GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Inter – Juventus: Italia îşi decide SuperCampioana! Inter are patru meciuri la rând fără victorie în Derby d’Italia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 13:06 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 13:06

Italia îşi decide campioana într-un SuperMeci disputat miercuri seară, de la ora 22:00, pe San Siro din Milano. Pariază pe Inter – Juventus la Superbet şi beneficiază de SuperCote, SuperPariuri şi pariuri Speciale!

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Juventus are istoria de partea sa 

Meciul din această seară dintre Inter şi Juventus reprezintă a 34-a ediţie a Supercupei Italiei. Iar Juventus este clubul cu cele mai multe ediţii câştigate. Mai exact, „bătrâna doamnă” are în palmares nouă Supercupe ale Italiei, în timp ce Inter a fost SuperCampioana Italiei de cinci ori. 

De asemenea, este doar a patra oară când Supercupa Italiei se dispută în luna ianuarie, iar de fiecare dată Juventus a fost echipa care a câştigat, în 1996, 2019 şi 2021. 

4.75 este cota lui Juventus să câştige trofeul în timpul regulamentar, iar 3.10 este cota ca echipa antrenată de Allegri să ridice trofeul după eventualele reprize de prelungiri şi/sau loviturile de departajare.  

Inter, patru meciuri la rând fără victorie cu Juventus 

Echipa antrenată în prezent de Simone Inzaghi este pe un trend ascendent în ultima perioadă. A câştigat campionatul sezonul trecut, iar în acest moment se află în fruntea clasamentului din Serie A, fiind mare favorită să câştige un nou Scudetto. 

Cu toate acestea, Inter a învins-o pe Juventus o singură dată în ultimele 12 partide din toate competiţiile. Victoria trupei nerazzurri, 2-0, a venit într-un meci din Serie A, de pe 17 ianuarie 2021. Vidal şi Barella au fost cei care au marcat în acel meci. Însă de atunci s-au mai disputat alte patru Derby d’Italia. Două au fost câştigate de Juventus, iar alte două s-au terminat la egalitate. 

În Supercupa Italiei, cei doi coloşi din „cizmă” s-au întâlnit o singură dată până acum. Inter a câştigat trofeul în 2005, după o victorie la limită, 1-0, adusă de golul lui Juan Sebastian Veron. 

Dybala, patru goluri în cinci Supercupe 

Allegri a primit veşti proaste înaintea acestui meci. La partida de campionat cu Roma, câştigată în mod dramatic, Federico Chiesa, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Juventus şi naţionala Italiei, a suferit o accidentare gravă la genunchi. Astfel, principala „armă” a lui Juve rămâne Paulo Dybala.

Starului argentinian îi priesc meciurile din Supercupă. În cinci partide jucate, Dybala a marcat de patru ori, iar pentru meciul cu Inter are cota 3.75 că va marca.  

Inter şi Juventus nu au mai simţit gustul înfrângerii 

Ambele echipe sunt într-o formă excelentă. Inter are o singură înfrângere în ultimele 16 partide din toate competiţiile, iar aceea a fost produsă de Real Madrid în decembrie. În toată această perioadă, Inter a câştigat nu mai puţin de 13 meciuri, inclusiv ultimele patru la rând. 

Juventus nu a mai fost învinsă din luna noiembrie, când Atalanta a câştigat, 1-0, chiar pe Allianz Stadium. De atunci, Juve a câştigat şase meciuri şi a remizat în celelalte două. 

Ultima repetiție înainte de Australian Open! SuperSăptămâna de Tenis la superlativ pe Superbet

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Top 5 Jackpoturi în 2021 sunt 100% Superbet! Acum, Jackpot de +6 milioane lei de câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează