GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

La fotbal e weekend toată săptămâna. Acestea sunt SuperMeciurile care îți pot aduce câștig azi. E marțea cu noroc! Pariază acum!

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 13:23 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 13:30

Întreruperea forțată a majorității campionatelor din Europa a făcut ca, după reluare, miza să fie încheierea sezonului pe teren și în timp record. Astfel, calendarul meciurilor s-a comprimat enorm și primele zile ale săptămânii au devenit adevărate zile de weekend, dacă ne referim la generozitatea partidelor din oferta Superbet. În Italia, Spania, Anglia, Turcia, țările nordice și în multe alte zone avem meciuri fără întrerupere, astfel încât orice zi e bună să-ți încerci șansa. Iată pe ce fotbal poți paria la Superbet azi, 30 iunie! 

Ultima zi din iunie 2020 abundă de meciuri în oferta Superbet! Nu mai sta pe gânduri! Deschide cont online sau vino în agenții, acolo unde beneficiezi din nou de Pariul Șansă!

6 meciuri din Anglia, Italia și Spania

O dovadă în plus că biletul tău de marți poate arăta la fel ca cel de sâmbătă sau duminică este programul ligilor de top. În Premier League ai Brighton – Manchester United, cu gazdele trăgând cu dinții de orice punct care să-i mențină în prima ligă, iar cu oaspeții alergând contratimp s-o prindă pe Chelsea, ocupanta ultimului loc de Liga Campionilor. Tot în Anglia avem intermediară în Championship, acolo unde lupta pentru cele aproximativ 150 de milioane de lire sterline, atât cât primesc promovatele în Premier League, e la baionetă. Leeds și WBA par aproape de vis, dar mare miză e și pentru accederea în play-off, acolo unde una din 4 se alătură celorlalte două și merg la masa bogaților. 

Barcelona – Real Madrid, șocul serii în La Liga, de la ora 23:00

În Italia se dă lupta directă la titlu, Lazio și Juventus jucând în deplasare, la Torino, respectiv Genova. Spania închide cercul virtuosilor care interpretează marți, cu 3 meciuri tari. Mallorca mai are o unică șansă de a se apropia de locul de salvare, ocupat chiar de adversara din această seară, Celta Vigo, fapt care transformă meciul din Baleare într-o finală. Apoi, la Leganes, echipă ca și retrogradată, Sevilla nu trebuie să permită urmăritoarelor să se apropie de locul ei de Liga Campionilor. Bineînțeles, meciul vedetă în La Liga este Barcelona – Atletico Madrid, în care catalanii ne vor spune dacă sunt în stare să ducă lupta cu Real până la final, sau abandonează sprintul spre titlu în afața unui dușman feroce: Simeone & company. 

Deschide cont online la Superbet și încasează bonusurile de bun venit! Primești până la 500 de lei pe Sport și până la 1.200 de lei pe Casino!

Poli Iași poate face un pas mare spre salvare

Mircea Rednic și ai lui au trăit periculos în acest sezon, dar Poli nu pare totuși să aibă echipă de retrogradat. Iașiul, echipa din primul eșalon sponsorizată de Superbet, a ieșit de pe locurile fierbinți, după victoria cu Târgoviște, iar azi poate face un salt mare spre salvare. Cotă super pentru moldoveni că vor câștiga în fața lui Hermannstadt, echipă aflată într-o aparentă degringoladă, mai ales după mișcările din conducerea tehnică și administrativă. 

Apoi, vă recomandăm să vă aruncați ochii și spre celelalte pagini din ofertă, pentru că de multe ori de acolo vin meciurile câștigătoare! În Croația, Dinamo Zagreb e campioană, dar continuă lupta dintre Hajduk Split, Lokomotiva Zagreb, Osijek și Rijeka pentru locul 2, cel care duce în Liga Campionilor. Cele 4 sunt despărțite de doar două puncte. Puțin mai la vest, Young Boys Berna e obligată să câștige la Servette Geneva, pentru a rămâne în cărțile titlului, alături de St. Gallen. În Rusia se joacă două partide, dar derby-ul moscovit dintre CSKA și Spartak va încinge cu siguranță capitala. Deși meciul se dispută cu număr limitat de spectatori în tribune, pe străzi va fi un număr nelimitat de fani foarte energici și pasionali, ca să nu spunem altfel. 

Pariază la Superbet și pe Altach – Austria Viena și Rio Ave – Braga, două partide din Austria, respectiv Portugalia, în care se anunță ploaie de goluri!

SuperVeste la Superbet! A revenit Pariul Șansă!

Vara stăm mai mult afară pentru a respira aer curat, iar pariorii Superbet au primit o gură suplimentară de oxigen. Pentru biletele lor plasate în agenții, casa de pariuri numărul 1 din România a reintrodus, la cererea jucătorilor, Pariul Șansă. Această opțiune îți permite ca, dacă pierzi un singur meci de pe bilet, să încasezi 10% din suma care îți rămâne, după ce împarți la cota pierdută. În ceea ce privește eligibilitatea biletelor, nu s-a schimbat mare lucru. E nevoie doar de minimum 11 meciuri pe bilet, toate cu cote de la 1,30 în sus. Vino în agenții și creează în siguranță biletele tale câștigătoare, acum cu o variantă salvatoare în plus: Pariul Șansă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

 

de Gigi Stancu, Superbet

Pariul Șansă a revenit la Superbet! Vino în agenții și Superjoacă!

Start în cursa pentru promovare! 6 echipe dispută câte 5 finale pentru accesul în primul eșalon. Tu pe cine pariezi?

Jackpot record plătit de Superbet.ro! Vezi cât de mare e și Superjoacă să câștigi tu unul și mai mare!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează