GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ligue 1 își dă restanțele primei etape! Pune bilet pe SuperDerby-ul Franței: Marseille-St.Etienne!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 17:42 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 17:43

Hei! Simți ceva neobișnuit? Îți spun eu! Dorința de a paria și mirosul câștigurilor plutesc în aer, fiindcă Ligue 1 își dă restanța primei etape cu un SuperDerby între două dintre cele mai titrate echipe ale Franței! Vicecampioana Marseille o va întâlni pentru prima dată în acest sezon pe rivala din Saint Etienne. Va fi un SuperMeci, iar ca pe orice eveniment important, Superbet l-a tratat cu atenție și îți pune la dispoziție cele mai bune cote pentru favorita ta. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Câștigătoarea ia totul!

Cele două formații au avut un debut de foc în acest sezon post pandemie. Vicecampioana Marseille le-a dat clasă finaliștilor din Liga Campionilor, PSG și i-a învins cu 1-0 în deplasare în Le Classique. Un rezultat la care nimeni nu se aștepta, însă o formă bună și o voință de neoprit pot face orice cu o echipă de un asemenea calibru. Brest a simțit și ea furia lui OM și a pierdut cu 2-3 pe teren propriu în cea de a doua etapă. Marseille e pe val, însă adversara din această seară se ridica la nivelul așteptărilor, iar obținerea victoriei va fi o misiune mai dificilă pentru vicecampioni. Saint Etienne a pornit și ea cu dreptul în acest sezon. Lorient și Strasbourg au fost spulberate cu 2-0 pe faimosul stadion Geoffroy-Guichard. Deși tribunele au fost goale, susținerea fanilor s-a simțit, iar rezultatul a fost pe măsură. În restanța de azi, cine ia cele trei puncte se catapultează direct pe prima poziție. Poate fi un pas mare pentru ambele formații preluarea conducerii după doar 3 etape. Fii pe fază și susține-ți favorita din SuperDerby-ul Franței! 

Conturile neîncheiate duc la orgolii mari!

O înfrângere oarecare o poți accepta cu ușurință, însă un rezultat slab în fața marilor rivali poate afecta moralul întregii echipe. Fapt aplicabil și în cazul formației din Saint Etienne, care n-a mai câștigat un meci în fața rivalilor din ianuarie 2019. Ultima întâlnire a celor două combatante s-a finalizat cu victoria vicecampioanei cu 2-0. Un rezultat dezamagitor pentru Verzii Franței. Odată cu această decepție, au crescut și tensiunile între cele două tabere, iar Saint Etienne își dorește, mai tare ca niciodată, o revanșă la scor pentru a spăla rușinea ultimelor „performanțe”. Claude Puel îi poate duce pe „Sfinți” departe, iar o victorie în fața lui Marseille ar fi un început grozav pentru o nouă eră de poveste. Ce zici? Crezi că vor reușii Verzii să-și ia revanșa în această restanță? Vezi aici oferta pentru SuperMeciul de azi și pune un bilet pe echipa ta preferată!

Titlul e ținta principală!

Când vorbim de cele mai titrate echipe ale Franței, Marseille și Saint Etienne își au locul rezervat, fiindcă ele au completat cele mai frumoase pagini din istoria fotbalului francez. Palmaresul celor două formații vorbește de la sine. Cu câte 10 titluri fiecare, Marseille și Saint Etienne sunt gata să reintre în cartea celor mai mari performanșe cu o revenire de senzație. Echipa antrenată de Andre Villas-Boas a cucerit ultimul titlu în urmă cu un deceniu, iar verzii de la Saint Etienne au ridicat cupa ultima dată în anul 1981. A trecut mult timp de atunci, însă știi cum se spune: “Mai bine mai târziu decât niciodată”. Fanii sunt gata de spectacol! La fel și noi, pariorii! Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe smartphone-ul tău!

Echipe probabile


Marseille-(4-3-3): Mandanda; Sakai, Caleta-Car, Balerdi, Nagamoto; Kamara, Strootman, Rongier; Thauvin, Germain, Payet


Saint Etienne-(4-2-3-1): Moulin; Debuchy, Fofana, Kolodziejczak, Macon; Neyou, Camara; Abi, Aouchiche, Bouanga; Hamouma

Jucători absenți:

Marseille: Samson M(accidentare), Sarr B(carantină)

Saint Etienne: Boudebouz R(accidentare), Gabriel S(accidentare), Ruffier S(accidentare), Khazri W(accidentare)

Vezi în rețeaua SuperSocial cele mai tari bilete pe Ligue 1!

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende ale fotbalului românesc. Hai în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe meciurile din Ligue 1! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat SuperBani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Vara SuperMilioanelor s-a încheiat cu un Jackpot de +2.000.000 lei câștigat în cazinoul online Superbet! Dar și toamna va plăti SuperMilioane!

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează