GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Napoli, a doua favorită în Champions League în urma tragerii la sorți pentru sferturi

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2023 17:59 / Actualizat marti, 21 martie 2023 18:02

Napoli poate reprezenta marea surpriză a acestui sezon de UEFA Champions League. Calificată în premieră în sferturile de finală ale competiției, gruparea napoletană este cu ochii pe trofeu. Până să spere însă la finala de la Istanbul, gruparea antrenată de Luciano Spalletti trebuie să treacă mai întâi de o adversară pe care o cunoaște perfect – AC Milan.

Napoli, drum accesibil până în finală

Suporterii celor de la Napoli pot răsufla ușurați. Echipa lor a scăpat de Real Madrid, Manchester City, Chelsea & Bayern Munchen – cel puțin până în finală. Liderul din Serie A se duelează în sferturi cu AC Milan, iar în semifinale va evolua fie cu Inter, fie cu Benfica Lisabona. Tocmai datorită acestui program accesibil, agențiile de pariuri sportive le acordă lui Osimhen & co. a doua șansă la trofeu. Cota celor de la Napoli este 4.50 în momentul de față. Favorita numărul 1 a rămas echipa lui Pep Guardiola – Manchester City – cu o cotă de 4.00. AC Milan, adversara napoletanilor din sferturile de finală – are o cotă de 25.00 pentru a se impune în finala de la Istanbul.

Napoli este calificată pentru prima oară în sferturile UCL, în timp ce AC Milan are 7 trofee la activ – fiind a 2-a cea mai de succes formație, după Real (14 trofee). Totuși, istoricul nu le dă mari speranțe băieților lui Pioli, care au în față un adversar în fața căruia au pierdut deja în acest sezon. În septembrie 2022, ”diavolii” au cedat acasă, 1-2 într-un meci de Serie A.

Napoli, a doua favorită în Champions League în urma tragerii la sorți pentru sferturi

Inter luptă din nou pe tărâm portughez

Inter Milano a fost oportunistă în dubla manșă cu FC Porto din optimile de finală UEFA Champions League. Italienii au câștigat manșa tur cu scorul de 1-0, grație reușitei lui Lukaku, iar apoi s-au apărat timp de 90 de minute pe Dragao. FC Porto nu a putut marca și a lovit de două ori bara în prelungiri, cele două remizând alb.

În manșa tur de pe Estadio da Luz – programată pe 11 aprilie, Benfica este favorita caselor de pariuri – cu o cotă de 2.10. Victoria italienilor este cotată cu 3.80, în timp ce un nou rezultat de egalitate pentru Lukaku & co. în Portugalia primește o cotă de 3.35.

Napoli, a doua favorită în Champions League în urma tragerii la sorți pentru sferturi

Haaland și Pep Guardiola, față în față cu Bayern Munchen

Erling Haaland și Pep Guardiola sunt două nume cunoscute mult prea bine de către fanii celor de la Bayern Munchen. Antrenorul iberic a stat pe banca bavarezilor între 2013 și 2016, în timp ce Haaland a înscris de 4 ori în poarta celor de la Bayern – pe vremea când evolua la Dortmund. Totuși acesta a pierdut toate cele 4 dueluri în care a marcat.

Manșa tur de pe Etihad Stadium o regăsește pe Manchester City în postura de favorită, având o cotă de 1.90 la victorie. Succesul nemților este cotat cu 3.85, iar remiza cu 3.95. Calitatea celor două formații pe fază ofensivă este indiscutabilă. Erling Haaland, Julian Alvarez, Phil Foden, Jack Grealish respectiv Sadio Mane, Serge Gnabry, Choupo-Moting sau Leroy Sane sunt gata să asigure spectacolul.

Napoli, a doua favorită în Champions League în urma tragerii la sorți pentru sferturi

Real Madrid vs. Chelsea devine un clasic în Champions League

Pentru a treia ediție la rând de UEFA Champions League, Real Madrid o înfruntă pe Chelsea. În sezonul 2020/2021, cele două remizau pe Santiago Bernabeu (scor 1-1), iar Chelsea se impunea în returul de pe teren propriu – scor 2:0. Un an mai târziu, Real Madrid a făcut show pe Stamford Bridge, acolo unde a marcat de 3 ori.

Londonezii au oferit o replică pe măsura pe Santiago Bernabeu, unde la un moment dat conduceau cu scorul de 3-0. Rodrygo însă a ieșit din nou la rampă și a împins meciul în prelungiri, iar Karim Benzema a marcat golul calificării. În ambele ediții, echipa câștigătoare a pus mâna pe trofeu.

Real Madrid este conștientă de presiunea pusă de suporterii britanici la Londra, așadar va încerca să ia un avantaj considerabil în meciul tur. Casele de pariuri le acordă prima șansă spaniolilor pe Santiago Bernabeu. Cota celor de la Real este 1.92, remiza este cotată cu 3.65, în timp ce un eventual succes al albaștrilor este cotat cu 4.15.

Napoli, a doua favorită în Champions League în urma tragerii la sorți pentru sferturi

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează