GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Joci pe Open-ul american și te lovește norocul

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 19:54 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 19:54

Ultimul tun de mingi din acest an, dar cel mai frumos. Cel mai departe de noi, însă și cel mai spectaculos. Se joacă bine de tot și se joacă noaptea. Poți să iei cu popcorn sau hotdog ca să fii american sau cu semințe și alune ca să fii autentic. Avem jucători și jucătoare de 57.5m $. Atât sunt premiile la turneul de anul ăsta, fete și băieți, egalitate 50-50 ca să fie toată lumea happy. 

Venim și noi aici cu partea noastră de câștig pentru tine. Cashback zdravăn dacă ai luat un meci de minimum cotă 1.8 de la US și nu-ți intră primul serviciu. Direct în terenul tău, direct din racheta noastră. Ține cât ține și Open-ul Americii, din 30 august până-n 12 sept, două săptămâni de nopți albe cu sport alb. 

Totodată, să-ți dai bine cu apă pe ochi în toiul nopții ca să vezi ce cote speciale avem pe câștigători turneu și alte pariuri mișto. Ne-am ocupat de tot #casafiebine 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează