GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Lupta pentru Scudetto continuă în Serie A! Juventus și Lazio se duelează de la distanță. Ești gata să prinzi SuperBilete?

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 17:30 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 14:07

Lupta pentru Scudetto continuă în Serie A. Etapa a 29-a începe cu două super meciuri. Liderul Juventus merge pe Marassi pentru duelul cu Genoa, în timp ce Lazio joacă împotriva celor de la Torino. În momentul de față, cele două formații sunt despărțite de patru puncte, iar finalul de sezon din Italia se anunță a fi spectaculos. Alege-ți favoriții, urmărește-i LiveStream pe site-ul sau în aplicația Superbet și plasează pariul câștigător. Deschide cont, obține Bonusul de Bun Venit care poate ajunge până la 1.200 Lei + 300 rotiri gratuite și pariază la Superbet

GENOA – JUVENTUS: 3 înfrângeri pentru bianconeri, în ultimele 6 dueluri directe de pe Marassi

Torinezii vin după o victorie clară, 4-0 cu Lecce, și întâlnesc un alt adversar care luptă pentru evitarea retrogradării, însă tradiția recentă a meciurilor directe trebuie să îi pună în gardă. Din sezonul 2016/17 până în prezent, Genoa a câștigat de două ori cu Juventus. Nicio altă echipă din Serie A nu are mai multe succese contra bianconerilor, în aceeași perioadă. De asemenea, campioana ultimilor ani a suferit 3 înfrângeri în precedentele 6 vizite pe arena genoveză.

Genoa a luat un singur punct de la reluarea campionatului și rămâne prima deasupra liniei. În runda trecută, formația pregătită de Davide Nicola a recuperat un dezavantaj de două goluri și a terminat la egalitate cu Brescia, scor 2-2, în deplasare.  Cu 53 de goluri primite, gazdele de marți au a doua cea mai slabă apărare a campionatului.

De cealaltă parte, După ce a câștigat la Bologna (2-0), Juventus a executat-o și pe Lecce, una dintre rivalele celor de la Genoa în lupta pentru evitarea retrogradării. Vestea bună pentru Maurizio Sarri este că torinezii par să fie tot mai siguri în defensivă. Liderul nu ia gol de 3 etape (cea mai bună serie de acest fel din decembrie 2018), iar dacă punem la socoteală și meciurile cu Milan și Napoli, din Cupa Italiei, sunt 5 meciuri consecutive fără gol primit pentru bianconeri. Vezi aici toată oferta pentru etapa din Serie A

O altă veste bună pentru piemontezi este golul marcat de Higuain împotriva lui Lecce. Argentinianul nu mai punctase în Serie A de la un alt succes cu 4-0, contra lui Cagliari, la 6 ianuarie. Mai mult, ofensiva lui Juventus dă un randament tot mai bun. Astfel, „Bătrâna Doamnă” a marcat cel puțin două goluri în fiecare din ultimele 5 etape.

TORINO – LAZIO: peste un deceniu de la ultimul meci direct fără vreun gol marcat

În ultimele două dueluri directe s-au marcat câte 4 goluri și e de așteptat un nou meci în care se să înscrie mult. Lazio are al doilea cel mai bun atac al campionatului (64 de goluri marcate), în timp ce Torino suferă în apărare: 50 de goluri primite în acest sezon și un singur clean sheet în 9 etape.

De altfel, ultimul 0-0 între cele două echipe s-a înregistrat în ianuarie 2008. De atunci, Toro și Lazio s-au mai întâlnit de 19 ori în toate competițiile, iar în 11 dintre aceste partide s-au marcat over 2,5 goluri. 

Formația granata nu a reușit să confirme victoria de pe teren propriu cu Udinese (1-0), iar în weekend a pierdut la Cagliari, scor 2-4. Astfel, piemontezii rămân la doar 6 puncte de retrogradare și nu vor avea un final de sezon liniștit. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România

Dincolo, După înfrângerea de la Bergamo, cu Atalanta (2-3), Lazio s-a impus pe teren propriu în fața Fiorentinei, scor 2-1. O victorie dificilă și controversată. Toscanii au condus pe Olimpico, iar capitolinii au reintrat în joc doar datorită unui penalty acordat ușor, înainte ca Luis Alberto să marcheze golul care îi ține pe biancocelesti la 4 puncte de liderul Juventus. În plus, Lazio a marcat cel puțin două goluri în 8 din ultimele 10 deplasări din Serie A.

În ceea ce privește duelurile directe, Lazio a pierdut doar o dată în ultimele 5 vizite la Torino, în Serie A: 1-3, la cel mai recent duel direct de pe terenul piemontezilor. De asemenea, 5 din ultimele 7 confruntări au avut cel puțin 4 goluri marcate.

JOACĂ LA SUPERBET.RO ȘI OBȚINE BONUSURILE DE BUN VENIT!

Trăiește și mai intens meciurile din campionatul italian. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă, cel care-ți poate plăti SuperBani pe biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care pierzi un singur meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Răzvan Zeldea

Pariul Șansă a revenit la Superbet! Vino în agenții și Superjoacă!

La fotbal e weekend toată săptămâna. Acestea sunt SuperMeciurile care îți pot aduce câștig azi. E marțea cu noroc! Pariază acum!

Jackpot record plătit de Superbet.ro! Vezi cât de mare e și Superjoacă să câștigi tu unul și mai mare!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează