GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Italia dă primul trofeu al sezonului. Pariază pe finala Cupei, Napoli - Juventus, la Superbet!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 16:16 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 16:16

La doar câteva zile după revenirea fotbalului, în Italia se acordă primul trofeu al sezonului. Miercuri, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico din Roma, Napoli și Juventus se întâlnesc în finala Cupei. 

Cele două formații au mai fost doar o dată adversare în ultimul act al competiției. S-a întâmplat în 2012, când, pe același stadion, Napoli s-a impus cu 2-0 și a cucerit trofeul. 

Deschide cont și pariază la Superbet!

BILANȚ ECHILIBRAT ÎN „DIRECTELE” DIN CUPA ITALIEI

Finala de acum 8 ani este doar una dintrele cele 11 întâlniri Napoli - Juventus în Cupa Italiei. Bilanțul este unul echilibrat, chiar dacă torinezii au un ușor avantaj: 5 victorii, față de 4 ale adversarilor, alte două partide terminându-se la egalitate. Cel mai recent duel a avut loc în semifinalele ediției 2016/17. Juve a câștigat pe teren propriu cu 3-1 și a mers în finală, deși a pierdut returul de pe San Paolo, scor 2-3. 

Juve e favorită la cucerirea trofeului, la Superbet!

NAPOLI A PRIMIT DOAR UN GOL ÎN ACEASTĂ EDIȚIE A CUPEI ITALIEI 

Napoli s-a calificat în finală după ce a remizat în returul cu Inter, scor 1-1, pe teren propriu. De altfel, e singurul gol primit de formația pregătită de Gennaro Gattuso în actuala ediție. Până la partida de sâmbătă, echipa din sudul Italiei câștigase cu Perugia (2-0), Lazio (1-0) și în turul contra nerazzurrilor (1-0).

Ospina a fost decisiv în returul cu Inter, prin intervențiile spectaculoase pe care le-a reușit, însă columbianul va rata finala, fiind suspendat. Meret e pregătit să-i ia locul în poartă, însă speranțele napoletanilor stau în „piticii” Lorenzo Insigne și Dries Mertens. Cei doi au făcut și golul de 1-1 cu gruparea milaneză, iar belgianul l-a depășit pe Marek Hamsik și a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului (122 de goluri). 

Insigne a fost fundamental în parcursul lui Napoli. A participat direct la 4 din cele 5 goluri marcate de echipa sa în acest sezon al Cupei: a înscris de trei ori și a oferit o pasă decisivă. În ceea ce-l privește pe Mertens, fotbalistul de 33 de ani are două goluri și un assist în ultimele 3 apariții pentru formația de lângă Vezuviu. 

JUVE, CALIFICARE FĂRĂ VICTORIE ÎN SEMIFINALE

Juventus se pregătește pentru a 19-a finală de Cupa Italiei (record absolut), însă calificarea nu a fost obținută convingător. Deși a jucat mai mult de 90 de minute în superioritate numerică în dubla cu AC Milan, liderul din Serie A merge în ultimul act după două remize și datorită golului marcat în deplasare. 

După 1-1 pe San Siro, squadra lui Maurizio Sarri nu a putut câștiga nici acasă. A fost 0-0, la capătul unui meci în care Cristiano Ronaldo a ratat un penalty, iar Ante Rebic a fost eliminat după mai puțin de 20 de minute de joc. De altfel, Ronaldo nu a părut în cea mai bună formă contra rossonerilor, iar noua poziție în care a fost folosit, cea de număr 9, nu a părut să-l facă să se simtă foarte confortabil. Totuși, pentru că Higuain are în continuare probleme fizice, portughezul va juca vârf și cu Napoli, în ultimul act al Cupei. 

Pentru Maurizio Sarri, finala de miercuri reprezintă șansa de a cuceri primul trofeu intern în cariera de antrenor. Chiar împotriva fostei sale formații. Dacă va reuși, tehnicianul bianconerilor va deveni al doilea cel mai bătrân antrenor italian care câștigă Coppa Italia. În vârstă de 61 de ani, Sarri ar rămâne doar în urma lui Nereo Rocco (65 de ani în 1977, când a luat trofeul cu Milan). 

La #SpecialeSuperbet, poți paria pe marcatori, numărul de goluri sau numărul de cartonașe din finala Cupei Italiei

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM 

Napoli a cucerit trofeul de 5 ori, ultima oară în 2014, în timp ce Juventus are 13 succese (cel mai recent, în 2018) 

Napoli a marcat mai mult de 70% din golurile reușite în finala Cupei Italiei în repriza a doua (13 din 18) 

Napoli a câștigat cel mai recent duel direct cu Juventus: 2-1 în Serie A, la 26 ianuarie 

Juventus a pierdut doar unul din ultimele 12 meciuri disputate în Cupa Italiei (în 9 dintre ele, nici nu a primit gol). 9 victorii și două remize completează bilanțul

Juventus e echipa care a jucat cele mai multe finale ale Cupei Italiei cu prelungiri - 6. Doar o dată a fost învinsă, în 1973, când Milan s-a impus la loviturile de departajare 

Miralem Pjanic a marcat 4 goluri împotriva lui Napoli, victima sa preferată în Serie A 

Ultimele 4 dueluri directe s-au terminat cu over 2,5 goluri și GG

Ai cotă 2.30 pentru pariul GG3+! 

Premier League este gata de restart! Tot ce trebuie să știți despre ultima parte a celui mai tare campionat de fotbal din lume

Superagenții deschise, supermeciuri, superprieteni! Superjoci de peste tot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close