GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  SUPERBET

Juventus, Milan, Napoli și Inter luptă pentru finala Cupei Italiei. Pe care dintre cei 4 ași pariezi?

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 16:25

Italienii au trecut prin iad în ultimele 4 luni, dar oricât de lungă și de grea ar fi noaptea, mereu urmează răsăritul. Soarele e din nou sus pe cerul peninsulei și scaldă inclusiv străzile fotbalului. Niciun drum nu duce însă la Roma, în ceea ce privește semifinalele Cupei Italiei, Capitala rămânând pe dinafară. Milano, Torino și Napoli sunt cele 3 orașe care se bat pentru al 73-lea trofeu de acest gen din fotbalul italian.

Lui Juve îi surâde dubla

Returul semifinalelor se joacă la o distanță incredibilă față de tur, exact 4 luni, iar unii dintre fani pot avea probleme în a-și aduce aminte cât fost scorul în prima manșă. Milan – Juventus a fost 1-1 pe Stadio Giuseppe Meazza, în fața a peste 72.000 de spectatori, context la care putem doar să tânjim, deocamdată. Rebic a deschis scorul după o oră de joc, iar Cristiano Ronaldo a egalat în prelungiri și a făcut-o pe Juventus favorită la calificare. Nu știm în ce formă mai e croatul, dar starul portughez a ieșit din pandemie în parametri fizici mai buni decât înainte. Clasic pentru el și avantaj enorm pentru torinezi în acest retur, care se va juca vineri, 12 iunie, de la ora 22:45.

Urmărește Live Stream pe Superbet returul dintre Juventus și AC Milan, vineri, de la ora 22:45, și pariază pe favorita ta la calificarea în finala Cupei!

Inter a alergat după 3 iepuri, dar poate să nu prindă niciunul

Cealaltă semifinală este la fel de încrâncenată și se anunță o luptă pe viață și pe moarte. Inter a sperat la titlu, dar și-a calculat total greșit pașii. Când a tras tare în cupele europene, a gafat- o în campionat, iar când s-a concentrat pe Serie A, a călcat strâmb în celelalte competiții. Așa a ajuns să lovească mereu stângaci, ca un boxer puternic, dar fără cap. Concluzia se vede. Distanță uriașă față de Juventus în campionat, picată în Liga Europa și cu înfrângere pe teren propriu în turul semifinalei de Cupă, cu Napoli. De aici reiau Conte și compania ostilitățile, dar nu mai pare că e timp pentru minuni, cu o singură excepție. Acel 0-1 din manșa 1, suferit din cauza golului lui Fabian Ruiz, poate fi întors pe San Paolo sâmbătă seara, de la ora 22:45. Inter a câștigat ultima dată Coppa Italia în 2011, spre deosebire de Napoli, care a pus mâna pe trofeu ceva mai recent, în 2014.

Deschide cont online la Superbet și pariază pe o nebunie de meci, așa cum se anunță returul dintre Napoli și Inter Milano, din Cupa Italiei!

Brescia a închis, Brescia redeschide Serie A, pe 22 iunie

La 10 zile după această încălzire între granzi, din Cupa Italiei, se vor relua ostilitățile și în campionat. Ultimul meci înainte de căderea cortinei peste fotbalul italian a fost Sassuolo – Brescia, 3-0, pe 9 martie 2020, iar pe 22 iunie, Serie A reîncepe cu Fiorentina – Brescia. Desigur, vor fi condiții speciale la toate aceste partide, care se vor juca în primul rând fără spectatori. Am văzut deja că modelul funcționează cu succes în Germania. Seria A se va relua cu etapa a 27-a, urmând să se mai dispute 12 runde până la finalul sezonului.

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și fii gata de restartul din Serie A, unde lupta dintre Juventus și Napoli e foarte strânsă!

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maxim restartul fotbalului italian, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

CITEȘTE ȘI:

La Liga ha vuelto! Titlul, o afacere în doi, între marile rivale Barcelona și Real

Restart în Segunda Division, unul dintre cele mai imprevizibile campionate din Europa

Supersăptămâna în care se întorc Ronaldo, România și campionatul de pe locul 1 în Europa: La Liga!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close