GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Londra, Berlin, Praga sau Torino? Tu unde ai vrea să faci bani în acest weekend?

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 16:56 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 17:02

de Gigi Stancu, Superbet

Primul weekend al iernii aduce frig și ne îndeamnă să stăm în case, mai puțin duminică, zi în care trebuie să votăm! Într-un astfel de context, imaginația este cea care ne scoate din rutină și care ne poartă oriunde poate merge gândul. Urcă pe spatele visului tău și stabilește-ți țintele! Treci mai întâi pe la Berlin, iar după vizita la Zid, bate la porțile lui Olympiastadion. Sâmbătă mergi la schi în Piemont și vezi Derby della Mole, duminică te poți plimba pe Tamisa, în timp ce bei o bere pragueză! Dar hai să le luăm pe rând!

Deschide cont online la Superbet și fructifică derby-urile din cele mai tari orașe ale Europei!

Derby-ul Berlinului s-a inversat

Hertha este șefa capitalei Germaniei, dar derby-ul de azi se dispută de pe coordonate inversate. Union are dublul punctelor vecinei sale, deși la începutul campionatului doar nou promovatele Arminia și VFB erau mai favorite la retrogradare decât ea. Această spaimă a făcut-o pe Union să joace la intensitate maximă și rezultatele au venit. Kruse e golgheterul lui Union, 6 goluri marcate, tot atâtea câte are și Matheus Cunha, brazilianul lui Hertha. Doi români sunt prinși într-un alt derby interesant al zilei de vineri, în Polonia! Râpă, Hanca și Cracovia Krakow primesc vizita Wislei Cracovia, într-un meci care se anunță foarte încins.

Vino online și joacă aici SuperProno, cel mai provocator test sportiv al momentului!

Sâmbătă mergi la Torino pentru Derby della Mole

Sezonul 2020-2021 pare de cumpănă pentru Juventus, care e dispusă să lase și altora șanse la titlu, după mulți ani de dominație totală. Pirlo nu reușește să-i capaciteze pe Ronaldo și compania, iar Milan are deja șase puncte avans în fruntea Seriei A. Torino ce să mai zică? E pe loc de retrogradare și așteaptă cu înfrigurare un Derby della Mole în care nu s-a mai impus din 2015. Dacă vrei să părăsești Italia, ziua de sâmbătă propune și alte meciuri tari, cum ar fi Bayern – Leipzig sau Sevilla – Real Madrid.

Atena, Budapesta, Praga și Londra sunt la un click distanță

Călătorule parior de duminică, ai treabă multă și trebuie să te trezești de dimineață, dacă vrei să faci înconjurul Europei! De la Sud spre Nord-Vest ai AEK – Panathinaikos, mega-derby al grecilor atenieni. Apoi, delectează-te pe malul Dunării maghiare și pariază live la Honved – MTK, derby al Budapestei. Mai spre seară poți bea o bere cehească la Praga, unde se joacă Sparta– Slavia, un derby între Florin Niță și Nicușor Stanciu, foști colegi la Steaua. Cireașa de pe tort e însă derby-ul nordului Londrei, Tottenham – Arsenal, acolo unde Mourinho și pintenații lui vor să mai răpună un nume greu în cursa pentru titlu. Poposește unde vrei tu în acest weekend fotbalistic de senzație și ia la drum cel mai bun partener posibil, Superbet!

Ziua cadourilor a venit, iar Superbet ți-a pregătit unul în fiecare zi. Parcurge aici calendarul, alege ziua și premiul și bucură-te de câștiguri pe măsura talentului tău!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet și pariază pe derby-urile care se dispută în această perioadă! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

Nimes - Marseille: OM e neînvinsă în meciurile din deplasare! Cu ce pariu deschidem etapa în Ligue 1

Ambasadorii Superbet urează La Mulți ani României și Românilor într-un mod personal! Află secretele lor tricolore!

Halep, campioană de mare șlem. Neagu, cea mai bună handbalistă din lume sau Chivu, rege în Europa! Când ai fost cel mai mândru că ești român?

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează