GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Miercurea stranierilor a început! Vezi SuperMeciurile zilei!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 13:48 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 13:55

Suntem întotdeauna mândri că suntem români, mai ales în momentele în care stranierii noștri impresionează cu talentul lor în marile campionate. Azi e o zi mare pentru aceștia și pentru pariorii de pretutindeni. Conaționalii noștri au parte de SuperMeciuri în marile campionate, iar noi suntem gata să mizăm pe victoria acestora și să plasăm cele mai bune pariuri. Bucuria și câștigurile pot fi duble! Așa că hai să-i susținem pe stranieri în meciurile de azi și să bifăm încă un bilet câștigător! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și plasează acum primul pariu online!

Diavolii de la Milan vor campionatul!

Pe bună dreptate! Până la înfrângerea (3-0) din Derby della Madonnina, AC Milan era favorită pentru câștigarea titlului după un deceniu de pauză. Rivalii de la Inter au profitat de momentul de slăbiciune al echipei antrenate de Stefano Pioli și au bifat o victorie în celebrul derby al orașului Milano. În prezent, Ciprian Tătărușanu și formația sa trag tare să recupereze diferența de 4 puncte, iar meciul de azi cu Udinese îi obligă pe aceștia să obțină mult dorita victorie. Înfrângerea nu mai e o variantă pentru Diavolii italieni, iar astăzi ne așteptăm la o victorie din partea echipei lui Ciprian Tătărușanu. Tu ce părere ai? Crezi că vor reuși milanezii să câștige cele 3 puncte ale etapei? Vezi aici oferta de pariuriși mizează pe reușita lui AC Milan!

Cei 3 mușchetari ai Bulgariei!

Sunt niște adevărați luptători cei 3 conaționali care au dat pe spate fotbalul bulgar. Colegi de echipă la Ludogorets Razgrad, Cosmin Moți, Claudiu Keșeru și Dragoș Grigore se pregătesc de un SuperMeci în optimile cupei. Echipa românilor e favorită în meciul cu Tsarsko Selo, iar o victorie i-ar putea ghida pe drumul către succes. Echipa din Razgrad are nevoie de un nou trofeu, mai ales că ultima finală câștigată a fost în anul 2014, iar ghinionul n-a stat departe de ei ulterior. În anul 2017, formația bulgară a pierdut finala cupei în fața rivalilor de la Botev Plovdiv, ratând șansa de a câștiga a 3-a cupă din istoria clubului. Cu ambiție și un joc excelent, totul e posibil, iar jucătorii români știu acest lucru și vor face tot posibilul să urce în faza sferturilor după acest meci. Ai încredere în acest trio de foc din lotul lui Ludogorets? Pariază acum pe ei!

Drăguș e la un pas de retrogradare!

La doar 20 de ani, Denis Drăguș e unul dintre cei mai apreciați jucători U21 din Serie A. Venit ca împrumut de la Standard Liege, atacantul român a reușit să impresioneze prima ligă a Italiei cu talentul său. Din nefericire, Crotone e la un pas de retrogradare, iar meciul cu Atalanta de azi le poate definitiva poziția de codașă a clasamentului. În prezent, echipa calabrienilor a ajuns la 6 înfrângeri consecutive în campionat, iar dacă această serie continuă, retrogradarea va fi iminentă. Echipa antrenată de Gasperini pleacă cu prima șansă în acest meci, mai ales că formația din Crotone a învins-o ultima dată în anul 2005, pe vremea când ambele formații jucau în Serie B. Mult a fost, puțin a mai rămas, iar echipele trag tare acum să termine pe o poziție superioară. Crezi că are vreo șansă Crotone să-și revină în meciul cu Atalanta? Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale pe SuperSocial!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Superbet, noul partener al clubului Viitorul! Gică Popescu: „Suntem onorați”

TOP 10! Cele mai mici localități din Primăvara Europeană. Urziceni, abia pe locul 4

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează