GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Mai multe șanse de câștig pe MaxBet.ro cu LIVE RTP

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 13:38 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 00:03

Portofoliul diversificat de sloturi și bonusurile mari sunt cu siguranță lucrurile care îi atrag pe cei mai mulți dintre jucători. Însă, nu putem nega faptul că ceea ce toți își doresc cu adevărat este să câștige bani reali! Te-ai întrebat vreodată care sunt acele sloturi care plătesc cel mai bine. Începând cu luna August, MaxBet.ro a lansat noua funcție LIVE RTP care te ajută să vezi ce procent de plată au sloturile tale preferate, dar și care sunt sloturile care plătesc cel mai mult sau cel mai puțin. Astfel, afli în timp real topul jocurilor din Universul MaxBet.ro ordonate în funcție de cel mai mare și cel mai mic RTP calculat într-o anumită perioadă.

Ce este RTP-UL?

RTP (Return to Player) sau Rata de Plată arată cât de mult plătește un slot jucătorilor săi pentru fiecare unitate pariată într-un interval de timp. Cel mai frecvent, RTP-ul este exprimat ca valoare procentuală și se calculează împărțind suma totală de bani returnată jucătorilor la suma de bani pariată de jucători pe un slot.

Intervalele de actualizare a procentelor LIVE RTP de pe MaxBet.ro sunt de aproximativ 3 secunde, RTP-ul fiind organizat în 4 secțiuni: Hourly Hot / Hourly Cold (primele 12 jocuri cu cel mai mare și cel mai mic RTP din ultima oră calculat doar din mizele mai mari sau egale cu 500 RON) și Daily Hot / Daily Cold (primele 12 jocuri cu cel mai mare și cel mai mic RTP din ultimele 24 de ore calculat doar din mizele mai mari sau egale cu 15.000 RON).Toate cele 4 secțiuni au RTP-ul calculat doar în baza mizelor și a câștigurilor efectuate în moneda RON.

De exemplu, dacă un joc are RTP-ul de 95%, atunci teoretic jocul va da 95 RON înapoi la fiecare 100 RON jucați. RTP-ul teoretic este calculat pe baza a milioane de runde jucate. De aceea, un joc cu RTP teoretic de 95% poate avea RTP live diferit, dacă plătește mai mult sau mai puțin într-un segment mic de timp.

Cum pot accesa LIVE RTP?

MaxBet.ro pune la dispoziție pagina LIVE RTP oricărui jucător care are deja cont creat sau completează formularul de înscriere pentru crearea unui cont nou. Prin Live RTP, MaxBet.ro dorește să ofere cea mai bună experiență clienților săi, dar și câștiguri mai mari. Verifică pagina LIVE RTP și vezi sloturile care sunt în avantajul tău azi. 

MaxElectric: premii în valoare de 500.000 EURO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează