GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Start în cursa pentru promovare! 6 echipe dispută câte 5 finale pentru accesul în primul eșalon. Tu pe cine pariezi?

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 13:10 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 13:19

Divizia secundă n-a fost de mulți ani atât de puternică precum în sezonul 2019-2020, dar și această luptă a fost influențată de pandemia care ne-a lovit în martie, în plin sezon. Astfel, Federația Română de Fotbal a studiat mai multe variante pentru încheierea pe teren a acestei stagiuni, iar cea mai bună variantă, chiar dacă nu perfectă, a fost cea de la care se va relua vineri, 3 iulie. 

FRF a decis ca primele 6 clasate să intre într-un play-off cu jumătate din punctele obținute până la momentul întreruperii, urmând să joace fiecare câte un singur meci în fața celorlalte 5 adversare. 

UTA lui Balint e prima mare favorită

Arădenii au fost cei mai nemulțumiți de soluția găsită de conducătorii fotbalului românesc, iar asta pentru că din 11 puncte, câte aveau față de locurile 2 și 3, le-a mai rămas un avantaj de doar 5. Chiar și așa, UTA rămâne principala favorită la promovare și dacă nu s-a întâmplat vreo catastrofă la club, atunci e cu un pas pe prima scenă, acolo unde va juca pe noul SuperStadion, care e aproape gata. Antrenorul Lazslo Balint are la dispoziție o echipă experimentată, în care pot fi ușor recunoscuți portarul Dragoș Balauru, atacantul Alexandru Ioniță sau mijlocașii Alexandru Ciucur și Romario Moise, toți cu multe meciuri în prima ligă, la Rapid, Pandurii sau Astra Giurgiu. UTA are un alt mic avantaj în această luptă, jucând 3 meciuri din 5 acasă, cu Petrolul, Rapid și Măgurele. 

Pariază la Superbet pe UTA – Petrolul, derby-ul primei runde din al doilea eșalon! Gazdele sunt favorite la o cotă peste 2.

Mioveni și Măgurele încep de pe locuri de promovare, respectiv baraj

După UTA se cască o prăpastie de 5 puncte până la locurile 2 și 3, ocupate de CS Mioveni și Turnu Măgurele, ambele cu câte 20 de puncte, dar rotunjite în plus. Asta înseamnă că la final, dacă vreuna dintre acestea va fi la egalitate cu o altă echipă, al cărei punctaj la intrarea în play-off nu a fost rotunjit în plus, aceea va avea avantaj, fiind și primul criteriu de departajare. Mioveni a mai fost de curând în primul așalon (2015-2016) și știe cu ce se mănâncă asta. Măgurele este, în schimb, o ambiție locală și rămâne de văzut dacă trupa antrenată de Erik Linkar va face față acestui play-off, în care joacă 3 meciuri acasă și două în deplasare.

FC Argeș, Petrolul și Rapid intră în luptă cu 19 puncte

La doar un punct în spatele lui Mioveni și Măgurele, și implicit de promovare, se află trioul istoric FC Argeș - Petrolul – Rapid, toate cu același număr de puncte. Astfel, se vede cu ochiul liber că, exceptând-o pe UTA, de la locul 2 în jos se poate întâmpla absolut orice. Forma de moment în cele cinci meciuri, care se vor disputa pe repede înainte, între 5 iulie și 1 august, va face diferența. În sezonul regulat, Rapid s-a descurcat de minune cu contracandidatele la promovare și asta poate reprezenta un avantaj moral. Interesant va fi și cum se va schimba jocul feroviarilor cu Dan Alexa antrenor, acesta înlocuindu-l în plină pandemie pe Daniel Pancu, ajuns între timp în conducerea administrativă a Rapidului.

Costel Enache și Cătălin Munteanu au și ei un singur obiectiv la Ploiești, s-o promoveze pe Petrolul în prima ligă, altfel “Lupii galbeni” turbează! 

Superbet îți propune o cotă de 2,40 pentru o victorie a Rapidului la Mioveni, posibilă mai ales după ce în sezonul regulat a fost 5-1 pentru giuleșteni, chiar pe terenul argeșenilor.

Clasamentul cu care se va intra în play-off:

Loc     Echipă                          Puncte

  1. UTA Arad                   25
  2. CS Mioveni                 20*
  3. Turnu Măgurele          20*
  4. FC Argeş                     19
  5. Petrolul Ploieşti          19
  6. Rapid                           19*

*Echipele beneficiază de o rotunjire în plus. 

Primele două clasate promovează direct, iar locul 3 va disputa un baraj de promovare/menținere cu locul 6 din play-out-ul primei ligi.

Programul din play-off-ul ligii secunde: 

Etapa 1 (3-5 iulie 2020) 

UTA Arad – Petrolul, 3 iulie, 17:00

Turris - FC Argeș, 4 iulie, 17:00

CS Mioveni – Rapid, 5 iulie, 20:00

Etapa 2 (11 iulie 2020) 

Petrolul - Rapid

FC Argeș - Mioveni

UTA – Turris

Etapa 3 (18 iulie 2020) 

Turris - Petrolul

CS Mioveni - UTA Arad

Rapid - FC Argeș

Etapa 4 (25 iulie 2020)

Petrolul - FC Argeș

UTA - Rapid

Turris - CS Mioveni

Etapa 5 (1 august 2020)

CS Mioveni - Petrolul

Rapid - Turris

FC Argeș – UTA

SuperVeste la Superbet! A revenit Pariul Șansă!

Vara stăm mai mult afară pentru a respira aer curat, iar pariorii Superbet au primit o gură suplimentară de oxigen. Pentru biletele lor plasate în agenții, casa de pariuri numărul 1 din România a reintrodus, la cererea jucătorilor, Pariul Șansă. Această opțiune îți permite ca, dacă pierzi un singur meci de pe bilet, să încasezi 10% din suma care îți rămâne, după ce împarți la cota pierdută. În ceea ce privește eligibilitatea biletelor, nu s-a schimbat mare lucru. E nevoie doar de minimum 11 meciuri pe bilet, toate cu cote de la 1,30 în sus. Vino în agenții și creează în siguranță biletele tale câștigătoare, acum cu o variantă salvatoare în plus: Pariul Șansă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Gigi Stancu, Superbet

Pariul Șansă a revenit la Superbet! Vino în agenții și Superjoacă!

SuperPariorii au avut un weekend de vis! Începe o nouă săptămână cu SuperMeciuri zilnice!

Spectacol în La Liga! Getafe și Real Sociedad luptă pentru locurile de Europa League

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează