GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Multe sunt încă de tranșat și de pariat în Premier League! Seară ca de Liga Campionilor în Anglia, cu Chelsea și Arsenal printre combatante

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 14:55 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 14:56

de Gigi Stancu, Superbet

Liverpool a câștigat cu o viteză fantastică titlul în Premier League și, da, cu privire strict la acest obiectiv, nu mai există miză. În rest nu e însă nimic bătut în cuie, poate doar faptul că Manchester City e și ea sigură de calificarea în Liga Campionilor. De la locul 15 în jos, oricine poate retrograda, iar pentru cupele europene e o bătaie între 8 echipe. În acest context, etapa a 32-a, jucată la mijloc de săptămână, e crucială pentru majoritatea cluburilor implicate. Iată ce aveți azi în SuperOfertă!

Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, în valoare de până la 500 de lei!

Arsenal și Norwich luptă până la capăt

Pentru obiective diferite, evident! Londonezii au avut un an catastrofal și nu par să-și găsească busola post Wenger. Treptat, cupele europene s-au îndepărtat și au ajuns, pe final de sezon, pe mâna fostului lor jucător, Mikel Arteta, fost secund al lui Guardiola la City. Totuși, din Premier League se merge în Europa și de pe locul 7, ocupat acum de Tottenham și până la care nu e mare distanță: două puncte. Așadar, Arsenal are încă pentru ce să tragă, iar meciul cu ultima clasată pare exact de ce aveau nevoie londonezii. S-ar putea totuși să nu fie chiar atât de ușor! Norwich e la doar 6 puncte de salvare și atâta timp cât matematica permite speranțele, ele există. 

Superbet vă propune o serie de pariuri speciale pe Arsenal – Norwich, meci în care cornerele ar trebui să curgă în valuri!

Bournemouth a câștigat 3 meciuri în 2020

Trupa din Dorset s-a transformat rapid și inexplicabil dintr-una spectaculoasă și eficientă într-una complet blocată. Bournemouth a câștigat în 2020 doar două meciuri în campionat și unul în FA Cup și e pe loc retrogradabil, dar la egalitate de puncte cu prima de sub ea (Aston Villa) și cu prima de deasupra (West Ham). Watford e și ea în zonă, fapt care face posibilă salvarea fără să pară un miracol. Eddie Howe trebuie să-i trezească însă pe băieți și să facă un meci de 3 puncte cu Newcastle, echipă fără griji. 

Prinde la Superbet cote de peste 3,50 pentru goluri marcate de King sau Wilson, principalele guri de tun ale gazdelor!

Vardy și Leicester tremură pentru Liga Campionilor

Leicester e o altă echipă de nerecunoscut! A intrat în pandemie forță nucleară, dar a ieșit din ea alarmă falsă, iar acum nu mai e sigură de locul de Liga Campionilor. Cele două egaluri modeste, 0-0 cu Brighton și 1-1 cu Watford, au ținut-o pe loc, iar Manchester United și Wolverhampton s-au apropiat la doar 3 puncte. Brendan Rogers trebuie să sune trezirea, altfel iese rău, mai ales că joacă la Everton, echipă căreia Carlo Ancelotti e decis să-i crească rapid nivelul. Nici Jamie Vardy nu mai pare atât de sigur de titlul său de golgheter al Premier League, acesta nereușind încă să marcheze de la reluare și stagnând la cifra 19. Chiar dacă s-a accidentat Kun Aguero, atacantul lui Southampton, Danny Ings (18 goluri), Salah sau Aubameyang (câte 17 goluri pentru Liverpool, respectiv Arsenal) pot să-i fure titlul, dacă nu începe s-o bage din nou în poartă.

Superbet oferă, pentru un gol marcat de Vardy, o cotă de 2,45, în timp ce Calvert-Lewin și Richarlison au cote de aproape 3,00, pentru același obiectiv.

“Ciocănarii” își dau singuri cu ciocanul în genunchi

Seara de Premier League se încheie cu un derby londonez de tradiție: West Ham United – Chelsea. Ambele echipe tremură pentru obiectiv, gazdele temându-se de retrogradare, iar oaspeții să nu fie detronați de pe locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor. Se anunță un meci pe viață și pe moarte, iar duritățile au fost mereu la ordinea zilei în această confruntare. West Ham a câștigat meciul tur, scor 1-0, chiar pe Stamford Bridge, fiind una dintre cele doar 7 victorii ale ei în acest sezon. 

Superbet te invită să încerci pariul pe cartonașe în West Ham – Chelsea! Peste 3,5 avertismente arătate de rigurosul Martin Atkinson sunt răsplătite cu o cotă de 2,00.

SuperVeste la Superbet! A revenit Pariul Șansă!

Vara stăm mai mult afară pentru a respira aer curat, iar pariorii Superbet au primit o gură suplimentară de oxigen. Pentru biletele lor plasate în agenții, casa de pariuri numărul 1 din România a reintrodus, la cererea jucătorilor, Pariul Șansă. Această opțiune îți permite ca, dacă pierzi un singur meci de pe bilet, să încasezi 10% din suma care îți rămâne, după ce împarți la cota pierdută. În ceea ce privește eligibilitatea biletelor, nu s-a schimbat mare lucru. E nevoie doar de minimum 11 meciuri pe bilet, toate cu cote de la 1,30 în sus. Vino în agenții și creează în siguranță biletele tale câștigătoare, acum cu o variantă salvatoare în plus: Pariul Șansă!

Pariul Șansă a revenit la Superbet! Vino în agenții și Superjoacă!

Jackpot record plătit de Superbet.ro! Vezi cât de mare e și Superjoacă să câștigi tu unul și mai mare!

Se joacă pentru Europa și evitarea retrogradării. Pariază la Superbet pe o etapă crucială în Serie A!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează