GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Mozzart Bet îți aduce surprize zi de zi de pe 01 și până pe 25 decembrie!

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 19:49 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 21:37

Surprizele se țin lanț la Mozzart Bet în luna decembrie, iar până pe 25 decembrie am creat un nou calendar advent cu premii zilnice.

Cursa Cadourilor este presărată cu multe surprize încă din prima zi a lunii decembrie și până de Crăciun! Ajută-l pe Moșu’ să ajungă cu bine la destinație și călăuzește-i sania pe traseu. Pentru că drumul până la Crăciun e lung, la fiecare 4 zile ți-am pregătit câte un popas, unde te vor aștepta nenumărate surprize. Pe lângă popasuri însă, vei avea și alte premii în fiecare zi. Rotiri gratuite, bonusuri atractive sau turnee cu bani, pe toate le-a îngrămădit Moșul în sania sa. Ia parte zi de zi la cursa cadourilor, iar de Crăciun, pe 25 decembrie, te vei trezi sub brad cu o surpriză de toată frumusețea.

Participarea la calendarul nostru este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site-ul nostru și să fii activ în fiecare zi a competiției. Zilnic, prima logare în cont îți va dezvălui surpriza.

Cadourile din calendarul nostru din luna decembrie sunt atent concepute pentru a ne asigura că toată lumea are șansa de a-și spori câștigurile, iar distracția să fie la cote înalte. Pe lângă premii, Calendarul Advent din decembrie este o modalitate excelentă de a intra în legătură cu ceilalți. Împărtășește indiciile zilnice cu prietenii și familia și invită-i să se alăture distracției. Puteți chiar să creați o competiție amicală cu cei dragi pentru a vedea cine poate colecționa cele mai multe cadouri.

Deci, ce mai aștepți? Înscrie-te acum și fii învingător! Fiecare zi reprezintă o nouă surpriză la Mozzart Bet!

Citește și:

Fanii lui Real Madrid nu pot cumpăra tricouri cu numele lui Mbappe, ci doar variantele „Mbapp” sau „Bappe”! Care e motivul INCREDIBIL
Campionate
Fanii lui Real Madrid nu pot cumpăra tricouri cu numele lui Mbappe, ci doar variantele „Mbapp” sau „Bappe”! Care e motivul INCREDIBIL
Schimbare: cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024
Nationala
Schimbare: cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024
Ofertă neașteptată pentru Ianis Hagi  » Fiul „Regelui” este dorit de unul dintre cei mai mari antrenori ai planetei
Stranieri
Ofertă neașteptată pentru Ianis Hagi » Fiul „Regelui” este dorit de unul dintre cei mai mari antrenori ai planetei

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează