GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Jackpotul istoric EGT s-a dat la Superbet! Cum e să câștigi 10.379.603,35 lei

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 11:17 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 11:17

Nu știi niciodată când te afli la un pas distanță de noroc. Pur și simplu crezi, speri și, la momentul potrivit, reușești. Moș Crăciun știe asta, așa că a livrat deja primul cadoul unui jucător SuperNorocos de la Superbet. “Să vă spun sincer și adevărul, mai că am și leșinat. A fost un șoc” – aceasta a fost prima reacție a celui care a câștigat cel mai mare jackpot EGT din România. Lucrează în domeniul construcțiilor, iar răspunsurile ni le-a dat chiar de la muncă, de pe șantier. 

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de oferta SuperMondialului: 40 de lei FreeBet și 200 de rotiri gratuite la Shining Crown!

Magia Sărbătorilor

O rotire pe miza de 80 de bani la Burning Hot a echivalat cu cel mai frumos cadou de Sărbători. Jackpotul istoric și-a găsit stăpân. Ce superstiții are un om atât de norocos? „Cred doar în Dumnezeu. La biserică tot timpul mă rog. De dimineață, chiar când mi-a apărut jackpotul, la ultima carte, am zis: Doamne, mai dă-mi o carte! Și când am dat, chiar pe cartea respectivă am luat jackpotul cel mare.”

Se spune că dacă ai noroc, ai noroc tot timpul, iar jucătorul nostru poate confirma: „Când eram stresat, când aveam probleme de-ale mele, intram repede pe un joc, mă mai relaxam. Am jucat și la pariuri, și la fotbal, chiar anul trecut în decembrie am câștigat 91.000 de lei. Am pus pe fotbal, am pus câteva echipe, 12 echipe care au jucat și tot la fel, bunul Dumnezeu a dat și am câștigat. După Sărbători, tot așa am luat 51.000 de lei, tot pe telefon, tot la Superbet.”  

Totuși, nici cel mai norocos om din România nu poate să spună cine va câștiga SuperMondialul: „Nu știu, e cam cu dubii. Și aseară am pus câteva bilete și tot mă gândeam, cam în dubii la SuperMondial. În momentul respectiv o să pun un bilet și o să sper că e cu noroc.”

La Superbet găsești cele mai tari cote pentru SuperMondial! Susține-ți favoriții!

Ce va face cu banii? “Am copilașii. Am un băiat de 22 de ani, o să îi cumpăr și lui o căsuță. Eu am o casă mai veche, bătrânească, o să renovez casa. Am alți doi copilași mici, care trebuie îngrijiți, o să îmi renovez casa. O să depun o sumă la o casă de copii, să ajut niște copii amărâți. O să îmi ajut familia și copiii.”

Deși are planurile bine făcute și știe că cele mai frumoase câștiguri vin din joc responsabil, cei 10.379.603,35 lei îl pun pe gânduri. ”Nu îmi vine să cred...”, spune norocosul nostru. Dar Sărbătorile fac magie, iar magia trebuie doar simțită.

Alege și tu unul dintre cele 120+ sloturi EGT de la Superbet și încearcă-ți norocul!

 

Pregătește-te pentru SuperMondialul SuperProno! Runde zilnice și premii totale în valoare de 3.000.000 de lei

“Încă nu m-am gândit, sunt în șoc” – tu ce-ai face cu cei 50.000 de lei câștigați la SuperSpin?

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează