Serge Gnabry lovind bara de patru ori în această ediție a Bundesligii. Campioana en-titre întâlnește pe teren propriu Frankfurt, echipă care punctează în topul liderilor din Bundesliga prin Filip Kostic, autorul celor mai multe centrări în această stagiune (145 la număr). Indiferent de aspectul jocului, oferta Betano îți permite să "jonglezi" cu cotele și să pariezi pe goluri, șuturi, pase decisive sau cartonașe în fiecare meci!

Axel Witsel e Xavi al Bundesligii

Recunoscută drept o echipă care stă bine la capitolul posesie, pasează mult și își domină adversarul, Borussia Dortmund îl trimite în top pe Axel Witsel, mijlocașul belgian care funcționează ca un adevărat metronom la mijlocul terenului. Cu 95% procentaj al paselor decisive, el e liderul acestui capitol, în timp ce Union Berlin punctează prin Andersson și Andrich, primii la dueluri câștigate, respectiv faulturi comise. Cel solicitat portar e Yann Sommer, de la Borussia Monchengladbach, autor a 100 de parade în primele 26 de runde. Cât de mult vor fi puși la treabă goalkeeperii în această etapă? Pe Betano poți paria și pe acest aspect, având la dispoziție mai multe linii de șuturi pentru fiecare jucător!

 

Citește și:

Mai simplu, mai rapid, mai sigur: Betano ține deschise porțile online-ului. Intrarea e liberă!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează