GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Lupta ibericilor continuă în Premier League!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 14:34 / Actualizat marti, 02 martie 2021 14:34

Talentul ibericilor a ajuns produs de import în cel mai bogat campionat al lumii. De aceea, SuperMeciul dintre Manchester City și Wolves s-a transformat dintr-o simplă etapă, într-un duel spectaculos al ibericilor plecați să facă „magie” în Premier League. Pariorii iubesc concurența și câștigurile, iar derby-ul de azi le poate oferi pe amândouă la pachet dacă alegi variantele câștigătoare. Vezi cine sunt jucătorii iberici care au impresionat în loturile celor două echipe și pariază pe reușita favoriților tăi! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și plasează acum primul pariu de pe contul tău!

Duo portughez în atacul lui Wolves!

Ascensiunea e vizibilă pentru echipa lui Wolverhampton, mai ales că ultimele sezoane au mers ca pe roate pentru formația engleză. Formația antrenată de Espirito Santo are o formă de invidiat, iar soluția jucătorilor portughezi poate fi unul dintre motivele pentru care echipa trece printr-o perioadă atât de bună. Antrenorul portughez și-a adus cei mai buni conaționali pentru a se ocupa de atacul echipei, iar Pedro Neto și Fabio Silva par să fie cea mai bună opțiune. Cu un total de 7 goluri, cei doi atacanți fac treabă bună, iar menținerea echipei în Premier League pare să fie și rezultatul succesului. Pedro Neto a jucat toate meciurile din acest sezon, fiind plasat pe locul 32 în clasamentul golgheterilor din Premier League. Portughezii fac furori! Vezi aici oferta de pariuri și mizează pe reușitele acestora!

Primeira Liga e o sursă de talent!

Toți jucătorii portughezi apreciați în Premier League au în palmares experiența Primeira Liga. Prima ligă a Portugaliei e un antrenament excelent pentru marile campionate, iar întâmplarea face ca vedetele lui Wolverhampton să fi făcut furori și acasă. Trecuți pe la Sporting și Porto, Daniel Podence și Ruben Neves sunt mijlocașii aproape nelipsiți din lotul lui Wolves. Jucători de bază ai primului 11, cei doi au un total de 8 goluri marcate în acest sezon, performanță care le dă speranța fanilor că Wolves își continuă ascensiunea și în acest sezon. Rămâne de văzut pe ce loc va termina Wolves în acest an și ce SuperGoluri ne mai așteaptă din partea fotbaliștilor portughezi.

Cetățenii măresc palmaresul!

Cetățenii se pregătesc de sărbătoare! Pentru a 7-a oară, Manchester City e pregătită să devină campioană. Aflată la 12 puncte distanță de rivala Manchester United, formația antrenată de Guardiola are trofeul la degetul mic, e doar o chestiune de timp până își va recăpăta titlul de campioană furat de Liverpool sezonul trecut. Cetățenii au muncit mult pentru această performanță, iar jucătorii iberici din lotul echipei au avut și ei un aport considerabil la reușita formației engleze. Doi dintre aceștia sunt Ruben Dias și Joao Cancelo, fundașii de bază ai echipei care s-au ocupat de apărarea englezilor. Sezonul actual, Manchester City a încasat doar 16 goluri în 26 etape, un record pentru toate campionatele mari, iar acest fapt se datorează muncii și eficacității liniei defensive. Apărarea și-a făcut treaba ca la carte, însă hai să vedem cine se ocupă de ofensiva echipei. 

Ibericii de “lux” sunt la City!

Poate pare nostim, însă e cu totul adevărat! Manchester City are în primul 11 cei mai scumpi jucători iberici din întreg campionatul. Bernardo Silva și Rodrigo Hernandez sunt doi dintre aceștia, iar sezonul acesta au jucat impecabil la fiecare etapă. Cu o valoare de piață de 64M (Rodri) și 70M (Bernardo Silva), cei doi jucători portughezi sunt, de departe, cei mai scumpi iberici din lotul Cetățenilor. Sunt agili, puternici și extrem de dedicați, iar astfel de calități au dus-o pe Manchester City în postura de campioană. Descarcă aici aplicația Superbet și pariază pe următoarele meciuri ale Cetățenilor!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Superbet, noul partener al clubului Viitorul! Gică Popescu: „Suntem onorați”

Românii și italienii sunt cei mai colerici! Nemții și englezii își văd de joc! Cartonașe multe se întâlnesc și în cupele europene

TOP 10! Cele mai mici localități din Primăvara Europeană. Urziceni, abia pe locul 4

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează