GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  GET'S BET

Legendarul stelist Marius Lăcătuș e noul ambasador Get's Bet în România!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 15:25

Marius Lăcătuș e unul dintre cele mai grele nume din fotbalul românesc. 10 titluri cu Steaua, 7 Cupe ale României o Ligă a Campionilor și o Supercupă a Europei, deci e firesc ca Lăcătuș să fie imaginea Get’s Bet în România, fiindcă un brand de top poate intra într-un parteneriat doar cu un alt brand de top!

„Sunt încântat să fiu alături de Get’s Bet - un brand 100% românesc și sunt convins că vom forma o echipă valoroasă” spune Marius Lăcătuș, unul dintre cei mai iubiți jucători și antrenori români.

Șeptarul Marius Lăcătuș și Get's Bet formează echipa ideală pentru orice jucător adevărat din România, fiindcă prețuiesc aceleași 7 valori importante: seriozitatea, dedicația, loialitatea, inovația, profesionalismul, atitudinea de campion și curajul! 

Get’s Bet este brandul de top din România, în materie de parteneriate de tip francize cu aproape 600 de agenții de pariuri sportive!

La fel ca atunci când driblingurile lui Lăcătuș erau imitate de toți în curtea școlii, succesul Get’s Bet a făcut simulatori in domeniu, mulți încercând să imite acest model de business, fără însă să reușească să depășească popularitatea incontenstabilă în rândul partenerilor din domeniu. 

Din acest an, Get’s Bet este singura companie de profil care oferă comision partenerilor pe toate cele 4 direcţii: retail, online, terminale şi sloturi.

În prima conferință de presă organizată ca ambasador Get's Bet în România, Lăcătuș a amintit că e unul dintre singurii tehnicieni din România care a antrenat în Liga Campionilor:

„Faptul că am antrenat Steaua în liga a IV-a nu înseamnă că pot merge la orice echipă din ţară şi din orice ligă. Steaua a reprezentat şi reprezintă ceva pentru mine şi pentru cariera mea de sportiv şi de aceea am fost de acord să încep cu ei acest proiect din liga a patra, dar asta nu înseamnă că Marius Lăcătuş va antrena oricând, pe oricine şi în orice ligă”.

Marius Lăcătuș și Get's Bet, o echipă de neînvins!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
pariez_tot_ce_am
pariez_tot_ce_am  •  30 August 2019, 13:33

castig zilnic, mam plictisit

iobica
iobica  •  27 August 2019, 14:06
Postat de Marcello Kazan pe 21 August 2019, 01:19

"GET'S BET" in Romania ?!?!?... Mai fratilor, va inteleg sa faceti "INOVATII" pentru limba Romana dar NU in engleza... "get's bet" NU inseamna ABSOLUT NIMIC in limba Engleza... Cel mai probabil "autorul" acestei 'expresii', ar fi intentionat sa spuna "LET'S BET" IN ROMANIA ceeace inseamna "SA PARIEM IN ROMANIA"... Vai, vai, vai ce NEROD...

vroiau sa scrie GET BEGET dar au gresit un picutz

110286907003113
Marcello Kazan  •  21 August 2019, 01:19

"GET'S BET" in Romania ?!?!?... Mai fratilor, va inteleg sa faceti "INOVATII" pentru limba Romana dar NU in engleza... "get's bet" NU inseamna ABSOLUT NIMIC in limba Engleza... Cel mai probabil "autorul" acestei 'expresii', ar fi intentionat sa spuna "LET'S BET" IN ROMANIA ceeace inseamna "SA PARIEM IN ROMANIA"... Vai, vai, vai ce NEROD...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează