GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Meciuri decisive în Nicaragua! Se impun favoritele sau asistăm la două „bombe”?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 13:48

La noapte avem parte de două meciuri eliminatorii în Nicaragua, unde confruntările în manșă unică Diriangen vs Juve Managua și Ferretti vs Jalapa vor decide cele două calificate în semifinale, fază în care au obținut calificarea directă liderul de la finalul sezonului regulat din Clausura, Managua FC și ocupanta locului doi, Real Esteli, campioana en titre. Deschide cont la Superbet.ro și obține Bonusul de Bun Venit de 500 Lei!

Superbet continuă să îți ofere cele mai bune cote pe acest campionat și plusează cu Streaming și Cash Out pentru cele mai populare pariuri care se pun pe această ligă: Final (1;X;2), Pauză - Final; Pauză sau Final (PsF1; PsFX; PsF2), Prima repriză; Primul gol; Mai multe goluri (repriza în care se înscrie cel mai mult). Iată meciurile și raportul de forțe:

La noapte la 02:00 DIRIANGEN-JUVE MANAGUA, în direct la Superbet.ro

Cea mai titrată echipă din Nicaragua e favorită în fața lui „Juve” din această țară. Diriangen are un avantaj copleșitor în meciurile directe, 21 victorii, 9 egaluri, 9 înfrângeri, dar în Clausura a suferit o înfrângere la scor de neprezentare, 0-3 pe terenul lui „Juve”. Mare dorință de răzbunare pentru gazde, în fața unei echipe care nu a câștigat deloc în deplasare în Clausura. Avantajul terenului propriu poate fi decisiv în favoarea lui Diriangen, formație care s ebate la titlu cu Managua FC și Real Esteli, calificatele directe în semifinale (dispute care se vor juca în sistem tur-retur). Dar meciurile în manșă unică sunt mereu imprevizibile și forma de moment sau o sclipire individuală pot face diferența. O „bombă” în acest duel îți înmulțește de aproape 6 ori banii la Superbet! În acest meci se întâlnesc formațiile cu cea mai bună defensivă (Diriangen), respectiv cea mai slabă defensivă („Juve” Managua) dintre cele 4 califcate în Barajul pentru semifinale!

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată în faza eliminatorie a campionatului: Diriangen s-a impus cu 2-1, chiar pe terenul lui „Juve” Managua!

La noapte la 04:00 FERRETTI - JALAPA, în direct la Superbet.ro

Al doilea meci de baraj se joacă pe terenul echipei cu cea mai bună ofensivă (Ferretti, 31 de goluri) dintre cele 4 formații care își dispută postura de adversare pentru Managua FC și Real Esteli în semifinale. Echipa vizitatoare e trupa cu cel mai slab atac în Clausura, numai 17 goluri înscrise în cele 18 etape! Ferretti e în formă, 4 victorii în ultimele 5 meciuri, dar a pierdut fix cel mai recent meci, în ultima etapă din sezonul regulat. Jalapa are însă moral fiindcă a luat 4 dintre cele 6 puncte puse în joc în Clasura în meciurile cu Ferretti: 2-2 în deplasare și 2-0 pe teren propriu. Acum, Jalapa merge din nou în deplasare. Formația a câștigat doar 4 puncte în deplasările din Clausura (9 meciuri jucate „afară”). Mexicanul Villalpando (Ferretti) e golgheterul campionatul și e omul de la care gazdele așteaptă calificarea.

Acesta e primul meci direct între cele două echipe în fazele eliminatorii ale campionatului. În palmaresul direct, 9 victorii Ferretti, 7 egaluri, 4 victorii Jalapa. 

Instalează gratuit aplicația Superbet din care vezi în direct și pariezi live pe cele mai tari campionate care se joacă!

Pariază la Superbet.ro mereu informat și responsabil, doar dacă ai peste 18 ani.

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Alex Molico, Superbet

Citește și: Începe SuperCupa #jucămdeacasă! Vezi meciurile, SuperEchipele și SuperOferta!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează