PUBLICITATE  ·  GET'S BET

Legendarul stelist Marius Lăcătuș e noul ambasador Get's Bet în România!

Miercuri, 07 August

Marius Lăcătuș e unul dintre cele mai grele nume din fotbalul românesc. 10 titluri cu Steaua, 7 Cupe ale României o Ligă a Campionilor și o Supercupă a Europei, deci e firesc ca Lăcătuș să fie imaginea Get’s Bet în România, fiindcă un brand de top poate intra într-un parteneriat doar cu un alt brand de top!

„Sunt încântat să fiu alături de Get’s Bet - un brand 100% românesc și sunt convins că vom forma o echipă valoroasă” spune Marius Lăcătuș, unul dintre cei mai iubiți jucători și antrenori români.

Șeptarul Marius Lăcătuș și Get's Bet formează echipa ideală pentru orice jucător adevărat din România, fiindcă prețuiesc aceleași 7 valori importante: seriozitatea, dedicația, loialitatea, inovația, profesionalismul, atitudinea de campion și curajul! 

Get’s Bet este brandul de top din România, în materie de parteneriate de tip francize cu aproape 600 de agenții de pariuri sportive!

La fel ca atunci când driblingurile lui Lăcătuș erau imitate de toți în curtea școlii, succesul Get’s Bet a făcut simulatori in domeniu, mulți încercând să imite acest model de business, fără însă să reușească să depășească popularitatea incontenstabilă în rândul partenerilor din domeniu. 

Din acest an, Get’s Bet este singura companie de profil care oferă comision partenerilor pe toate cele 4 direcţii: retail, online, terminale şi sloturi.

În prima conferință de presă organizată ca ambasador Get's Bet în România, Lăcătuș a amintit că e unul dintre singurii tehnicieni din România care a antrenat în Liga Campionilor:

„Faptul că am antrenat Steaua în liga a IV-a nu înseamnă că pot merge la orice echipă din ţară şi din orice ligă. Steaua a reprezentat şi reprezintă ceva pentru mine şi pentru cariera mea de sportiv şi de aceea am fost de acord să încep cu ei acest proiect din liga a patra, dar asta nu înseamnă că Marius Lăcătuş va antrena oricând, pe oricine şi în orice ligă”.

Marius Lăcătuș și Get's Bet, o echipă de neînvins!Sunt zeci de gropi în curtea lui Gheorghe Dincă! Ce se află în ele, descoperire macabră făcută de anchetatori cu scannerul

Libertatea

Comentarii (10)

Marcello Kazan  •  21 August 2019, 01:19

"GET'S BET" in Romania ?!?!?... Mai fratilor, va inteleg sa faceti "INOVATII" pentru limba Romana dar NU in engleza... "get's bet" NU inseamna ABSOLUT NIMIC in limba Engleza... Cel mai probabil "autorul" acestei 'expresii', ar fi intentionat sa spuna "LET'S BET" IN ROMANIA ceeace inseamna "SA PARIEM IN ROMANIA"... Vai, vai, vai ce NEROD...

sexilian  •  19 August 2019, 10:52
Postat de antalmihai pe 14 August 2019, 21:09

saracul... e constipat clar...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai  •  14 August 2019, 21:09

saracul... e constipat clar...

Vezi toate comentariile (10)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
16:00 Ciclism

Turul Danemarcei

Eurosport 2
17:55 Tenis, Calificări

US Open

Eurosport
21:30 Fotbal, Europa League

FCSB - Guimaraes

-
22:00 Tenis, ATP

Turneul din Winston-Salem

Digi 2, Digi 3
Program TV complet

Liga 1