GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Luăm 3 puncte și ne îndreptăm spre Euro! Tricolorii U21 o înfruntă pe Danemarca în ultimul meci din grupe!

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 11:52 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 11:54

Autor: Silviu Elisei

Ultimul turneu final a fost o surpriză neașteptată din partea formației conduse de Mirel Rădoi. Ajunși până în semifinale, tricolorii U21 au reușit cea mai mare performanță din istoria echipei naționale, confruntarea cu Germania în semifinalele unui Campionat European. Rădoi a ridicat așteptările, iar acum a venit momentul lui Adi Mutu să le depășească. Meciul cu Danemarca e ultimul hop din faza grupelor, iar o victorie în fața acestora ne-ar spăla de rușinea înfrângerilor trecute și ne-ar oferi avântul necesar pentru a obține mult așteptata calificare. Ce zici? Vor reușii tinerii să-și depășească performanțele de acum 2 ani? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Mult așteptata revanșă?

Asta ne dorim cu toții! Merităm să câștigăm și trebuie să credem că acum e rândul nostru! Ultima întâlnire s-a finalizat cu victoria danezilor (2-1), iar la Euro 2017, Danemarca ne-a trimis pe poziția a 3-a în grupele calificărilor, după un 3-1 acasă și 3-0 în deplasare. Până acum le-am făcut lobby de prea multe ori și a venit timpul să strângem cureaua. Adi Mutu a selecționat cei mai buni jucători, iar victoria cu 4-1 din meciul cu Malta ne-a redat încrederea de care aveam nevoie. Eu cred în echipa națională, tu ești gata să-i susții în această ultimă etapă? Vezi aici oferta meciului și susține naționala cu un SuperBilet!

Ianis Hagi e gata de o nouă provocare!

Fără tendința de a exagera, Ianis Hagi are cea mai grea misiune din fotbalul românesc, aceea de a face SuperImpresie meci de meci pentru a respecta tradiția unui nume mare. E greu să porți povara unui nume mare, însă, cu toate acestea, face față criticilor și presiunilor și joacă, în continuare, la potențialul său maxim. După aproape un an jumătate și 14 selecții la echipa mare, Ianis Hagi s-a întors la U21 să repete isprava de la ultimul Euro. În urmă cu 2 ani a fost un jucător cheie al echipei, iar victoriile cu Croația și Anglia se datorează, în mare parte, reușitelor sale. Așteptăm o prestație de milioane din partea acestuia și sperăm la o ultimă reușită din partea iubiților tricolori. 

Totul sau nimic!

Dacă am fi câștigat meciul cu Ucraina din deplasare (1-0), acum am fi dormit liniștiți în privința calificării, însă, să recunoaștem, suntem români, iar ușorul n-a fost niciodată prieten cu noi. După lungi emoții am avut și SuperRezultate, iar o victorie cu danezii ne-ar aduce liniștea de care avem nevoie și calificarea către Campionatul European de anul viitor. Avem cu ce, atenția și motivația trebuie să existe și suntem ca și calificați. Hagi, Moruțan și Cîmpeanu știu să înscrie și fix de asta avem nevoie în meciul cu Danemarca. Urmărește fiecare minut al meciului în aplicația SuperSocial și pariază prematch sau live pe naționala U21. Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe smartphone-ul tău!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Meciuri de totul sau nimic în Liga Națiunilor. Doar câștigarea grupei ajută la ceva. Pregătește-ți pariurile pentru un weekend tare de tot!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Jackpoturile Instant!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează