GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

La Liga ne pregătește un SuperDerby! Ești gata de El Viejo Clasico?

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2020 11:24 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 11:25

Galacticii sunt călare pe trofeu sezonul acesta, iar finalul de an pare să-i prindă într-un șir de derby-uri spectaculoase. După faimosul Derby de Madrid, a venit timpul lui El Viejo Clasico să ne încânte cu SuperSpectacolul fotbalului spaniol. Realul e ca pe ghimpi, vrea să încheie anul pe podium, iar pentru o astfel de reușită, victoria nu mai e doar o opțiune, ci o necesitate în SuperMeciul din această etapă. Spectacol clar o să avem, iar cotele din ofertă vin și ele cu câteva surprize pentru biletul tău! Ce zici? Vrei să auzi puțină istorie combinată cu pariuri? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Își spală Bilbao păcatele?

E dureros pentru formația bascilor, însă sezonul acesta l-au început cu stângul, iar retrogradarea se apropie dacă nu încep să acumuleze puncte în următoarele etape. După 13 etape, Bilbao a reușit să adune doar 14 puncte, plasându-se pe locul 12 la momentul actual. Echipa lui Zidane se ține tare în vârful clasamentului, plasați pe cea de a 3-a poziție, Los Blancos țintește să fie campioană sezonul acesta, iar un șir nesfârșit de victorii i-ar putea aduce în punctul dorit. Ultimul rezultat a fost în favoarea formației din Madrid (1-0), însă cine știe, poate Gaizka Garitano vine cu o strategie nouă în cea de a 14-a etapă. Crezi că vor reuși bascii să obțină măcar un punct în SuperDerby-ul de azi? Vezi aici oferta și mizează pe favorita ta din acest meci!

179, număr cu noroc pentru Los Blancos?

Au trecut 117 ani de când Real Madrid și Atletico Bilbao le oferă spectacol fanilor spanioli, până la urmă, nu degeaba se numește „Istoricul Derby”, iar în acest timp, cele două formații s-au întâlnit de 178 de ori în prima ligă a Spaniei. La prima vedere, 179 nu reprezintă nimic, însă fiecare victorie a acestui derby alimentează moralul fotbaliștilor, fapt care îi poate conduce pe drumul celor mai mari performanțe. În prezent, Los Blancos domină la capitolul victorii cu 91 de reușite, cu 40 mai multe decât rivalii basci care au pierdut teren în ultimele sezoane. Hai să ne bucurăm de sportul rege și cu un SuperBilet! Alege cele mai bune opțiuni din ofertă și urmărește mult așteptatul derby.

Istoria ține cu echipa bascilor!

Poate te întrebi de ce, stai să auzi partea cea mai tare din istoria acestui derby de proporții. Deși Los Blancos are cele mai multe victorii, Atletico Bilbao o deține pe cea mai importantă. Spun asta fiindcă în urmă cu aproape 90 de ani, bascii au stabilit cea mai clară victorie din istoria rivalității, un 6-0 în deplasare pe Santiago Bernabeu. La 49 de ani distanță, Real Madrid și-a pus la pământ rivala cu scorul de 7-1, însă rușinea a fost diminuată de golul de onoare al bascilor. Contemporaneitatea ține cu situația lui Los Blancos, iar etapa aceasta dispune de toate resursele pentru a stabili un nou record de goluri în cel mai vechi derby din La Liga. Ce părere ai? Se va marca mult în acest meci? Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe telefonul tău!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Premier League e campioană la SuperTransferuri! Vezi cei mai valoroși jucători din campionatul bogaților!

Moș Craciunul pariorilor vine cu sacul plin anul acesta! Prinde startul din SuperLuna cadourilor !

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează