GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

„InterCity” către finala Champions League: Manchester City și Inter Milano, favorite la calificare

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2023 16:38 / Actualizat luni, 15 mai 2023 16:38

Semifinalele Champions League se vor disputa marți și miercuri și propun două dueluri spectaculoase în retur. Marți, Inter Milano o întâlnește pe rivala AC Milan, într-un duel ce pornește de la 2-0 pentru formația lui Simone Inzaghi. Meciul săptămânii în Europa este însă cel dintre Manchester City - Real Madrid, programat miercuri. 

Confruntarea dintre City și Real Madrid începe de la 1-1, după partida tur. Pe Etihad Stadium, Real Madrid vine din postura de outsider, chiar dacă este echipa care a câștigat Champions League de cele mai multe ori în istorie (14)

Avantajul lui City poate fi observat și din cotele afișate în ofertele de pariuri sportive fotbal. La Unibet Real Madrid are o cotă de 3.60 la calificare, iar City doar 1.30. La victoria în timpul regulamentar, City are cota 1.63, egalul are cota 4.60, iar succesul lui Real Madrid are cota 5.20. Cei de la Unibet au pregătit și de această dată o ofertă de cinci stele pentru meciurile din Champions League cu sute de selecții la cote foarte atractive. În plus, clienții pot participa gratuit la o nouă ediție a predictorului Game of Champions - 125.000 RON pentru cel care răspunde corect la întrebările propuse.

Manchester City este genul de echipă care încearcă să marcheze încă din primele minute și e de așteptat acest scenariu și în partida de miercuri. Britanicii știu că au nevoie de un gol rapid pentru a-și face misiunea mai ușoară și că timpul se va scurge împotriva lor dacă nu vor acționa din primele minute, întrucât semifinala de anul trecut nu este încă dată uitării. Un pont interesant pe care poți paria la Unibet este astfel că City va conduce încă de la pauză, la cota 2.08. În patru din ultimele cinci meciuri de acasă ale lui City, acest pont a fost câștigător.

„InterCity” către finala Champions League: Manchester City și Inter Milano, favorite la calificare

Atacul lui City este impresionant

Manchester City îl are în atac pe golgheterul Champions League, Erling Haaland, cu 12 reușite. Atacul însă este de excepție, mai ales în meciurile de pe teren propriu, unde City are nu mai puțin de 15 victorii la rând. În plus, în opt din ultimele nouă meciuri de acasă formația lui Guardiola a marcat cel puțin trei goluri. Așadar, poți miza pe un pont ce are o cotă excelentă la Unibet, 2.65, că City va marca Peste 2.5 goluri.

„InterCity” către finala Champions League: Manchester City și Inter Milano, favorite la calificare

Inter e cu un pas în finala Champions League

Inter a învins-o în tur cu 2-0 pe AC Milan și are deja un picior în finala Champions League. Rămâne însă de disputat returul de marți, în condițiile în care AC Milan are încă în minte revenirea fantastică din finala de la Istanbul reușită de Liverpool și astfel a văzut pe propria piele că miracole există. 

Dacă crezi într-o revenire de excepție, Unibet îți oferă cota 13.00 pentru calificarea lui AC Milan, în timp ce Inter are cota 1.04 să ajungă în finală. Pentru cotele 1X2, Inter are 2.16 să câștige, egalul are 3.35, în timp ce victoria trupei lui Pioli are cota 3.80.

Este așteptat un meci cu multe goluri, întrucât Milan își va asuma riscuri și va lăsa spații de care atacul extraordinar al lui Inter poate profita. Dar pentru și mai multă siguranță poți profita de funcțiile speciale de pe Unibet, cum ar fi Creare Pariu. Astfel, poți să mizezi pe 1X și Ambele echipe vor înscrie la cota 1.89.

„InterCity” către finala Champions League: Manchester City și Inter Milano, favorite la calificare

Finalistele din Europa League și Conference League le aflăm joi

Joi vom afla și finalistele din Europa League și Conference League. În Europa League, AS Roma s-a impus în prima manșă cu Leverkusen, scor 1-0, și are prima șansă la calificarea în finală, având cota 1.50, față de 2.50 cât au nemții. La victoria în timpul regulamentar, Leverkusen are cota 2.04, egalul are 3.55, iar succesul trupei lui Mourinho are 3.95. În cealaltă semifinală vom avea un duel de top între Sevilla și Juventus, ce pleacă de la 1-1. Cota lui FC Sevilla pentru o nouă finală este 1.77, iar pentru Juventus este 2.00. Sevilla are 2.55 să câștige în timpul regulamentar, egalul are 3.55, iar succesul lui Juventus are 3.00.

Semifinalele din Conference League propun un duel între AZ Alkmaar și West Ham, respectiv FC Basel - Fiorentina. Englezii s-au impus în tur cu 2-1 și au cota 1.25 la calificare, față de 3.75 cât este cota olandezilor. Alkmaar are 2.65 să câștige în 90 de minute, West Ham are 2.60, iar egalul are cota 3.25. Cealaltă semifinală pornește de la 2-1 pentru Basel cu Fiorentina, astfel că elvețienii sunt favoriți la calificare cu cota 1.62, în timp ce Fiorentina are 2.20. Fiorentina are 1.80 să câștige, egalul are 3.85, iar victoria lui Basel are 4.00.

Cotele prezentate sunt preluate din oferta agenției de pariuri online Unibet (Licența ONJN Clasa I nr. L1160657W000330) și pot suferi modificări în orice moment. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează